- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Dune serisini kasımda okuyalım demiştin ya onu diyorum. Lanetli tavşanı da ortak okuma yapalım dedik ama hangi ay olduğu konuşulmadıOrtak okuma Lanetli Tavşan
Geçen gün bunu da sormuştum da demek ondan cevap vermedin arada kaynattın gözümden kaçmadıKitaplara eklemedim çünkü çapraz okuma yapacağım onu sessizce. Açık ettin beni mutlu musun
Ortak okuma listesine eklendi Lanetli Tavşan. Ocak ayında okunacakDune serisini kasımda okuyalım demiştin ya onu diyorum. Lanetli tavşanı da ortak okuma yapalım dedik ama hangi ay olduğu konuşulmadı
Geçmiş olsun canım, anneciğine acil ve kalıcı şifalar diliyorumGörünürde daha iyi canım. Yüzü bile toparladı şükür. Ama kan bi artıp bi azalıyor maalesef o değerler toparlanamadı bi türlüama daha iyi göründüğü için en kısa zamanda toparlayacak inanıyorum
Benim 1 kitap vardı canım eklemesen de olur farketmezEKİM AYI LİSTESİ
C Calcifer 3 - 1412 Syf
@Eleadora 1 - 260 Syf
@Life light 5 - 1758 Syf
C Capanin Gururu Teyom 3 - 614 Syf
Levaiz ?
@Mrsay 9 - 2237 Syf
@Natsume 4 - 1297 Syf
@UcanSupurge 8 - 1957 Syf
@Kukrim 11 - 1889 Syf
@Aspasiaa 1 - 136 Syf
K Kitapkontesi 6 - 1712 Syf
@Disipline Girmis BirKadin 6 - 898 Syf
@Bonus 0
Keira- 6 - 1906 Syf
@Arrietty_ 5 - 1288 Syf
O Orangegreysky 2 - 587 Syf
@fesang ??
@-nemesis- 4 - 1882 Syf
@mimesis 2 - 694 Syf
@sudem34 0
@bir civciv annesi 0
@Atalanteda 0
M MrsDelfino 4 - 476 Syf
E Etkili Eleman 4 - 1599 Toplam: 8 - 2229 Syf
@Sulukuleli 5 - 895 Syf
@Less-is-More 0
@Amanita ??
@hande_buse ??
@LADY VEGA 0
@Pozitivite ??
@Ozzybal 2 - 632 Syf
@Tu me manques ??
@koza16 1 - 304 Syf
@tolin ??
@Alp_BuRc ??
@Aysegulce34 ??
@yosunlukek 2 - 837 Syf
@gamze777 4 - 1437 Syf
Bildirimi eksik olanlar yazsın lütfen. Eksik ve ya yanlış varsa bildirir misiniz?
Yakalandım yaa öffGeçen gün bunu da sormuştum da demek ondan cevap vermedin arada kaynattın gözümden kaçmadı
Evet ortak okumaları belirledim. Biraz Sizden biraz benden eklemeler yaptım. Kitapları çok kalın seçmedim ve klasik ağırlıklı seçtim.
2024 YILI ORTAK OKUMASI OCAK Suç Ve Ceza Lanetli Tavşan ŞUBAT Dorian Gray'ın Portresi Cam Çocuk MART Kamelyalı Kadın Sarı Odanın Esrarı NİSAN Kaplan Kaplan Dolaptan Temaşa MAYIS Ağrı Dağı Efsanesi Yıldız Gezgini HAZİRAN Tess Vatan Yahut Silistire TEMMUZ Kumarbaz Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat AĞUSTOS Babalar Ve Oğulları Leyla'nın Evi EYLÜL Hayvanlaşan İnsan Çocuk Yasası EKİM Güzel Dost Kanını Satan Adam KASIM Canan(Peyami Safa) Gönül (Natsume) ARALIK Büyük Umutlar Gulyabani
Dune serisini kasımda okuyalım demiştin ya onu diyorum. Lanetli tavşanı da ortak okuma yapalım dedik ama hangi ay olduğu konuşulmadı
Ama iç sesinde bazen çok gerçekçi, ben kaldiramayabilirimYa benim de gidip Dr. Irvin D. Yalom'la konuşasım var birkaç mevzuyu. Ama sonra beni de yazsın iç sesleriyle beraber bir kitaba
Evet öyleymiş şimdi denk geldimAma iç sesinde bazen çok gerçekçi, ben kaldiramayabilirim
Bayağı akıcı, rahat okunuyorEvet öyleymiş şimdi denk geldim
Teşekkürler anam amin inşallahSelamlar
Geçmiş olsun canım, anneciğine acil ve kalıcı şifalar diliyorum
Bu ara pek gelemiyorum şimdi gördüm.
Eki Görüntüle 3327606
GeldilerBitmeyecek Öykü de yanımda ama biraz ara verip bunlardan birine başlasam mı acaba? Tam BBB'nin sayfalarındayım.
2024'e kadar beynimde tutamam mı yani...E bunlar 2024 yılı ortak okuması ama
Bence devam etmelisin sonrası çabucak okunuyor duraklamadan sonra ama tabi yine sen bilirsinEki Görüntüle 3327606
GeldilerBitmeyecek Öykü de yanımda ama biraz ara verip bunlardan birine başlasam mı acaba? Tam BBB'nin sayfalarındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?