Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaaar rica etsem okuyup sevdiğiniz bu kitabı kesin oku seversin dediğiniz kitaplar var mı?? Dünya-Türk edebiyatı, bilim kurgu, fantastik, polisiye, macera, romantik gibi her şey olur.
Aklıma ilk gelenleri benim en çok sevdiklerimi yazıyorum, belki de okumuşsundur bile.
Körlük
Otomatik Portakal
Cesur Yeni Dünya
Biz
Mülksüzler
1984
Gösteri Peygamberi
Görünmez Canavarlar
Dune
Veronika Ölmek İstiyor
Oblomov
Uğultulu Tepeler
Simyacı
Yabancı
İnci
21. Yüzyıl 21 Ders (adı daha farklı olabilirdi emin olamadım)
Parfümün Dansı
Paris Düşerken
Şeker Portakalı
Açlık Oyunları

Kızlaaar rica etsem okuyup sevdiğiniz bu kitabı kesin oku seversin dediğiniz kitaplar var mı?? Dünya-Türk edebiyatı, bilim kurgu, fantastik, polisiye, macera, romantik gibi her şey olur.
zamanın varsa ben de yarına yazayım

Dune favorim bunlardan.
Cesur Yeni Dünya, Açlık Oyunları ve Uğultulu Tepeler benim de en sevdiklerimden.
Başka okuduklarımdan da var. Okumadıklarıma bi bakayım. Teşekkür ederim

Bu listede Parfümün Dansı beni çok zorladı okuyamadım. Şimdi de okumaya çekiniyorum

Bu listede Parfümün Dansı beni çok zorladı okuyamadım. Şimdi de okumaya çekiniyorum
Ben de çok sevdim hatta tekrar okuyabilirim belki birazcık mitoloji bilmen gerekiyor. Panın mitolojisini okusan daha anlaşılır olabilir. Eski inanışların yerini yenilerinin alması sonucunda pan'a olan etkisini daha iyi anlarsın. Aslında çoğu şeyi mitolojiye uygun anlatmış

Başka araştırmam gerek bir şey var mı. Onu okuyup öyle deneyeyim o zaman

Başka araştırmam gerek bir şey var mı. Onu okuyup öyle deneyeyim o zaman
Google dan baksan bile yeter ben sana yazayım azcık bi de öyle oku. Pan'ın keçi gibi kokması onun özelliği çünkü yarı keçi. Filütüyle büyüsü altına alması da diğer özelliklerinden biri. Nymphalar deniz tanrısının kızları, su perileri. Panlar uçkuruna düşkün olur. Genelde o şekilde sahneleniyorlar çünkü yunan tanrıları romada da tapınım görür, sadece isimleri değişir. Hristiyanlık gelince mitler de tarih oluyor, işte o yüzden pan'ı ve nymphaları etkiliyor. Çünkü insanlar onlara inandıkça varlar

Ya çok teşekkür ederim demek bundan anlayamadım ben o kitabı ksmsmöz

Kızlar hepsiburada da bazı kitaplarda %20 indirim var. Hepsipayim vardı yarın süresi doluyordu. Uygun geldi fiyatları bunları aldım. 1000 k’dan yorumları da iyiydi kitapların. Gelsinler bakalım

Bide Yeşil Kapı diye bir kitaba denk geldim. Yazarı Songül Baş yorumları çok güzel. Merak ettim ama amazonda daha uygundu fiyatı onu almadım şimdilik.

Size bir soru. Kitaplarınız görenlerden aldığınız en absürt sorular nelerdir?

Bana "bunları okuduktan sonra satsana neden duruyor" demişlerdi
Kitaplarım yüzünden başıma gelenleri daha doğrusu ismi hiç lazım olmayan birinin yorumlarını yazmaya kalksam bdv’ye döner burası
onu geçiyorum o yüzden. Birilerinin gözüne batıyor kitaplarım, okumam. Anacım da diyor ki artık alma sen de ya da sakla. Aksine bir duvara boydan boya kitaplık yaptırıp hepsini sergilemeyi düşünüyorum

Bir başkası da memeli kitabı ben okula da götürüyordum tercih döneminde, önce kalınlığı dikkat çekiyordu, ne okuduğumu soruyorlardı. İsmi görünce de “Hocam ne okuyorsun sen yaa??!” Cümlesini çoğundan duydum. Konusunu anlatınca da hepsinin hoşuna gitti, bazıları epey ilgilendi hatta.

Kaymakam Sait Bey Çeşmesi - Bilecik​

İlçe merkezinde Çelebi Mehmet Camisi önünde bulunan neoklasik üsluptaki Kaymakam Sait Bey Çeşmesi, XIX yüzyıl sonlarında yaptırılmış Osmanlı sanatının son döneminin önemli bir örneğidir. Çeşmenin üç kenarının ortalarında dilimli vazo biçiminde yalakları, iki yanında kabartma yıldız motifleri bulunmaktadır. Yüzeyler sivri kemerler niş durumunda olup, nişin içi ve üstü renkli çinilerle kaplıdır. Çeşme dört cepheli olup, Kütahya çinileri ve mermerden yapılmıştır.

Günaydınlar Kitap Kurtları

Akşam fotoğraf paylaşımı var, hepinizi bekliyorum

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…