- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.042
- 598
- 37
Nasıl yani ? Kadının kendi topiğine gelip trip mi atıyorsunOoo sen böyle şeyler yazarmıydın calcifer genellikle linçliyorsun da herkesiii
etkinlik kitabım okuması kolay ama iç acıtan bir kitaptı...Eveett Ağustos etkinliğimiz bitti kızlar. Şimdi etkinlik kapsamında okuduğunuz kitaplar hakında kısa bir yorum ve 10 üzerinden puanlama istiyorum sizden
@Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
@Bonus
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
beni de çok etkilemişti bu kitap. öleceğini bile bile o süreci yaşaması çok fenaydı. arkadaşlarımla okumuştuk hepimiz beğenmiştik.İvan İlyiç'in Ölümü
Tolstoy'un da söylediği gibi, aslında kitap tamamen sıradan bir insanın sıradan ölümünü konu alıyor. İvan İlyiç bir hukukçu. Hırsıyla bir süre sonra istediği statüye ulaşan bir adam, evliliği başta mutlu etse de çocukla beraber evliliğinde de mutsuz olmaya başlayan İvan, bir süre sonra hastalanır. İlk başta önemsemese de bir süre sonra ciddiye biner bu hastalık. Ve biz İvan İlyiç ile beraber onun ölümüne, ölümü süresince düşüncelerine tek tek şahit oluyoruz. Bugün ölsem, neyi yaptığım neyi yapmadığım için pişman olurdum diye kendimi sorgulattı bana. Analizleri oldukça iyi ama ben kadar depresif bir insana fazla geldi :) o yüzden puanım 6/10.
yallah başka topiğeOoo sen böyle şeyler yazarmıydın calcifer genellikle linçliyorsun da herkesiii
Merhaba arkadaşlar
Ben ağustos ayı kitabını ve bir kaç kitap daha okudum.daha sonra yazabilir miyim hiçbirini hatırlamıyorum.Etkinlik kitabını da okudum onun hakkında da yorum yapamıyorum hatırlamıyorum. Destek amaçlı ilaç kullanıyorum.sanirim yan etkisi.
HoşgeldinizHoşbuldumm, Karadeniz'liyimm, 33 yaşındayımmMühendisim ama şuan çalışmıyorum... Başak burcuyum, yükselenim Aslan, burçlara pek inanmam... Evliyimm... 2 kedimiz varr, hamişim bir de... yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Kapı sağda - - >Ooo sen böyle şeyler yazarmıydın calcifer genellikle linçliyorsun da herkesiii
Hoş geldiniz, kedolarınızın ağzından öperim bebişiniz de hayırlı olsun şimdidenHoşbuldumm, Karadeniz'liyimm, 33 yaşındayımmMühendisim ama şuan çalışmıyorum... Başak burcuyum, yükselenim Aslan, burçlara pek inanmam... Evliyimm... 2 kedimiz varr, hamişim bir de... yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Kapağını görmedin mi adamın resmini bile görünce için parçalanacakAy ben de akıcı demişim üstte ama ağır bi konusu var galiba. Öyle yapayım
Görmek ne kelime, yer bulamadığım için na böyle bayrak gibi dalgalandırıyorum kitaplıktaKapağını görmedin mi adamın resmini bile görünce için parçalanacak
etkinlik kitabım okuması kolay ama iç acıtan bir kitaptı...
kumru henüz küçük yaşta ailesinin abisi evlenebilsin diye para karşılığında istanbulda yaşayan bir memleketlisine verilir. geldiği şehirde 6 sokağı ancak 6 ayda öğrenen kumru temizliğe gittiği evlerden birinde gördüğü buzdolabını hayatının merkezine koyar. önce buzdolabıyla başlayan bağımlılığı gittikçe diğer eşyalara yönelir ve kumru aynı döngüye sıkışıp kalan hayatında bir yere tutunmaya çalışır.
kitabın çok seveni var fakat konu ve kurgu bakımından ben aynı sevgiyi hissedemedimyer yer güldüğüm ve üzüldüğüm yerler de oldu tabii. kumru gibi niceleri hayatında bir gaye edinemeden hatta gaye nedir bilmeden gelip geçti belki de. puanım 6/10
kumru ile kumru. tahsin yücelin kitabı.Bu hangi kitap ?? Merak ettim
etkinlik kitabım okuması kolay ama iç acıtan bir kitaptı...
kumru henüz küçük yaşta ailesinin abisi evlenebilsin diye para karşılığında istanbulda yaşayan bir memleketlisine verilir. geldiği şehirde 6 sokağı ancak 6 ayda öğrenen kumru temizliğe gittiği evlerden birinde gördüğü buzdolabını hayatının merkezine koyar. önce buzdolabıyla başlayan bağımlılığı gittikçe diğer eşyalara yönelir ve kumru aynı döngüye sıkışıp kalan hayatında bir yere tutunmaya çalışır.
kitabın çok seveni var fakat konu ve kurgu bakımından ben aynı sevgiyi hissedemedimyer yer güldüğüm ve üzüldüğüm yerler de oldu tabii. kumru gibi niceleri hayatında bir gaye edinemeden hatta gaye nedir bilmeden gelip geçti belki de. puanım 6/10
beni de çok etkilemişti bu kitap. öleceğini bile bile o süreci yaşaması çok fenaydı. arkadaşlarımla okumuştuk hepimiz beğenmiştik.
Adınızda baklavayı gördükçe canım baklava çekecekMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum topiğinize. Müsaadeniz var mı
Bol kalorilere sebep olacağım gbiAdınızda baklavayı gördükçe canım baklava çekecekhoş geldiniz
hoşgeldinizMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum topiğinize. Müsaadeniz var mı
bahane aramaAdınızda baklavayı gördükçe canım baklava çekecekhoş geldiniz
Hoşbuldummhoşgeldiniz
bahane arama
Filmlerini de beğenmekle birlikte kitabı çok çok daha iyiydiCanım KatnissKitap serisini de film serisini de çok severim.
HoşgeldinizMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum topiğinize. Müsaadeniz var mı
Yok yahu ne bahanesi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyolar hocam...hoşgeldiniz
bahane arama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?