"Ne zamandır ses çıkarmadım diye senden vazgeçtim sanma, buradayım bekliyorum Osman. Balkondaki çamaşırliga mandalla kollarımdan asılmışim da orada öylece unutulmusum gibi. Ben kurudum artık topla beni Osman. "
İyi akşamlar
Bitmeyecek Öykü’yü ben geçen sene okumuştum.
Değersiz Bir Hayat’ta 160lı sayfalardayım daha, başka bir kitap olsa çoktan pes ederdim ama burada okuduğum yorumlardan dolayı çok da merak ediyorum
Putlar Yıkılırken’e devam ediyorum.
"Ne zamandır ses çıkarmadım diye senden vazgeçtim sanma, buradayım bekliyorum Osman. Balkondaki çamaşırliga mandalla kollarımdan asılmışim da orada öylece unutulmusum gibi. Ben kurudum artık topla beni Osman. "
ayın ikinci kitabını bugün bitirdim kisa bilindik ancak hüzünlü bir hikayeydi . Ayrıca yu hua kanını satan adam kitabım da az kaldı yarın da onu bitirmeyi planlıyorum. Herkese iyi uykular
Yu Hua - Yagmur altinda cigliklar
6 yasinda baska bir aileye evlatlik verilen Sun Guanglin yasadigi tramvalar ve zorlu hayatini anlatiyor. Cin de fakir bir kasabada geciyor olay. Ne meslek,ne is ne gelecekleri var burda yasayan insanlarin.
Basta kanini satan adam ve yasamak gibi gelsede tamamen farkli bir anlatimi var.