- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.706
- 528
Şimdi de çok yavaş değil ya, beni çok rahatsız etmedi yani. Devam edeyim o zamanBence devam etmelisin sonrası çabucak okunuyor duraklamadan sonra ama tabi yine sen bilirsin
2024'e kadar beynimde tutamam mı yani...
Doğru tutamam
Tamam şimdi anlaşıldı. Teşekkürler canımOrtak okuma listesine eklendi Lanetli Tavşan. Ocak ayında okunacak.
Sırplardan nefret ediyor musun?İncir Kuşları bittine yazık ki zaman mekan değişse de insanoğlunun vahşeti hiç değişmiyor
Yeni kitabım Agatha Christie den Porsuk Ağacı Cinayeti. İlk defa Agatha okuyacağım bu arada
Benim kafa gidik, hiç hatırlamıyorumYakalandım yaa öff
İnsanlığından çıkmış herkesten nefret ediyorum. Bunlara insan denmezSırplardan nefret ediyor musun?
her gün gece 22.30 dan sonra müsaitim başganım ama çoğunluğa da uyarımMrsay A Atalanteda bir civciv annesi Değersiz Bir Hayat'ı ne zaman yorumlayalım. Ne zaman müsaitsiniz?
Ben de koca tarafından Ardahanlıyım sevgili meslektaşımAslen diyarbakırlıyım Ardahan’da yaşıyorum öğretmenim 31 yaşındayım ikizler burcuyum bekarım
Benim de doğru eline emeğine sağlık başkanımEKİM AYI LİSTESİ
C Calcifer 3 - 1412 Syf
@Eleadora 1 - 260 Syf
@Life light 5 - 1758 Syf
C Capanin Gururu Teyom 3 - 614 Syf
@Levaiz ?
Mrsay 9 - 2237 Syf
Natsume 4 - 1297 Syf
U UcanSupurge 8 - 1957 Syf
@Kukrim 11 - 1889 Syf
@Aspasiaa 1 - 136 Syf
K Kitapkontesi 6 - 1712 Syf
@Disipline Girmis BirKadin 6 - 898 Syf
@Bonus 0
@Chara- 6 - 1906 Syf
@Arrietty_ 5 - 1288 Syf
O Orangegreysky 2 - 587 Syf
@fesang ??
@-nemesis- 4 - 1882 Syf
@mimesis 2 - 694 Syf
@sudem34 0
bir civciv annesi 0
A Atalanteda 0
@MrsDelfino 4 - 476 Syf
E Etkili Eleman 4 - 1599 Toplam: 8 - 2229 Syf
@Sulukuleli 5 - 895 Syf
@Less-is-More 0
@Amanita ??
@hande_buse ??
@LADY VEGA 0
@Pozitivite ??
@Ozzybal 2 - 632 Syf
@Tu me manques ??
@koza16 1 - 304 Syf
@tolin ??
@Alp_BuRc ??
@Aysegulce34 ??
yosunlukek 2 - 837 Syf
@gamze777 4 - 1437 Syf
Bildirimi eksik olanlar yazsın lütfen. Eksik ve ya yanlış varsa bildirir misiniz?
Eki Görüntüle 3327606
GeldilerBitmeyecek Öykü de yanımda ama biraz ara verip bunlardan birine başlasam mı acaba? Tam BBB'nin sayfalarındayım.
Listedeki Gönül (Natsume) bu kitap mıydı? Ben Natsume ne alaka ki acaba diyorum kendi kendime bi aydınlanma yaşadım şimdiE bunlar 2024 yılı ortak okuması ama
Hafta içi herhangi bir gün olur benim için amaMrsay A Atalanteda bir civciv annesi Değersiz Bir Hayat'ı ne zaman yorumlayalım. Ne zaman müsaitsiniz?
Onu sadeceListedeki Gönül (Natsume) bu kitap mıydı? Ben Natsume ne alaka ki acaba diyorum kendi kendime bi aydınlanma yaşadım şimdi
HoşgeldinizAslen diyarbakırlıyım Ardahan’da yaşıyorum öğretmenim 31 yaşındayım ikizler burcuyum bekarım
Ama ben ilk gördüğümde Natsume önerdi diye düşünmedim değil
Sen de miAma ben ilk gördüğümde Natsume önerdi diye düşünmedim değil
Kitap bende yok diye ne üzülmüştum de sen hatırlattın ya sen almıştın diyeSen de mibu kitabı sende gördüm de aldım ben oysa ki ldlxlf
Ben bu cuma müsait değilim. Onun dışındaki günler size uyarımMrsay A Atalanteda bir civciv annesi Değersiz Bir Hayat'ı ne zaman yorumlayalım. Ne zaman müsaitsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?