Bende dün ve bugün hiç okuyamadım. İnşallah yarın okurumBu hafta hiç verimli geçmedi benim için
Anna da hala 200 lere gelemedim
Arayı nasıl kapatacağım bilmiyorum
Aktörler hayalimde canlandırdıklrıma benzemiyor ama aktristi sevdim benFilmdeki karakterlere bakiyorum ben de. kitap bitince izlemek istiyorum
Bende 200 lerdeyim biraz okuyacağım aynıyızBu hafta hiç verimli geçmedi benim için
Ne güzelBende 200 lerdeyim biraz okuyacağım aynıyız
Her yol mübah
Bence de aktrist yakismis o roleAktörler hayalimde canlandırdıklrıma benzemiyor ama aktristi sevdim benkitap okurken anna filmdeki gibi canlanıyor gözümde hep.
320deyim benBu hafta hiç verimli geçmedi benim için
ben bugün hiç okumadım. Yeni okuyacağım. Yaramaz bennn320deyim ben
sanırım öyleAldatan aldatana.. bu neyahu
Herkeste bı rahatlık gelenekmi acaba bu Ruslarda
Baba aldatmış damat aldatmış diğer damatta aldattı kız kardeşte o yolda isimleri aklımda tutsam daha çıkar :sanırım öyle
neyse kitap sonunda aldatmayan bulursak madalya verelimBaba aldatmış damat aldatmış diğer damatta aldattı kız kardeşte o yolda isimleri aklımda tutsam daha çıkar :açık vermiyim neyse
Fransız Rusya da karışık sanırımneyse kitap sonunda aldatmayan bulursak madalya verelimöyle de kendilerini haklı buluyorlar ki
O kitap beni de mahvetmişti. Aliman o kitaptaydı değil mi? Yoksa karıştırdım mı?Cengiz Aytmatov Toprak Ana yı bitirdim
Gözlerimin dolmasından yazıları okuyamadığım anlar oldu, sonlara doğru da tutamadım zaten daha fazla o yaşları.
Bir umudun, bekleyişin, vazgeçmeyisin hikayesi kitap
Savaşın gölgesinde kadınların neler yaşadığını, erkekler cephede iken karşılaştıkları güçlükleri, geri dönmeyenleri, hep bir umutla beklenenleri anlatıyor. İki güçlü kadın karakter etrafında olay örgüsü. Bu iki güçlü kadın birbirlerine akrabalıktan öte bir bağla bağlılar, kenetlenmişler. Toprak Ana ile dertleşmelerini okuyoruz aslında. Toprak Ana ders çıkarılacak öğütlerde bulunuyor.
Bir solukta okudum, okumayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.
Bu yazar beni çok etkisi altına alıyor ya, öyle güzel anlatımı varki daha ilk sayfada o tarlada onlarla birlikte çalışıyorum köye hakimim yani... Harika...
Evet Aliman❤KasımO kitap beni de mahvetmişti. Aliman o kitaptaydı değil mi? Yoksa karıştırdım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?