Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Kitap okumayı çok özledim. Eskiden metro ile işe gidip geliyordum ve gün içinde kitap okumaya vakit bulamazsam bile yolum uzun olduğu için gidiş gelişlerde metroda hergun en az 70- 80 sayfa okuyabiliyordum.Simdi artık gidiş gelişler eskisi gibi degil ve okumaya çok vakit bulamıyorum. Insanın sevdiği ve yaparken stres atabilip keyif aldığı şeylerden uzak kalması da ruha zulüm. Kendime ıyilik yapip okumak için ekstra zaman oluşturmaya çalışacağım

Benim de önceki iş yerim metro ile gidiliyordu. O dönem ayda 10 12 kitap okuduğumu biliyorum. Şimdi okumak için ekstra zaman oluşturuyorum kendime.
1. sınıfa başlayan oğlum var şimdi. Adaptasyon süreci çok çok zorluyor beni kafamı verip okuma bile yapamıyorum bu ara

Ben yemek pişirirken okuyorum çoğu zaman. Bari boş beklemeyeyim diye bir elimde kaşık bir elimde kitap oluyor Pdf okumayı sevmezdim ama kolaylık sağladığı için artık alıştım. Yatarken okuyabiliyorum telefondan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…