Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dün amazonda gezerken bu yazarı çok gördüm. Güzel mi?
Kaleminden kurgu, gerilim bol bol dökülen bir yazar. Bence çok başarılı. Burada vardı bir arkadaş bu yazarın çoğu kitabını okuyan. Ben de okumam takıldığında hızlanmak için seçiyorum. Gayet iyi oluyor.

Ben dün amazonda gezerken bu yazarı çok gördüm. Güzel mi?

Bende okudum bu yazarımızın kitaplarının çoğunu bence güzel polisiye yazıyor. Beğeniyorum ben

Serinin tüm kitaplarını arkadaşa verdim. Aklım neredeydi acaba

Kızlaaar rica etsem okuyup sevdiğiniz bu kitabı kesin oku seversin dediğiniz kitaplar var mı?? Dünya-Türk edebiyatı, bilim kurgu, fantastik, polisiye, macera, romantik gibi her şey olur.

Yeşil Peri Gecesi seri olarak
Acımak
Yerdeniz serisi
22/11/63
Gazap Üzümleri
Sinekkuşu
Miras
Kallokain
Yürüyen Şato
Mater Serisi
İnsanlığımı yitirirken
Sıfır Noktasındaki Kadın
Son Ada
Deli Kurt
Ruh Adam
Çingene
Sessiz Hasta
Napoli Serisi
Işığın o köredici yokluğu
Gizli Bahçe
İza'nın şarkısı ( biraz ağır ama güzeldir)
Uğultulu Tepeler
Monte Cristo

Şimdilik bu kadar

Size bir soru. Kitaplarınız görenlerden aldığınız en absürt sorular nelerdir?

Bana "bunları okuduktan sonra satsana neden duruyor" demişlerdi
Selam kızlar. Bugün erkenden evden çıkıp oglumun okul alışverişinin bi kısmını hallettik. Pek bi eksiği yoktu zaten,kalanları hafta içi de hallederiz.
Gelelim dünkü soruya herkese sorulduğu gibi bana da bunların hepsini okudun mu sorusu çok geliyor ama benim hoşuma giden şöyle bir olay yaşamıştım. Oglumun sınıfından bir veli arkadaşı evime davet etmiştim. Kitaplığımı görünce çok sevinmişti. Onun da kitap okumayı sevdiğini biliyordum. Kitap okuyan, kitapları seven biriyle arkadaş olmak çok mutlu ediyor beni dedi

Teşekkür ediyorummm. Ekran resmini aldım

Muhteşem bir haftasonu dilerim. Antep'ten halam gelmiş, iki gün soluksuz yemek yemeye gidiyorum babamın evine inş okuyabilirim zaafiyet geçirmezsem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…