Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Basınız sagolsun canım şimdi gördüm mesajını mekanı cennet olsun inşalah

11 tane kitap siparişi verdim, 3ü benim kalanı kızçenin
11 de ben sipariş ettim idefixten. 5 yeğenime doğum günü hediyesi 1 kızıma 5 de bana. İnşallah kız kardeşim getirebilirse iki hafta sonra gelecek. En güzel alışveriş kitap alışverişi benim için.

Anna'da ne durumdasiniz kizlar? Ben 270 sayfa okudum ama hala yeni baslamis gibiyim. Ayraci koyduktan sonra yandan bakinca hafiften sovesim geliyor neyse ki akici bir kitap. Guzel gidiyor.
Ben de 283. Sayfadayım. Aynısını düşünd0m bugün ben de
Gideyim de 100 sayfa okuyayım

Anna'da ne durumdasiniz kizlar? Ben 270 sayfa okudum ama hala yeni baslamis gibiyim. Ayraci koyduktan sonra yandan bakinca hafiften sovesim geliyor neyse ki akici bir kitap. Guzel gidiyor.
400e geldim ben de. Güya bir haftada bitiririm diyordum kendi kendime ama yarısına bile gelemedim
günde 50 sayfa mutlaka okumaya çalışıyorum.

400e geldim ben de. Güya bir haftada bitiririm diyordum kendi kendime ama yarısına bile gelemedim
günde 50 sayfa mutlaka okumaya çalışıyorum.
Bence bu kitabin yarisini onumuzdeki ayin ortak okumasi yapalim. Koca bir ay sadece bir kitap okuma fikri motivasyonumu yok ediyor

Biraz anlatır mısınız bülbülü öldürmek i spoiler vermeden
Amerika'nın Alabama eyaletinde avukat bir babanın bir zenciyi savunması (mahalleli için bu büyük bir skandal) anlatılıyor. Anlatıcı evin küçük kızı. Daha çok eşitsizlik, ırkçılık, önyargılar üzerine kurulmuş akıcı bir dili olan hoş bir hikaye

Bence bu kitabin yarisini onumuzdeki ayin ortak okumasi yapalim. Koca bir ay sadece bir kitap okuma fikri motivasyonumu yok ediyor
Ben güya başka kitaplar da belirledim birlikte okumak için. Kısa bölümleir olan şöyle. Ama elim hem Anna’ya gidiyor
Filmini izleyesim var o kitap bitmeli
Ama tabi ayda sadece 1 kitap okumuş olmak kulağa hoş gelmeyecek

Filmdeki karakterlere bakiyorum ben de. kitap bitince izlemek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…