Bakayım ona daTuğlalar görüyorum
Benim de almak istediğim kitaplar monte cristo kontu ve sefiller. Oblomov var almak istediğim ayrıca okumadım ama eklenebilir
Basınız sagolsun canım şimdi gördüm mesajını mekanı cennet olsun inşalahSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Çok yakın ve çok sevdiğim aile dostumuzun, değerli bir abimin ölüm haberi ile sarsıldık bugün.. Henüz 52 yaşında.. Kalp krizi dediler meğer covid pıhtı atmış kalbe.. İyileşti diye sevinirken meğer vefatına sebebmiş...
Katılamıcam bugün, kusuruma bakmayın..
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Fırsat bu fırsat okumalısın bence deKitap gözümü korkutuyordu ama öyle bir merak ettirdiniz ki bu batağa beni de düşürdünüz, hemen sipariş veriyorum
11 de ben sipariş ettim idefixten. 5 yeğenime doğum günü hediyesi 1 kızıma 5 de bana. İnşallah kız kardeşim getirebilirse iki hafta sonra gelecek. En güzel alışveriş kitap alışverişi benim için.11 tane kitap siparişi verdim, 3ü benim kalanı kızçenin
Ben de 283. Sayfadayım. Aynısını düşünd0m bugün ben deAnna'da ne durumdasiniz kizlar? Ben 270 sayfa okudum ama hala yeni baslamis gibiyim. Ayraci koyduktan sonra yandan bakinca hafiften sovesim geliyorneyse ki akici bir kitap. Guzel gidiyor.
Kac gecedir ufaklik bir turlu uyumadigi icin okuyamiyorum. Anca gündüzleri oglen uykusuna yatirinca okuyorum. Eger izin verirse yatmadan once okuyacagim ben deBen de 283. Sayfadayım. Aynısını düşünd0m bugün ben de
Gideyim de 100 sayfa okuyayım
Anna'nın durumunu öğrendin mi?Kac gecedir ufaklik bir turlu uyumadigi icin okuyamiyorum. Anca gündüzleri oglen uykusuna yatirinca okuyorum. Eger izin verirse yatmadan once okuyacagim ben de
400e geldim ben de. Güya bir haftada bitiririm diyordum kendi kendime ama yarısına bile gelemedimAnna'da ne durumdasiniz kizlar? Ben 270 sayfa okudum ama hala yeni baslamis gibiyim. Ayraci koyduktan sonra yandan bakinca hafiften sovesim geliyorneyse ki akici bir kitap. Guzel gidiyor.
Hangi durumunu? Ya sorcam simdi spoiler olacak okumayan arkadaslara ama anladim sanirim. Evet ogrendimAnna'nın durumunu öğrendin mi?
Anna yı anladım da, kocadaki genişlik Konya ovası gibiHangi durumunu? Ya sorcam simdi spoiler olacak okumayan arkadaslara ama anladim sanirim. Evet ogrendim
Bence bu kitabin yarisini onumuzdeki ayin ortak okumasi yapalim. Koca bir ay sadece bir kitap okuma fikri motivasyonumu yok ediyor400e geldim ben de. Güya bir haftada bitiririm diyordum kendi kendime ama yarısına bile gelemedim
günde 50 sayfa mutlaka okumaya çalışıyorum.
Hala siz diyor ya bi de. Bu nasil bir kibarlikAnna yı anladım da, kocadaki genişlik Konya ovası gibi
Bence çok iyi gidiyorsunBence bu kitabin yarisini onumuzdeki ayin ortak okumasi yapalim. Koca bir ay sadece bir kitap okuma fikri motivasyonumu yok ediyor
Amerika'nın Alabama eyaletinde avukat bir babanın bir zenciyi savunması (mahalleli için bu büyük bir skandal) anlatılıyor. Anlatıcı evin küçük kızı. Daha çok eşitsizlik, ırkçılık, önyargılar üzerine kurulmuş akıcı bir dili olan hoş bir hikayeBiraz anlatır mısınız bülbülü öldürmek i spoiler vermeden
Simdiden 1 kitap bitirmis sayilirim yaniBence çok iyi gidiyorsunhem o 3 kitap
Aynen öyle şekerimSimdiden 1 kitap bitirmis sayilirim yani
Ben güya başka kitaplar da belirledim birlikte okumak için. Kısa bölümleir olan şöyle. Ama elim hem Anna’ya gidiyorBence bu kitabin yarisini onumuzdeki ayin ortak okumasi yapalim. Koca bir ay sadece bir kitap okuma fikri motivasyonumu yok ediyor
Simdi baktim da, 285 sayfa okumusum. bir noktadan sonra sayfalarin önemi kalmiyorAynen öyle şekerim
Filmdeki karakterlere bakiyorum ben de. kitap bitince izlemek istiyorumBen güya başka kitaplar da belirledim birlikte okumak için. Kısa bölümleir olan şöyle. Ama elim hem Anna’ya gidiyor
Filmini izleyesim var o kitap bitmeli
Ama tabi ayda sadece 1 kitap okumuş olmak kulağa hoş gelmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?