Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
etkinlik kitabım okuması kolay ama iç acıtan bir kitaptı...

kumru henüz küçük yaşta ailesinin abisi evlenebilsin diye para karşılığında istanbulda yaşayan bir memleketlisine verilir. geldiği şehirde 6 sokağı ancak 6 ayda öğrenen kumru temizliğe gittiği evlerden birinde gördüğü buzdolabını hayatının merkezine koyar. önce buzdolabıyla başlayan bağımlılığı gittikçe diğer eşyalara yönelir ve kumru aynı döngüye sıkışıp kalan hayatında bir yere tutunmaya çalışır.

kitabın çok seveni var fakat konu ve kurgu bakımından ben aynı sevgiyi hissedemedim yer yer güldüğüm ve üzüldüğüm yerler de oldu tabii. kumru gibi niceleri hayatında bir gaye edinemeden hatta gaye nedir bilmeden gelip geçti belki de. puanım 6/10
beni de çok etkilemişti bu kitap. öleceğini bile bile o süreci yaşaması çok fenaydı. arkadaşlarımla okumuştuk hepimiz beğenmiştik.

Kendini ne zaman iyi ve hazır hissedersen. Kaptanın dediği gibi biz burdayız.

Hoşgeldiniz

Hoş geldiniz, kedolarınızın ağzından öperim bebişiniz de hayırlı olsun şimdiden

Bu hangi kitap ?? Merak ettim

Orada Buzdolabına yüklediği anlam beni çok etkiledi. Toplumsal sıkıntılar çok iyi yansıtılmış. Ben bu kitabı okurken İlyas Salman'ın Gol Kralı filmi geldi gözümün önüne. Sıfırdan başlayıp bir anda zenginlik içine girip bocalaması saçma sapan davranması ve insanların tepkileri çok gerçekçiydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…