Bu ay içine Werther'i ekle canım ben oradan düşerimC Calcifer bu ayın bildirimini yapmadan önce sormak istediğim şeyler var. Birincisi "Genç Werther'in Acıları"nı okudum ama hem kendi notlarıma hem de bildirime yazmamışım. Onu toplam okuduklarıma ekleyebilir miyiz? İkincisi de Otostopçunun Galaksi Rehberi bendeki birleştirilmiş kitap. Serinin ilk üçünü okudum ama devam etmek istemiyorum. Şimdiye kadar okuduğumu listeme ekleyebilir miyim?
Tamam canım bildirime yazıyorum ama bu aya eklememize gerek yok. Benim için toplam sayı önemliBu ay içine Werther'i ekle canım ben oradan düşerim
İlk üç kitabı ayrı ayrı olarak yazabilirsin
Olsun yıl içerisinde okumuşsun listede görelimTamam canım bildirime yazıyorum ama bu aya eklememize gerek yok. Benim için toplam sayı önemlitoplam okunan kitap sayısı listesindeki sayı arttıkça seviniyorum çünkü
inşallah bu sene de olurBence 1-30 kasımdı geçtiğimiz senelerde. Bu sene hiç reklam görmedim
belirli bir gün aralığında yaparlar belki.En kötü ihtimal Black friday de yaparlar.inşallah bu sene de olur
Tam havaları bence ,bitirirsin senBir çılgınlık yapıp Karamazov Kardeşlere başlıyorum. Yıl sonuna bitmesi dileğiyle
Çok kalın olması gözümü korkutuyor. Şimdi okumazsam hedef derdine düşüp önümüzdeki yıl hiç okuyamamTam havaları bence ,bitirirsin sen
Bir çılgınlık yapıp Karamazov Kardeşlere başlıyorum. Yıl sonuna bitmesi dileğiyle
Bence kalın kitaplarım arasında en aktif okumayı sürdürdüğüm kitaptı ,seveceksin bence sen de bırakmadan okursunÇok kalın olması gözümü korkutuyor. Şimdi okumazsam hedef derdine düşüp önümüzdeki yıl hiç okuyamam
Nasıl olsa hedefin bitmiş, en uygun zaman canım. Benim en sevdiğim kitaplarda ilk 10un içinde olur kendisiÇok kalın olması gözümü korkutuyor. Şimdi okumazsam hedef derdine düşüp önümüzdeki yıl hiç okuyamam
Çok severim kendilerini
Bence kalın kitaplarım arasında en aktif okumayı sürdürdüğüm kitaptı ,seveceksin bence sen de bırakmadan okursun
Benzer yorumlar yazmışızNasıl olsa hedefin bitmiş, en uygun zaman canım. Benim en sevdiğim kitaplarda ilk 10un içinde olur kendisi
Çok severim kendilerini
Bence kalın kitaplarım arasında en aktif okumayı sürdürdüğüm kitaptı ,seveceksin bence sen de bırakmadan okursun
Bu gazla kasım sonuna bitiririmNasıl olsa hedefin bitmiş, en uygun zaman canım. Benim en sevdiğim kitaplarda ilk 10un içinde olur kendisi
116. Sayfaya geldim bile. Nasıl akıcı bir kitaptır buGünaydınKasım ayına Sinan Akyüz 'ün İncir Kuşları kitabı ile başladım
116. Sayfaya geldim bile. Nasıl akıcı bir kitaptır bu
bırakmadan okumuştum ben de116. Sayfaya geldim bile. Nasıl akıcı bir kitaptır bu
O konulara giriyorum Sanırım yavaş yavaşSırplardan nefret edeceğin bir kitap
Tüyap kitap fuarına gittim bugün, alabildim biraz ama fiyatlar uçmuş gidiyor, neresinde indirim var anlamadımEki Görüntüle 3327066
Geçen bildirim topiğinde de sizi gördüm aramıza yeni mi katıldınız?Tüyap kitap fuarına gittim bugün, alabildim biraz ama fiyatlar uçmuş gidiyor, neresinde indirim var anlamadımEki Görüntüle 3327066
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?