Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende başlayacağım kitaba karar verdim. Kır Çiçeği Tepesi. Yarın başlarım. Bu yazarın kitapları akıcı. Kimberley Freeman. Daha önce Issız Kar Tanelerini okumuştum. Umarın onun gibi ilerler. Yanında da İyi Hissetmek kitabını götürmeyi düşünüyorum. 11 şubatta önemli bir işim var. Kafam biraz orada. O işi kenara attıktan sonra kendimi daha iyi verebilirim. Haftada bir kitap okumak isteri inşallah çok amin

J. Scalzi - Son Koloni
Serinin üçüncü kitabı da bitmiş oldu. İnsanlığın evrene yayılması, kibirliliği, gereksiz derece savaşçı, inatçı, geçimsiz olması yüzümüze vuruluyor. Eh ama bunlar zaten bilmediğimiz şeyler değil. Benim için çok güzel bir seri değildi, ama savaş bilim kurgu severler okusun derim. Yaş konusundaki şakalardan gına geldi en olumsuz yanı bu oldu benim için. Yarın da J. London Yıldız Gezgini kitabına başlarım.

O kitap beni de mahvetmişti. Aliman o kitaptaydı değil mi? Yoksa karıştırdım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…