Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dünya kadar kitap aldım. Sen körleşmeyi söyleyince onu da kuponla aldım. Teşekkür ederim haber verdiğin için. Kargom gelince paylaşacağım sizlerle
rica ederim

ben de bayağı kitap aldım stok yaptım. hayırlısıyla kolayca okumak nasip olur inşallah

Değersiz bir hayat

Dört arkadaşın hayatını anlatıldığı bu kitapta beni en çok üzen ve en çok sinir eden jude idi. Bir yere kadar yaşadıklarını anlayabiliyorum ama sürekli kendine zarar vermesi ve bunun bir türlü mnğne geömemesi bir yerde baydı beni. İşte o anda sinir oldum. Ama sonra üzülmeye başladım. Yaşadıkları çok ağır şeyler. Girdiği girdabın içinde bir gün sonunun ne olacağı belliydi zaten
Bu kadar çok acının içinde okuyup avukat olması da takdire şayan

Ben kitabı yarım bırakmıştım.Tekrar okumayı da düşünmüyorum. o yüzden yorumlarınızı okuyacağım

Başlamış olayım. Bir kere çok uzun ama bence çok güzel bir kitaptı. Acıyı da sevgiyi dostluğu da insanların hayatlarına koşulsuz saygıyı da sonuna kadar hissettiriyor.
Ben kitabı okurken hep Jude bur yerde delirecek diye bekledim. Özellikle Williem le ilişkisinde kendisine yapılanları ona yapacak diye düşünüyordum çünkü o kadar acı çekmiş birinden bir psikopat çıkar diye düşünmüştüm. Bu anlamda beni şaşırttı.
Evlatlık edinen aileye hayran kaldım. Bu kadar koşulsuz sevebilmeleri, olumsuz pek çok şey olmasına rağmen hayatına müdahale etmemeleri muazzamdi

Yazarın herkesin hayatını tek tek ele almasını sevdim. Başlangıcı gibi sonlarını da öğrenmek iyi oldu. Williem ile ilişkisi sence acıma mıydı ?

Yazarın herkesin hayatını tek tek ele almasını sevdim. Başlangıcı gibi sonlarını da öğrenmek iyi oldu. Williem ile ilişkisi sence acıma mıydı ?
Yo hayır bende hiç öyle bir his uyandırmadı ama kardeşinden kaynaklı bir özlem bir eksiklik hissi vardı. Belki o biraz etkilemiş olabilir

Hacmine göre okuması bana göre kolaydı. Jude'nin etrafında şekillenen arkadaşlık çok güzel işlenmiş ama bu kadar güvensiz olması senelerce bunu yenememesi beni kızdırdı. 3ü yaşındaki adamı kim evlatlık edinir ki?
özel hayatında tam bir depresifken iş hayatında harikalar yaratması da aslında istese bir şeyleri değiştirebileceğinin kanıtıydı

Çocukken güvendiği herkesten büyük kazık yediği için anlayabiliyorum aslında. Ben en çok psikolojik tedavi görmemesine kızıyordum ama onun nedenini de öğrenmiş olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…