Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha mı çok öldüler yani. Ondan mı kitap kalın
O anlatılmaz ya neler oldu neler. Kaç çocuk vardı 7 kız 1 oğlandı galiba. Erkeği bulana kadar doğuruyor kadın.

Her kız bi adamla evleniyo arada kocaları ölüyor. Kimi asker oluyo, kimi kafayı sıyırıyor, kimi baldızına sarkıyor. Bi taraftan savaş. Ohooo neler neler

Ay yemekteydim pardon geldim

Ben kitabın her yerinde ağladım ya. Fugui evet çok serseri bi tipti ama ne bileyim o kadar kaybı da hak etmediydi yani Kızı öldüğünde ayrı ağladım oğlu öldüğünde ayrı ağladım. Fugui de ölecek sandım ölmedi Adam resmen ailesine çektirdiklerini çeksin diye ölümsüz oldu.

Ayyy bide oğullarının ayakkabıları eskimesin diye karda kışta ayakkabılarını eline alıp okula öyle gitmesi beni çok duygulandırdı ya
Ay iyi ki okumamışım ya. Ben doğumdan sonra bi değişik oldum. Höykürerek ağlardım ben buna

Torununun ve damadının ölümü çok acıydı. İkisi de kaza ile öldü
Damadı felaketti ya. Gözümün önüne geldi. Hatta benzer bi şekilde ölmüştü ülkede biri geçtiğimiz aylarda, o geldi aklıma hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…