- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
rica ederimBen dünya kadar kitap aldım. Sen körleşmeyi söyleyince onu da kuponla aldım. Teşekkür ederim haber verdiğin için. Kargom gelince paylaşacağım sizlerle
Ben de geldim ama isimleri hiç hatırlamıyorum ana karakterin ismini bile unutmuşumMrsay bir civciv annesi A Atalanteda geldim ben
WilliemBen de geldim ama isimleri hiç hatırlamıyorum ana karakterin ismini bile unutmuşum
Ben kitabı yarım bırakmıştım.Tekrar okumayı da düşünmüyorum. o yüzden yorumlarınızı okuyacağımDeğersiz bir hayat
Dört arkadaşın hayatını anlatıldığı bu kitapta beni en çok üzen ve en çok sinir eden jude idi. Bir yere kadar yaşadıklarını anlayabiliyorum ama sürekli kendine zarar vermesi ve bunun bir türlü mnğne geömemesi bir yerde baydı beni. İşte o anda sinir oldum. Ama sonra üzülmeye başladım. Yaşadıkları çok ağır şeyler. Girdiği girdabın içinde bir gün sonunun ne olacağı belliydi zaten
Bu kadar çok acının içinde okuyup avukat olması da takdire şayan
Oku bence güzel bir kitapBen kitabı yarım bırakmıştım.Tekrar okumayı da düşünmüyorum. o yüzden yorumlarınızı okuyacağım
Yazarın herkesin hayatını tek tek ele almasını sevdim. Başlangıcı gibi sonlarını da öğrenmek iyi oldu. Williem ile ilişkisi sence acıma mıydı ?Başlamış olayım. Bir kere çok uzun ama bence çok güzel bir kitaptı. Acıyı da sevgiyi dostluğu da insanların hayatlarına koşulsuz saygıyı da sonuna kadar hissettiriyor.
Ben kitabı okurken hep Jude bur yerde delirecek diye bekledim. Özellikle Williem le ilişkisinde kendisine yapılanları ona yapacak diye düşünüyordum çünkü o kadar acı çekmiş birinden bir psikopat çıkar diye düşünmüştüm. Bu anlamda beni şaşırttı.
Evlatlık edinen aileye hayran kaldım. Bu kadar koşulsuz sevebilmeleri, olumsuz pek çok şey olmasına rağmen hayatına müdahale etmemeleri muazzamdi
Yo hayır bende hiç öyle bir his uyandırmadı ama kardeşinden kaynaklı bir özlem bir eksiklik hissi vardı. Belki o biraz etkilemiş olabilirYazarın herkesin hayatını tek tek ele almasını sevdim. Başlangıcı gibi sonlarını da öğrenmek iyi oldu. Williem ile ilişkisi sence acıma mıydı ?
İçinde Düş Kesiği diye bir kitap vardı. Ekran görüntüsü almamışım baktım da. Yakın zamanda paylaşmıştın.Hangisi canım? Türk edebiyatı klasikleri mi?
Çocukken güvendiği herkesten büyük kazık yediği için anlayabiliyorum aslında. Ben en çok psikolojik tedavi görmemesine kızıyordum ama onun nedenini de öğrenmiş oldukHacmine göre okuması bana göre kolaydı. Jude'nin etrafında şekillenen arkadaşlık çok güzel işlenmiş ama bu kadar güvensiz olması senelerce bunu yenememesi beni kızdırdı. 3ü yaşındaki adamı kim evlatlık edinir ki?
özel hayatında tam bir depresifken iş hayatında harikalar yaratması da aslında istese bir şeyleri değiştirebileceğinin kanıtıydı
İçinde Düş Kesiği diye bir kitap vardı. Ekran görüntüsü almamışım baktım da. Yakın zamanda paylaşmıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?