Ne mutlu banaDaha da yavaşlayabilirimkolum ağrıyor okurken
bence o bizi okuyorAnna'yı yavaş okuyor olmanıza çok sevindim kızlarbenimki daha kargoya verilmedi de
Şu kaldırılan uygulamadan sonra hiç birine alışamadım, bir de buna bakayım sağ ol canım1 aya yayılır bu merak etme canim
Beraber kitap incelerken çok keyif alıyorum o yüzden kitaba baya vakit ayırır hepinize yetişirim1 aya yayılır bu merak etme canim
Tamam canım aynen keyifli oluyor,Beraber kitap incelerken çok keyif alıyorum o yüzden kitaba baya vakit ayırır hepinize yetişirim
Bı dene canim ben haricinde 2nci uygulamam da vardı tabi kaldırılana da üzülmedim desem yalan olurbence o bizi okuyor
şubat ı Anna için kapattık
Şu kaldırılan uygulamadan sonra hiç birine alışamadım, bir de buna bakayım sağ ol canım
Şaşırtıcı bir şekilde akıcı gidiyorAnna da kaçıncı sayfada herkes acababen daha 350
Benimki de yolda ama pdf başladım kızlara yetişmek içinAnna'yı yavaş okuyor olmanıza çok sevindim kızlarbenimki daha kargoya verilmedi de
Kitap hacminden dolayı yavaşlatıyor iyi yapmışsınBenimki de yolda ama pdf başladım kızlara yetişmek için
Ben Perşembe günü bitirmeyi planlıyorum, sıkıldım günlerdir aynı kitabı okumaktan galiba.Anna da kaçıncı sayfada herkes acababen daha 350
GünaydınPDF değil de uygumala kullanıyorum çoğunluk.
Bu arada etiketi calciden alıntı yapmıştım kopyalama isminiz yokmuş şuan farkettim k.bakmayin sizede gecikmeli gunaydinn
Ben 1 aylık deneme sürümünü indirdim bazı kitaplarda hem okuma hem dinleme seçeneği var.
Çok teşekkür ederim kızlar.Ben kullanıyorum memnunum ayraç ve istediğin yere not ekleme var sürekli yeni kitaplar ekleniyor. Ama sesli kitap ygulamalari kullanacak olanlar kesinlikle not tutarak okumalı yoksa çabuk gidiyo hafızadan. Ben not tutarak okuyorum bir defter edindim. Böyle daha etkili oldu
Ben oyuzden tek kitab okumuyorum sen bitirirsiin bu gidişle.. tek onu okusam bende sklirimBen Perşembe günü bitirmeyi planlıyorum, sıkıldım günlerdir aynı kitabı okumaktan galiba.
680deyim
Akıcı çok akici gerçekten canim başına oturdun mu okunuyorŞaşırtıcı bir şekilde akıcı gidiyor
200 sayfa okumuşum bile
Anna ile beraber üç kitaba daha başlamıştım aslında ama Anna birden çok sürükleyici geldi, onları bıraktımBen oyuzden tek kitab okumuyorum sen bitirirsiin bu gidişle.. tek onu okusam bende sklirim
Anna ile beraber üç kitaba daha başlamıştım aslında ama Anna birden çok sürükleyici geldi, onları bıraktım
Şimdi de biran önce bitsin diye diğerlerini okumuyorum. Karpuz yiyip çilek tadı istiyor da olabilirim
Aslında 3 kitab=Anna
Anna= 3 kitab matematik hesabı aynı da işte bizimki birinden kaçıp diğerine tutulmak
Ben Perşembe günü bitirmeyi planlıyorum, sıkıldım günlerdir aynı kitabı okumaktan galiba.
680deyim
Evet.
Listeden 3 kitap mı düşecek Calci?
Çok mantıklıymışBenimki de yolda ama pdf başladım kızlara yetişmek için
Ben Perşembe günü bitirmeyi planlıyorum, sıkıldım günlerdir aynı kitabı okumaktan galiba.
680deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?