Ben dün amazonda gezerken bu yazarı çok gördüm. Güzel mi?Eki Görüntüle 3297956
Ben de şimdi paylaşsam? Akşam evde olmayabilirim. Kızım soğuk kahve yaptı içine 2 buz attı oldu size soğuk kahve
baklavalıydı okuduğumun kapağı. sarılanlar alternatif kapaktıPencere önünde birbirine sarılmış genç evliler değil miydi kapağı
Kaleminden kurgu, gerilim bol bol dökülen bir yazar. Bence çok başarılı. Burada vardı bir arkadaş bu yazarın çoğu kitabını okuyan. Ben de okumam takıldığında hızlanmak için seçiyorum. Gayet iyi oluyor.Ben dün amazonda gezerken bu yazarı çok gördüm. Güzel mi?
Bende okudum bu yazarımızın kitaplarının çoğunu bence güzel polisiye yazıyor. Beğeniyorum benBen dün amazonda gezerken bu yazarı çok gördüm. Güzel mi?
İyi hatırlattın ben de gidip bakayım dkgjgk1K dan bakayım merak ettim
Masum gkjdfklgjPencere önünde birbirine sarılmış genç evliler değil miydi kapağı
Ben dün amazonda gezerken bu yazarı çok gördüm. Güzel mi?
Kaleminden kurgu, gerilim bol bol dökülen bir yazar. Bence çok başarılı. Burada vardı bir arkadaş bu yazarın çoğu kitabını okuyan. Ben de okumam takıldığında hızlanmak için seçiyorum. Gayet iyi oluyor.
Bende okudum bu yazarımızın kitaplarının çoğunu bence güzel polisiye yazıyor. Beğeniyorum ben
Kızlaaar rica etsem okuyup sevdiğiniz bu kitabı kesin oku seversin dediğiniz kitaplar var mı?? Dünya-Türk edebiyatı, bilim kurgu, fantastik, polisiye, macera, romantik gibi her şey olur.
Selam kızlar. Bugün erkenden evden çıkıp oglumun okul alışverişinin bi kısmını hallettik. Pek bi eksiği yoktu zaten,kalanları hafta içi de hallederiz.Size bir soru. Kitaplarınız görenlerden aldığınız en absürt sorular nelerdir?
Bana "bunları okuduktan sonra satsana neden duruyor" demişlerdi
Teşekkür ediyorummm. Ekran resmini aldımYeşil Peri Gecesi seri olarak
Acımak
Yerdeniz serisi
22/11/63
Gazap Üzümleri
Sinekkuşu
Miras
Kallokain
Yürüyen Şato
Mater Serisi
İnsanlığımı yitirirken
Sıfır Noktasındaki Kadın
Son Ada
Deli Kurt
Ruh Adam
Çingene
Sessiz Hasta
Napoli Serisi
Işığın o köredici yokluğu
Gizli Bahçe
İza'nın şarkısı ( biraz ağır ama güzeldir)
Uğultulu Tepeler
Monte Cristo
Şimdilik bu kadar
Muhteşem bir haftasonu dilerim. Antep'ten halam gelmiş, iki gün soluksuz yemek yemeye gidiyorum babamın evine inş okuyabilirim zaafiyet geçirmezsemEki Görüntüle 3297875
Kaymakam Sait Bey Çeşmesi - Bilecik
İlçe merkezinde Çelebi Mehmet Camisi önünde bulunan neoklasik üsluptaki Kaymakam Sait Bey Çeşmesi, XIX yüzyıl sonlarında yaptırılmış Osmanlı sanatının son döneminin önemli bir örneğidir. Çeşmenin üç kenarının ortalarında dilimli vazo biçiminde yalakları, iki yanında kabartma yıldız motifleri bulunmaktadır. Yüzeyler sivri kemerler niş durumunda olup, nişin içi ve üstü renkli çinilerle kaplıdır. Çeşme dört cepheli olup, Kütahya çinileri ve mermerden yapılmıştır.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Akşam fotoğraf paylaşımı var, hepinizi bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
Allahım konuyu biliyorsun aminMuhteşem bir haftasonu dilerim. Antep'ten halam gelmiş, iki gün soluksuz yemek yemeye gidiyorum babamın evine inş okuyabilirim zaafiyet geçirmezsem
Ben kitabı şimdiden paylaşıyorum.
1 de varmış ben 2. sini almışım.
İlk kez okuduğum bir yazar dili çok keyif verici
C Calcifer onerdi. Teşekkür ediyorum.
Eki Görüntüle 3298119
başganım acı bize...50 soruda 44 doğru yaptım. Hadi sıra sizde
Sadece Ben İyi Bir Kitap Okuruyum Diyenlere Özel Kitap Testi
Bu gerçek bir meydan okuma! Bu testte 50 sorumuz var. Neler soruyoruz? Yazarların eserlerini, eserlerin yazarlarını ve alıntısı verilen eser/yazarları bulman...onedio.com
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
başganım acı bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?