- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
Ahahaha tatlış şeylerdir onlar canımYa kızıl mı bayılırım
Evet o yüzden sürekli göz egzersizi yapmak lazımmış. Ben de bakayım cnm youtube a. Tişikkirler
Bir kaç ortak canavarlıklarını konuştuğumuzu hatırlıyorum
Peyami Safa çok severim ama bu kitabını okumamıştım hemen okunacaklar listesine ekleyeyim :)Canan-Peyami Safa
Kitaba ismini veren Canan adlı karakterimiz güzelliğini kullanarak erkekleri parmağında oynatan bir kadın.
Diğer ana karakterimiz ise Lami. Kendisi evli ancak karısıyla yaşadığı sakin, durağan hayat onu sıkıyor. Karısını terk edip Canan ile evleniyor. Lami burada anadolu yaşamını terk edip batılılaşma adı altında batılılaşalım derken yozlaşan insan grubunun içine dalıyor. Her türlü ahlaksızlık var. En yakın arkadaşının karısına göz dikme, herkesin herkesi aldattığı, kadınlara kocan seni aldatıyorsa sende onu aldat tavsiyelerinin verildiği bir toplum haline gelinmiş.
Sonunda Lami Canan’ın onu birçok erkekle para uğruna aldattığını öğreniyor. Ve eski karısına gidiyor.
Kitapla ilgili yorumumsa; karısı bence Lami’yi affetmemeliydi. Kendisini ve ailesini mahvetti. Herkesi rezil bir duruma düşürdü. Gururlu olmalıydı ve Lami’yi kabul etmemeliydi. Onu tekrardan kabul etmesi beni hayal kırıklığına uğrattı.
Birde Lami’nin Canan’ın herkese mavi boncuk dağıttığını görmemesi, bir çok kez şüphelenmesine, herkesin onu uyarmasına rağmen hala saf gibi kadının çoraplarına kadar giydirmesi beni benden aldıBir güzellik bu kadar kör etmemeliydi gözünü ya. Çok abartılı olmuş diyeceğim ama eminim böyle erkekler gerçek hayatta da vardır.
Kitaba puanım iseee 8 diyeyim. Dönemi güzel yansıtmış. Dili akıcı. Keyifli bir kitaptı.
Hoşgeldiniz, kendinizi biraz tanitirsaniz seviniriz. Nerelisiniz, kaç yaşındasınız, mesleğiniz, burcunuz, medeni haliniz vs......
Ooo sen böyle şeyler yazarmıydın calcifer genellikle linçliyorsun da herkesiiiTeşekkür ederim canım. Vesile olduğun için ayrıca teşekkür ederim
Eveett Ağustos etkinliğimiz bitti kızlar. Şimdi etkinlik kapsamında okuduğunuz kitaplar hakında kısa bir yorum ve 10 üzerinden puanlama istiyorum sizden
Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
tolin
Bunlardan sadece Abra Kadabra yi okudum. Öbürlerini bilmiyorum ama yazarın akıcı bir dili var. Çok sevmeyecek olsan bile rahat okursun
Burada kitaplarla ilgili konuşuyoruz. Kitapla ilgili bize bir katkınız olacaksa buyurun ama buradan ekmek çıkmaz sizeOoo sen böyle şeyler yazarmıydın calcifer genellikle linçliyorsun da herkesiii
Hangi ortak kitap?Ortak kitabın yorumlarına bakın bence siz. Öyle başlayın okumaya
Değersiz Bir Hayat. O da herhalde canımızdan can çekecek konusu itibariyle, ondan diyor başkiHangi ortak kitap?
Birseyler kacirmis gibi hissediyorum
HeeDeğersiz Bir Hayat. O da herhalde canımızdan can çekecek konusu itibariyle, ondan diyor başki
Ay ben baya spoiler vere vere anlattım kitabı ama kusura bakmayınPeyami Safa çok severim ama bu kitabını okumamıştım hemen okunacaklar listesine ekleyeyim :)
Hoş geldinizHoşbuldumm, Karadeniz'liyimm, 33 yaşındayımmMühendisim ama şuan çalışmıyorum... Başak burcuyum, yükselenim Aslan, burçlara pek inanmam... Evliyimm... 2 kedimiz varr, hamişim bir de... yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Sizi dışarı alalımOoo sen böyle şeyler yazarmıydın calcifer genellikle linçliyorsun da herkesiii
hoşbuldummmmHoş geldiniz
Canım KatnissAhahaha tatlış şeylerdir onlar canım
Çevremdeki herkesin ağzı açık kalıyor kızımın bazı tavır ve söylemlerine ama kirpiye yavrusu pamuk görünür misali bu iş
C Calcifer etkinlik kitabım AÇLIK OYUNLARI
Yeni bir seri değil ama ben nedense çok önyargılıydım bu seriye karşı. Okumayı hiç düşünmediğim gibi filmlerini de izlememiştim.
Kitabı beğendim, çok sürükleyiciydi. O dünyanın içinde buldum kendimi kısa sürede de bitirip filmlerini izledim.
Distopik bir eser, Panem adında bir ülke var ve 13 mıntıkaya ayrılmış durumda. Bir de capitoldeki yöneticiler soylu kesim var. Üretim yapmayan rahat içinde hayatlarını sürenler. Her mıntıkanın bir görevi üretimi var. Kahramanın mıntıkasında maden, bazıları balıkçı vb mıntıkalar ürettiklerini karın tokluğuna yönetime veriyor. İnsanların isyan etmesini önlemek amacıyla, kendi gücünü göstermek için açlık oyunları düzenleniyor her sene. Her mıntıkadan kura ile belirlenen bir erkek ve bir kadın haraç oyunlara gönderiliyor. Bu oyunlarda tek bir galip olabilir, bir kişi hayatta kalana kadar haraçlar birbirlerini öldürmek zorundadır. Kitabın kahramanı da 12 yaşındaki kardeşinin isminin kurada çıkması üzerine gönüllü oluyor haraç olmaya.
Puanım: 8/10
Hoş geldinizHoşbuldumm, Karadeniz'liyimm, 33 yaşındayımmMühendisim ama şuan çalışmıyorum... Başak burcuyum, yükselenim Aslan, burçlara pek inanmam... Evliyimm... 2 kedimiz varr, hamişim bir de... yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Burası kitap topiği ve sadece kitaplar hakkında konuşuyoruz. Kaos yaratma gibi bir düşünceniz varsa ora bura değil.Ooo sen böyle şeyler yazarmıydın calcifer genellikle linçliyorsun da herkesiii
Canım yaAA aşkolsun olur mu hiç öyle şey. Selam olsa da ver gel arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?