Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı sabahlar
Siddhartha kitabı çok güzel
Geçen gün okuduğum David Vann -Pislik kitabındaki karakterin ev sevdigi kitaptı Siddhartha. Hatta o kitaptan ilham alıp meditasyon yapabilmek için kendini toprağa atıp çamura bulanip güneşin altında çukurlar açarak annesini küçük bir kulübeye kapatıp ölümüne sebep olmuştu. Karakter bu kadar ovunce aklımdaydı alıp okumak ve hafta için kitapçıda görünce hemen aldım bu sabah okumaya başladım bence de güzel gidiyor şimdilik ben de beğendim .

Yu hua Kanını Satan Adam kitabım da bitti . Güzel bir aile oykusuydu. Ben kitabin sonuna doğru büyük oğlanın öleceğini düşünmüştüm ama yazar aileye daha fazla kiyamamiş daha fazla acı çekmelerini istemedi sanırım mutlu sonla bitirdi .

İyi pazarlar Tirende Bir Keman bitti yazarken bile telefon defalarca düzeltti
Kitabı çok beğendim. Çerez tadında hemen bitiyor, sıkmıyor.

Kenan adında bir keman sanatçısının hayatını ve oğlunu anlatıyor. Diyar diyar dolaşıp ömürlerini tüketiyorlar. Fakat ikisi de talihsiz, düzen tutturamiyorlar ve ikisinin de aşktan yana yüzü gülmüyor. Kenan'ın eşi onu bırakıp zengin birine gidiyor, oglu Sadullah'ın eşini ise kaçırıp kötü yola sürüklüyorlar. İkisi de bir süre trende keman çaldıkları için kitabın adı bu şekilde. Tavsiye ederim

Kenan ve keman ikilisi aklıma Dudaktan Kalbe'yi getirdi

Kitabın sonuyla ilgili spoiler vermeseydin keşke şimdi nasıl okuyacağım bunu

tolin ne hizli okuyorsun

Suan vaktim var. Kiz uyuyana kadar yaninda yatiyorum. O bahane ile kitabina devam ederim.
Bu sene atandigim yere dönerken çok fazla hedef koydum kendime bunlardan biri okumadan geçirdiğim zamanları telafi etmekti . Okuldaki ders sayım az bir de sabahçı olunca fazla vaktim oluyor okumaya . Bu sene bakalım hedeflerimin ne kadarına ulaşabileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…