Ben bugun kutuphaneye ugrayacagim,umarim alan olmamistir.Eylül ayı kitabına baktım.yorumlarini inceledim de alan oldu mu nasıl gidiyor
Merhaba arkadaşlar
Ben ağustos ayı kitabını ve bir kaç kitap daha okudum.daha sonra yazabilir miyim hiçbirini hatırlamıyorum.Etkinlik kitabını da okudum onun hakkında da yorum yapamıyorum hatırlamıyorum. Destek amaçlı ilaç kullanıyorum.sanirim yan etkisi.
Eylül ayı kitabına baktım.yorumlarini inceledim de alan oldu mu nasıl gidiyor
Almıştım ben birkaç ay önce, başlarım bugün sanırım. Çok beğenen ve çok akıcı diyenler var, akar gider gibi geliyor.Eylül ayı kitabına baktım.yorumlarini inceledim de alan oldu mu nasıl gidiyor
Valla bana çok ağır geliyor öyle kitaplar. Saç Örgüsü'nde de onu yaşamıştımYa iste bu cok zor. Hematoloji bolumunde calisiyorum. Hergun ölen insanlar veya bir til yaklasan insanlar arasindayim.
Etkiler mi beni bilmiyorum
Ya iste bu cok zor. Hematoloji bolumunde calisiyorum. Hergun ölen insanlar veya bir til yaklasan insanlar arasindayim.
Etkiler mi beni bilmiyorum
Almıştım ben birkaç ay önce, başlarım bugün sanırım. Çok beğenen ve çok akıcı diyenler var, akar gider gibi geliyor.
Valla bana çok ağır geliyor öyle kitaplar. Saç Örgüsü'nde de onu yaşamıştım
Geldim geldim geldimLimonsuzzcay geldiysen üç kere tıklat
Ay ben de akıcı demişim üstte ama ağır bi konusu var galiba. Öyle yapayımOrtak kitabın yorumlarına bakın bence siz. Öyle başlayın okumaya
Merhaba arkadaşlar
Ben ağustos ayı kitabını ve bir kaç kitap daha okudum.daha sonra yazabilir miyim hiçbirini hatırlamıyorum.Etkinlik kitabını da okudum onun hakkında da yorum yapamıyorum hatırlamıyorum. Destek amaçlı ilaç kullanıyorum.sanirim yan etkisi.
Acayip güzel ve derin cümleler vardı.kısa ama etkileyici bir kitapÖlümle aranda çok yakın bi bağ olmadığı zamandiğer türlü 80 sayfalık kitap 800 sayfa etkisi yaratıyor
Eveett Ağustos etkinliğimiz bitti kızlar. Şimdi etkinlik kapsamında okuduğunuz kitaplar hakında kısa bir yorum ve 10 üzerinden puanlama istiyorum sizden
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
L LADY VEGA
Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
Geldim geldim geldim
Yav selam vermeye yüzüm tutmamıştı bi hayırlı cumalar diyip kaçayım demiştim etiketini gördüm
Canan-Peyami SafaEveett Ağustos etkinliğimiz bitti kızlar. Şimdi etkinlik kapsamında okuduğunuz kitaplar hakında kısa bir yorum ve 10 üzerinden puanlama istiyorum sizden
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
L LADY VEGA
Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?