Ben Perşembe günü bitirmeyi planlıyorum, sıkıldım günlerdir aynı kitabı okumaktan galiba.
680deyim
biz terk edelim buraları en iyisi
680 deyim ve bitireyim artık diyor inanabiliyor musun
Gidiyoruz burda kalamayız daha fazla
458 deyim ben de. 2 gundur okuma hizim azaldi malesef. Bugun yuklencem birazAnna da kaçıncı sayfada herkes acababen daha 350
980 deyim ve bitireyim artık diyor inanabiliyor musun
Bende bugün 400 leri görsem bı458 deyim ben de. 2 gundur okuma hizim azaldi malesef. Bugun yuklencem biraz
İpek ongunu daha genç yaslarimda okurdumSelamlaaar
Yaklaşık 15 yaşımdan beri çok severek Sophie Kinsella okuyorum. Geçen gün ikinci el Düğün Gecesi ve Pasaklı Tanrıça kitabını aldım. Bir de toplu olarak Ipek Ongun'un Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisini yeniden almayı planlıyorum. Zamanında bu kitapları hep okuyacağını düşündüğüm arkadaşlarıma vermiştim, hiçbiri geri getirmedi. Kalbim onlara hala çok kırık. Masraf çıkardılar bana.Kitaba verilen paraya asla acımam ama artık hiç kimseye kitap vermiyorum.
Ben Perşembe günü bitirmeyi planlıyorum, sıkıldım günlerdir aynı kitabı okumaktan galiba.
680deyim
680 deyim ve bitireyim artık diyor inanabiliyor musun
Anna yi okumak yetenek, guc, kuvvet isterCalci sorarsa Anna'yla dövdük dersiniz
İpek ongunu daha genç yaslarimda okurdum
kız dur gitmeyin . Ben de 180lerdeyim daha.Gidiyoruz burda kalamayız daha fazla
Koş koş hadikız dur gitmeyin . Ben de 180lerdeyim daha.
Dimi haklısın insan animsiyor ama ozamanlar ipek ongun okumakta ayrı bı zevkti sanki böyle.heyecanli oluyorduBen de... Ortaokul zamanım Ipek Ongun ile geçti, eskilere dönmek istiyorum, arada bana geliyorlar, hadi diyorum eskiden okuduklarıma yeniden döneyim...
28 şubata kadar vaktim varKoş koş hadi
Olmaz hızlanmamiz laizm bitirelim el birliğiyle28 şubata kadar vaktim varSiz de yavaş okuyun biraz
Sen de gelkız dur gitmeyin . Ben de 180lerdeyim daha.
okuyorum ama başka işlerim de var ancak yetişiyorumOlmaz hızlanmamiz laizm bitirelim el birliğiyle
Beraber firar edelim ozamanSen de gel
Yok ya bende çok hızlı değilim bitirmek üzere olanlara yuklenelim bence yavaslatalim onlarıokuyorum ama başka işlerim de var ancak yetişiyorum
Keşke belirli sayfaları okuyup birleştirsekdik daha kolay olurduOlmaz hızlanmamiz laizm bitirelim el birliğiyle
Onlar biraz burda takılsın.Yok ya bende çok hızlı değilim bitirmek üzere olanlara yuklenelim bence yavaslatalim onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?