Dostoyevski kalp benSuç ve Cezaya başladım bi kaç gün oldu. Gün içindeki yoğunluklarımdan ve kitabın kalın olmasından dolayı bir aya yaymayı düşünüyorum. İnşallah Şubat ayı içinde bitmiş olacak
Ay bunların hepsini cok merak ediyorum bennnnnBebekler geldi, zorlu bir kargo süreci sonrası
benim için de öyle canım. bu aralar sevdiğim kitapları tekrar okuma dürtüsü var. 4 cilt okumuştum Karamazov kardeşleriDostoyevski kalp benharika bir kitap, Karamazov hala favorim olsa da, suc ve ceza da coooook değerli
Ahahahhaahh kendime gülüyorum, anna karenina yazmak istedin sandim, o vurgu ile kervanina kelimesini okusanaAnna kervanına bende katıldım..
Ben bir daha okuyamiyorum okuduklarimi ama Karamazov cidden tekrar tekrar okunurbenim için de öyle canım. bu aralar sevdiğim kitapları tekrar okuma dürtüsü var. 4 cilt okumuştum Karamazov kardeşleri
Barbarin kahkahasini okuyunca yazar misin bana, ben de okudum da fikirlerini merak ediyorumMerhaba canım nasılsın:)
Bir süredir ben de aktif olamıyorum, eşim biraz rahatsızdı onunla ilgilendim işlerini ben halletmeye çalıştım baya yorucuydu
Hala Barbarın Kahkası'nı okuyorum Şubat verimli geçmeyecek gibi
Bu arada İzmir'de olan arkadaşlar kimlerdi hatırlayamadım ama çok geçmiş olsun bu ara çok sıkıntılı geçiyor onlar içinFiziken ne kadar İstanbul'da olsam da kalbim hep İzmir:)
2 tane bitirebildm yalnızcaMerhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
OCAK AYI BİRİNCİSİ : @Jasminla 16 KİTAP
İKİNCİSİ : D dgdln 14 KİTAP
ÜÇÜNCÜLERİ :Mehfam @H M 13 KİTAP
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAPC Calcifer 50 5 45Mehfam 75 13 62@H M 40 13 27@samdan 75 3 72Less-is-More 30 4 26@asliogretmen 41@Atesbocegi5 25 3 22@Life light 60 10 50@Ozlemlerhayallar 30 3 27@mehlika nur 15 2 13@WunderLost 60 9 51@Oriana 30 5 25@iloveme 25 3 22@Margaret Hale 25 2 23@Levaiz 60 6 54@Eleadora 100 10 90@Mary Shelley 100 3 97@Night owl 50@dolunay10 48 4 44@_Gulnihal_ 25 1 24@pawlover 50@WOMAN 50 2 48@turuncukedininannesi 50 7 43@kukrim27 50 3 47@eylulcmre 30@isabel 75 2 73 40 6 34beatitude 30 2 28@UcanSupurge 30 8 22@Ysf42 50 8 42@Polo33 15@yet07 24@Natsume 50 8 42D dgdln 52 14 38@MelodiminEsi 30 8 22@Limonsuzzcay 12benkahvecanavari 60 1 59T Tamam 60dayler dayler 45 3 42@Jasminla 100 16 84
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
7. Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasında sayısıyla birlikte paylaşım yaparsanız listeye ekleyebilirim----
2021 YAZARLARI
OCAK Oğuz ATAY ŞUBAT Wirginia WOLF MART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS MAYIS Hüseyin Nihal ATSIZ
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London Nisan Ayı Ortak Okuma Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar
Karamazov Kardeşler de listemdeDostoyevski kalp benharika bir kitap, Karamazov hala favorim olsa da, suc ve ceza da coooook değerli
Ay bunların hepsini cok merak ediyorum bennnnn
Gunaydin. Pazar pazar bu saatte ayaktayizGünaydınnnnn kitap dostları. İyi ve bol okumalı pazarlar dilerim.
Eşim görevdeyken okudum o kitabı . Eşim yeni geldi bu arada ve okurken alimana sarılmak istedim öyle ağlaya ağlayaO kitap beni de mahvetmişti. Aliman o kitaptaydı değil mi? Yoksa karıştırdım mı?
Yavrum bildirimleri Ferfecir Kitap Bildirim Topiği2 tane bitirebildm yalnızcakaldı 58 tane. Son gaz devam okumaya yeni kitaplar aldım geçenlerde bakalım onlara ne zaman sıra gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?