Kadın bir tane çocuk doğuracak ülkede dokuz savaş çıktı hala doğuruyorOnda çocuk sayısı çoktu
Ölmeseydi eşiyle mutlu bir hayatı olabilirdi. En azından son günleri daha iyiydiKızının evlendiği kısımda ben çok duygulandım ya ağlamış olabilirim hatta
Ölüm olmadı hepsinde ama 8 çocuk 8 hayatDaha mı çok öldüler yani. Ondan mı kitap kalın
O anlatılmaz ya neler oldu neler. Kaç çocuk vardı 7 kız 1 oğlandı galiba. Erkeği bulana kadar doğuruyor kadın.Daha mı çok öldüler yani. Ondan mı kitap kalın
Bence kullanıyorlardı. Zavallı fengxia saftıPeki sizce kızın komşuları onu gerçekten kullanıyor muydu ?? Yoksa onu seviyorlar mıydı bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar
Nasıl geldi evlerini yaptı ama tanışmaya geldiğinde ,oralarda çok duygulandım benÖlmeseydi eşiyle mutlu bir hayatı olabilirdi. En azından son günleri daha iyiydi
Geri gelmesi şaşırttı ama. Onu bile gömdü, torunu bile öldü fugui yaşadı.Nasıl geldi evlerini yaptı ama tanışmaya geldiğinde ,oralarda çok duygulandım ben
Ha şimdi açlıktan ölecek ,şimdi hastalıktan, dedim dedim gerçekten sıyrıldı herşeyden .Geri gelmesi şaşırttı ama. Onu bile gömdü, torunu bile öldü fugui yaşadı.
Ne uğursuz bir adammış ya dedirtti bana. Canına susayan fugui ye bulaşsın.Geri gelmesi şaşırttı ama. Onu bile gömdü, torunu bile öldü fugui yaşadı.
Ben de kontes gibi düşündüm kitabın adı yaşamak olmamalıydı diye, ama bu açıdan bakınca kitabın adı uyuyorNe uğursuz bir adammış ya dedirtti bana. Canına susayan fugui ye bulaşsın.
Ay iyi ki okumamışım ya. Ben doğumdan sonra bi değişik oldum. Höykürerek ağlardım ben bunaAyyy bide oğullarının ayakkabıları eskimesin diye karda kışta ayakkabılarını eline alıp okula öyle gitmesi beni çok duygulandırdı ya
Onun ölümü de ,annesi bitirdi beniAyyy bide oğullarının ayakkabıları eskimesin diye karda kışta ayakkabılarını eline alıp okula öyle gitmesi beni çok duygulandırdı ya
Yaşamak denirse buna gibi geldi banaBen de kontes gibi düşündüm kitabın adı yaşamak olmamalıydı diye, ama bu açıdan bakınca kitabın adı uyuyor
Yine de yaşıyorsun işte diyor onca kayba rağmen .Öyle hayat böyle gerçekten de .Yaşamak denirse buna gibi geldi bana
Torununun ve damadının ölümü çok acıydı. İkisi de kaza ile öldüYine de yaşıyorsun işte diyor onca kayba rağmen .Öyle hayat böyle gerçekten de .
Damadı felaketti ya. Gözümün önüne geldi. Hatta benzer bi şekilde ölmüştü ülkede biri geçtiğimiz aylarda, o geldi aklıma hepTorununun ve damadının ölümü çok acıydı. İkisi de kaza ile öldü
Nasıl da güzel damattı yaTorununun ve damadının ölümü çok acıydı. İkisi de kaza ile öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?