Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Listedeki Gönül (Natsume) bu kitap mıydı? Ben Natsume ne alaka ki acaba diyorum kendi kendime bi aydınlanma yaşadım şimdi

Onu sadece Natsume okuyacak, ondan parantez içinde yazılmış

Ama ben ilk gördüğümde Natsume önerdi diye düşünmedim değil

Öyle değilmiymiş

Ahahahahhaa ne güldüm ama

Eline sağlık başkanım

Listedeki Gönül (Natsume) bu kitap mıydı? Ben Natsume ne alaka ki acaba diyorum kendi kendime bi aydınlanma yaşadım şimdi

Onu sadece Natsume okuyacak, ondan parantez içinde yazılmış

Ama ben ilk gördüğümde Natsume önerdi diye düşünmedim değil

Öyle değilmiymiş
He öyle. Natsume sadece önermedi kitabın yazarı da kendisi

Bülent Akyürek'in "İçinizdeki Öküze Oha Deyin!" kitabını okuyorum ve şu alıntıyı paylaşmasam olmazdı :

"Batı’dan getirip de faydasını gördüğümüz tek alet çamaşır makinesidir. Türk filmlerinden hatırlayacaksınız; kadın evinin bahçesinde plastik leğeniyle çamaşır yıkarken ezkaza baldırı göründü diye Tecavüzcü Coşkun kızışıp can yakardı. Çamaşır makineleri çok namus kurtardı."

Ay kızlar selam ne güzel kulüp bu.
Ben de okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum. Gruba katılmanın faydalı olacağını düşünüyorum malum ayın da başındayız.
Bana hangi kitapları onerebilirsiniz? Roman seviyorum. Ahmet Ümit, Zülfü Livaneli çok severim. Aksın gitsin böyle kitap önerilerinizi bekliyorum

Klasik okumayı seviyorsanız

Martin Eden
Therese Raquin
Yüzbaşının Kızı
Dostoyevski'nin, Çehov'un kitaplarını önerebilirim.

Son zamanlarda okuduğum

Kahve Soğumadan Önce
Kirpinin Zarafeti
Öğrenci Kız
Görünmez Adam
İntihar Dükkanı kitapları da akıcıydı.

Hoşgeldiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…