Evet ortak okumaları belirledim. Biraz Sizden biraz benden eklemeler yaptım. Kitapları çok kalın seçmedim ve klasik ağırlıklı seçtim.
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
2024 YILI ORTAK OKUMASI OCAK Suç Ve Ceza Lanetli Tavşan ŞUBAT Dorian Gray'ın Portresi Cam Çocuk MART Kamelyalı Kadın Sarı Odanın Esrarı NİSAN Kaplan Kaplan Dolaptan Temaşa MAYIS Ağrı Dağı Efsanesi Yıldız Gezgini HAZİRAN Tess Vatan Yahut Silistire TEMMUZ Kumarbaz Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat AĞUSTOS Babalar Ve Oğulları Leyla'nın Evi EYLÜL Hayvanlaşan İnsan Çocuk Yasası EKİM Güzel Dost Kanını Satan Adam KASIM Canan(Peyami Safa) Gönül (Natsume) ARALIK Büyük Umutlar Gulyabani
%99 indirim güzel olurduEki Görüntüle 3326693
Hafta sonu amazon ile bir görüşme gerçekleştirdi. Çok iyi karşıladılar. Bundan sonra bize indirimli satacaklar kitapları
Tamamdır kusura bakmayın oraya yazdığımı farkedemedim dikkat edeceğimEvet. Ay sonunda tek seferde yapıyoruz artık karışıklık olmaması adına
%99 indirim güzel olurdu
GünaydınEki Görüntüle 3326653
Eki Görüntüle 3326654
Ulu Cami - Kütahya
Yıldırım Beyazıt Camii adıyla da bilinir. Yıldırım Bayezid zamanında (1381-1384) yapılmaya başlanmış, 1401 de tamamlanmış, Kütahya’nın en büyük ve en güzel camisidir. Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında Mimar Sinan tarafından tamir edilmiş olan dikdörtgen planlı avlusuz cami, 1893 yılında II. Abdülhamid Han zamanında büyük onarım görmüş ve kubbeli olarak son şeklini almıştır.
Bu Büyük Cami 45X25 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Kuzeydoğu köşesinde bir minaresi olan caminin üç yönde kapısı vardır. Ana giriş kapısı karşısında sakahane bulunmaktadır. Cami içindeki büyük sütunlar Aızanoı Antik Kenti'nden getirilmiştir. İç kısmında küçük bir şadırvan vardır.Şadırvanın üstüne dört sütunlu müezzin mahfili yapılmıştır. Caminin ana mekânı, altı sütunun desteklediği yan yana iki kubbe ve yanlarda yarım kubbelerle örtülüdür. Caminin yarım kubbeyle örtülü, dışa çıkıntılı mihrabının sağındaki Kâbe tasvirli çini pano görülmeye değerdir.
Günaydınlar Herkese
Bildirimler için son gün, bildiriminizi yapmayı unutmayın
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
@yosunlukek
GünaydınKasım ayına Sinan Akyüz 'ün İncir Kuşları kitabı ile başladım
Beni vuracağını düşünüyorum kitabınGündemde savaş varken inşallah okuyabilirsin
4. kitabına sizinle başlayacağım nasipseTabi kibaşlayanlar oldu bile
amazon en ucuzudur ama kitapyurdu da fena değildir
Eki Görüntüle 3326693
Hafta sonu amazon ile bir görüşme gerçekleştirdi. Çok iyi karşıladılar. Bundan sonra bize indirimli satacaklar kitapları
11.11 olabilir mi?kızlar amazonun büyük kasım indirimi kasımın kaçında oluyordu? kendime doğum günü sürprizi yapayım
valla hiç bilmiyorum. tek bildiğim kasımda olduğu11.11 olabilir mi?
Teşekkür ederim calci
ben de bugün alışveriş yapacaktım, o zaman biraz bekleyeyimkızlar amazonun büyük kasım indirimi kasımın kaçında oluyordu? kendime doğum günü sürprizi yapayım
bence de. kasımda güzel indirimler oluyorben de bugün alışveriş yapacaktım, o zaman biraz bekleyeyim
Bence 1-30 kasımdı geçtiğimiz senelerde. Bu sene hiç reklam görmedimkızlar amazonun büyük kasım indirimi kasımın kaçında oluyordu? kendime doğum günü sürprizi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?