- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Beni biliyorsun bütün ortak okumalara kayılmaya çalışıyorum.O ay okuyamasamda ertesi ay okumuş oluyordum ama En büyük fireyi bu sene 3 kitapla verdim.Bilmiyorum ki. Gerçekten bu noktada tıkanıyorum. Ortak okuma kitaplarını belirlerken buradan mutlaka fikir alıyorum ama yine sonuç aynı. Bu konuda ciddi hevesim kırılıyor artık
Beni biliyorsun bütün ortak okumalara kayılmaya çalışıyorum.O ay okuyamasamda ertesi ay okumuş oluyordum ama En büyük fireyi bu sene 3 kitapla verdim.
Dervişin Teselli Koleksiyonu
Çılgın Kalabalıktan Uzak ve bu ay ki kitapla 3 olacak.
Acaba ortak okumalar klasik ve modern klasik mi olsa?. Öyleyken katılım daha çok oluyor sanki
Sen işini sağlama almışsınBen bir de hatırlıyorum aldığımı ama emin değilim. Çünkü bir kaç kere almaya niyetlenip almadım bu kitabı. Sonra da uygun diye yine de gidip aldım kdjgkdjg
O paylaştığın listeler vardı ya mesela oradakilerden okunabilirBenim de aklıma geldi açıkçası. Bir nevi aklımdan geçen buydu.
Aynı kitapları ben de okumadım mesela.
Evet bence de, klasiklerden olabilir. Bilim kurgu klasikleri, modern klasikler ya da Hasan Ali Yücel klasikler dizilerinden olabilir. Gözlemlediğim çoğunluk bu dizileri okuyor burada.Benim de aklıma geldi açıkçası. Bir nevi aklımdan geçen buydu.
Klasik yorumlaması yaparken bile daha çok kişinin katılımı oluyordu.Benim de aklıma geldi açıkçası. Bir nevi aklımdan geçen buydu.
Seçtiğimiz sayıyı okuduğumuz liste mi?O paylaştığın listeler vardı ya mesela oradakilerden okunabilir
Evet çoğu klasiklerdi zaten yanlış hatırlamıyorsam ama bir iki tane paylaşmıştıSeçtiğimiz sayıyı okuduğumuz liste mi?
Oo hoş geldiniz
Bilmiyorum ki. Gerçekten bu noktada tıkanıyorum. Ortak okuma kitaplarını belirlerken buradan mutlaka fikir alıyorum ama yine sonuç aynı. Bu konuda ciddi hevesim kırılıyor artık
bir tane de çok uzun liste vardı unutmuşum onuEvet çoğu klasiklerdi zaten yanlış hatırlamıyorsam ama bir iki tane paylaşmıştı
Hoşbuldum sabah sabah bu şoklaOo hoş geldiniz
Evet evet birden fazla idi ben bakmıştım şöyle bir aralarında vardı okumadıklarım epeybir tane de çok uzun liste vardı unutmuşum onu
Bu açıdan bakınca da çok haklısınGünaydın
Ben çoğunluktan farklı düşünüyorum. Klasikleri hepimiz zaten biliyor ve okuyoruz. Ortak okumalarin kendi adıma faydası bazen hiç bilmediğim bazen de okumayı düşünmeyeceğim kitapların olması. Klasikleri okuyan çok olduğuna göre her ay belirlenen klasik için "ben daha önce okumuştum" u çok duyacağız
Bu bir önceki sene böyle bişey yapmamış mıydık?Belki liste belirlenip en fazla oy alan kitaplar seçilebilir
Belki liste belirlenip en fazla oy alan kitaplar seçilebilir
O paylaştığın listeler vardı ya mesela oradakilerden okunabilir
Evet bence de, klasiklerden olabilir. Bilim kurgu klasikleri, modern klasikler ya da Hasan Ali Yücel klasikler dizilerinden olabilir. Gözlemlediğim çoğunluk bu dizileri okuyor burada.
Klasik yorumlaması yaparken bile daha çok kişinin katılımı oluyordu.
Günaydınlar
Ben de kızlara katılıyorum. Klasikler , modern klasikler ve bilim kurgu klasikler iyi fikir sanki
Ben de olabildiğince katılmaya çalışıyorum, normalde hiç görmediğim yazarların kitaplarını okuyunca çok beğendiğim için diğer kitaplarını da alıyorum bana o açıdan iyi geliyor. Ama bu ayki kitap çok kalın ve biraz yorucu mesela. Dervişin Teselli Koleksiyonu okumaktan keyif aldığım bir tür değildi onu da atlamak durumunda kaldım. Ben klasiklerden çoğunu okumadığım için ona da uyum sağlarım ama belki tür tür belirlenmeli, her ay 3 türde 1 kitap, bilim kurgu olur fantastik olur klasik olur. İsteyen hepsini okur isteyen birini okur gibi. Çok mu karışık olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?