- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
GünaydınEki Görüntüle 3300572
Göynük Zafer Kulesi - Bolu
Bolu, Göynük İlçesi, Cuma Mahallesi, 51 ada, 1 parselde yer almaktadır. İlçeye hakim bir tepe üzerinde bulunmaktadır. 1922 yılında Kaymakam Hurşit Bey tarafından Sakarya Meydan Muharebesi başarısının anısına yaptırılmıştır. Altıgen taş temel üzerine 3 katlı olarak inşa edilmiştir. Ahşap, altıgen gövde yukarıya doğru daralmaktadır ve her katta korkuluk yer almıştır. Zafer Kulesi, altıgen külahla örtülüdür.
Günaydınlar Kitap Kurtları
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
Keira-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
tolin
@Alp_BuRc
Kitap okumayı çok özledim. Eskiden metro ile işe gidip geliyordum ve gün içinde kitap okumaya vakit bulamazsam bile yolum uzun olduğu için gidiş gelişlerde metroda hergun en az 70- 80 sayfa okuyabiliyordum.Simdi artık gidiş gelişler eskisi gibi degil ve okumaya çok vakit bulamıyorum. Insanın sevdiği ve yaparken stres atabilip keyif aldığı şeylerden uzak kalması da ruha zulüm. Kendime ıyilik yapip okumak için ekstra zaman oluşturmaya çalışacağım
Ben yemek pişirirken okuyorum çoğu zaman. Bari boş beklemeyeyim diye bir elimde kaşık bir elimde kitap oluyorKitap okumayı çok özledim. Eskiden metro ile işe gidip geliyordum ve gün içinde kitap okumaya vakit bulamazsam bile yolum uzun olduğu için gidiş gelişlerde metroda hergun en az 70- 80 sayfa okuyabiliyordum.Simdi artık gidiş gelişler eskisi gibi degil ve okumaya çok vakit bulamıyorum. Insanın sevdiği ve yaparken stres atabilip keyif aldığı şeylerden uzak kalması da ruha zulüm. Kendime ıyilik yapip okumak için ekstra zaman oluşturmaya çalışacağım
Size de emeklerinizden dolayı teşekkür ederim. Annem kütüphanenize katkıda bulunmuş oldu.SevgiliIstenmeyentuyy arkadaşımız sayesinde okulumuzun kütüphanesini geliştiriyoruz. Kendisine okulum ve kendim adına çok teşekkür ediyorum .
Eki Görüntüle 3300728
SevgiliIstenmeyentuyy arkadaşımız sayesinde okulumuzun kütüphanesini geliştiriyoruz. Kendisine okulum ve kendim adına çok teşekkür ediyorum .
Eki Görüntüle 3300728
SevgiliIstenmeyentuyy arkadaşımız sayesinde okulumuzun kütüphanesini geliştiriyoruz. Kendisine okulum ve kendim adına çok teşekkür ediyorum .
Eki Görüntüle 3300728
Çok güzel çok kıymetliSize de emeklerinizden dolayı teşekkür ederim. Annem kütüphanenize katkıda bulunmuş oldu.
Keyifle okusunlar. Okudukça okumak istesinlerSevgiliIstenmeyentuyy arkadaşımız sayesinde okulumuzun kütüphanesini geliştiriyoruz. Kendisine okulum ve kendim adına çok teşekkür ediyorum .
Eki Görüntüle 3300728
MuhteşemsinSize de emeklerinizden dolayı teşekkür ederim. Annem kütüphanenize katkıda bulunmuş oldu.
Anneme bugun guzel haberi verdim50 kitap siparisim var diye.
Diyor ki bulabilirsem.Annenin gözü yaşlı
Yok o değil iri memeler ve geniş kalçalar
Hemen ekliyorum listeye.Yok o değil iri memeler ve geniş kalçalar
Tabi ki diyeceksinHemen ekliyorum listeye.
Allahim insallah sonradan su kitabida siparis etseydik demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?