- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
HoşbuldumHoşgeldiniz
Hoş geldinizMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum topiğinize. Müsaadeniz var mı
Tabi ki kitabın yer bambaşkaFilmlerini de beğenmekle birlikte kitabı çok çok daha iyiydi
Serinin diğer kitaplarını okuyamadım henüz ama, biraz zaman vereceğim.
Hoş geldinizMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum topiğinize. Müsaadeniz var mı
Biri patates biri baklava en sevdiğim şeyler
Hoşbuldummmm
HoşbuldummmHoş geldiniz
HoşgeldiniiizMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum topiğinize. Müsaadeniz var mı
Ayyy ilk defa böyle bir gruba katılıyorum inşallah ayak uydurabilirim. Uzunn süredir beynimi rafa kaldırmıstım kitap okuyarak raftan iner umarımHoşgeldiniiiz
Topiğimiz gittikçe kalabalıklaşıyor ne güzel
Ben okuyamadım maalesefEveett Ağustos etkinliğimiz bitti kızlar. Şimdi etkinlik kapsamında okuduğunuz kitaplar hakında kısa bir yorum ve 10 üzerinden puanlama istiyorum sizden
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Ve bir kere bile okumayan benDaha önce okumuş, filmini de birkaç kez seyretmiş olmama rağmen hâlâ merak ve ilgiyle okuyor oluşuma gerçekten şaşıyorum. Yazarın kaleminin gücümü desem konunun islenisini bilmiyorum ama güzel kitap vesselam Eki Görüntüle 3294974
Sana yazıklarVe bir kere bile okumayan ben
Aralık ayında okuyalım beraber. Bende okumadım evde duruyor öyleVe bir kere bile okumayan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?