Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yu Hua - Yedinci gün

Bu sefer eski cin degilde ,simdiki zamandan bir roman.

Ana karakter Yang fei kitabin basinda ölmüs ve krematoryumun bekleme salonunda.

Kitabin ilk sayfasinda hristiyanlarin, tanrinin (Allahin) evreni alti günde yarattigi yedinci gün yaratmayı bitirmis oldugu icin, istirahat ettigi ve o günü kutsal kildigini belirttigi yazi var.

O sebepden dolayi kitapdaki 7.gunden beklentim vardi

Yasamak ,kanini satan adam ve yagmur altinda cigliklar dan cok farkliydi. Ama yinede cok guzel. Severek okudum .cabuk da bitti. Hem akici oldugundan hemde hasta kizimin basinda beklerken okumaya firsatim oldu.

Son kitabini sonraya birakip Mater serisine odaklaniyorum.

Yu Hua ile okuma istegim geri geldi resmen

Gitmistim sacma sapan alakasiz konuya yazmissim bunu

herkese günaydın

kış gelsin, üşüyelim, kar yağsın fırtınalar olsun yağmurlar yağsın istiyorum
Doğuya gel . Geçen hafta bir yağmur yağdı, 2 gün aralıksız yağmıştır . Babam Antalya’dan video atıyor, millet kısa kollu. Biz kazak giymeye başladık. Babam bugün denize girmiş, biz petekleri açtık.

Sultan Melik Türbesi - Erzincan​

Selçuklu Hükümdarı Alparslan’ın Anadolu’nun fethiyle görevlendirdiği Sultan Melik, 1071 – 1080 yılları arasında Kemah’la birlikte Erzincan, Divriği ve Şarki Karahisar bölgelerini egemenliği altına almıştır. Bu bölgede kurulan Mengücek Beyliği’nin hükümranlığı 1228 yılına kadar sürmüştür. Sultan Melik Türbesi Mengücek Beyliği dönemine aittir. Kemah'ın kuzeybatısındaki, kayalık platform üzerinde yapılmıştır.
Türbe tuğla duvarlı, sekiz köşeli bir yapıdır. Yapının alt tarafında bulunan mezar odasının ortasında üst katı taşıyan sekizgen bir sütun vardır. Orta direk, tavan silmeleri ve tavan, tuğla örgü düzenindedir. Türbe, inşa malzemesi ve mezarların orijinal şekli ile dikkat çekmektedir.
Halk arasında "Sultan Melek" olarak adlandırılan türbede, Mengücek Beyliği döneminde yaşayan Sultan Melik'in mumyası ve 5 mezar bulunmaktadır.

Yeni Bir Haftadan Herkese Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc

Günaydın

Gunaydin

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…