- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bence biraz okuduğun zamanla da ilgili 3-4 sene önce bana da hiç bişey ifade etmiyordu şimdi pişmanım daha önce okumam lazım diye düşünüyorum. Ortak okumalara katılırsan zevkli oluyor bir de herkes okuduğu için gaza gelip okuyorsunklasiklere bir türlü ısınamadım... çok büyük eksik olarak görüyorum bunu, severek okuduğum yalnızca birkaç tane klasik vardır,onları da hemen herkes gibi ta çocukken okuyup bitirmiştim zevkle zaten...
ancak diğerleri,inanılmaz sıkılıyorum,bilemiyorum alışamadım...
eğer sayenizde bu tarz eserleri okumayı başarırsam var ya, kırk sene duacınız olurum herhalde
Sen oğuz atay bitirdin akıcı olmasa akıtırsın senŞu an ihtiyacım olan tamda bu çok akıcı kitaplar
BitiremedimSen oğuz atay bitirdin akıcı olmasa akıtırsın sen
Ne desem bilemedimçok teşekkür ederim hanımlar,gerçekten süper bir ekipsiniz,samimiyetiniz gerçek anlamda hissediliyor :)
son bir şey daha soracağım,kusura bakmayın mız mızlandım bayağı
işim gereği yoğun mesailerim oluyor,nöbetler de olunca bazen hiçbir şey yapamıyorum...
zamanında bitirmezsem gruptan atılır mıyım??
Çaktırmayalım o zaman calci duymasınBitiremedim
Yarısını bir ayda okudum, sonra baktım öyle gitmiyor başka kitaplara başladım işte arada unutmadan on sayfa on sayfa okuyorum
Canim anna karaninayla basla klasiklere. Onu okursan hepsini okursunklasiklere bir türlü ısınamadım... çok büyük eksik olarak görüyorum bunu, severek okuduğum yalnızca birkaç tane klasik vardır,onları da hemen herkes gibi ta çocukken okuyup bitirmiştim zevkle zaten...
ancak diğerleri,inanılmaz sıkılıyorum,bilemiyorum alışamadım...
eğer sayenizde bu tarz eserleri okumayı başarırsam var ya, kırk sene duacınız olurum herhalde
Seni buralarda görmek ne güzelçok teşekkür ederim hanımlar,gerçekten süper bir ekipsiniz,samimiyetiniz gerçek anlamda hissediliyor :)
son bir şey daha soracağım,kusura bakmayın mız mızlandım bayağı
işim gereği yoğun mesailerim oluyor,nöbetler de olunca bazen hiçbir şey yapamıyorum...
zamanında bitirmezsem gruptan atılır mıyım??
ayyyy ben genelde pek bahtsızımdır ilk ben olmam inşallahNe desem bilemedimdaha atılan görmedim ben
çok çok teşekkür ederim,hemen sipariş vereyim hazır bkm de kargo bedaymışCanim anna karaninayla basla klasiklere. Onu okursan hepsini okursunsaka bi yana klasikleri okumak icin belli bi yaşı almak gerekiyo. Ben de bu sene basladim ve keyifle okuyorum. Heleki anna yi. Kalın bi kitap ama merakla okuyorum
canım MarySeni buralarda görmek ne güzelÖnemli olan düzenli olarak bildirim yapmak diye biliyorum ben. Şu an bu kitabı okuyorum, şu kitabı bitirdim vs gibi
Teşekkür ederim Otreramcanım Mary(en başta tanıyamadım isim değiştirmişsin hayırlı olsun prenses )
tamam ben de şu an Alein Kentigerna 'dan Tanrı'nın Psikopat Çocukları'na başladım , ilk bildirimimi yapmış olayım
bir de düzenliden kasıt nedir? kaç günde bir bildirmeliyim? her gün mü? :)
Öyle bi kural yok ilk sayfayı okuyabilirsiniz . Bir ay boyunca aktif olursanız da listeye giriyosunuzhanımlar hepiniz süpersiniz,canım kitap çekti resmen
peki bir şey soracağım,ben genelde,aslında hemen her zaman gerilim ve polisiye okurum. sorun olur mu ?
(yani kurallar arasında birkaç türden okunmalıdır diye bir madde var mı? ay iyice ilkokul çocuğu moduna girdim kusura bakmayın)
Bitiren benim ben sayfanın girişine altın harflerle ismimi yazması lazım Calci gelince bu öneriyi sunayım kendisineÇaktırmayalım o zaman calci duymasın
Işıklı tabela istiyoruz senin içinBitiren benim ben sayfanın girişine altın harflerle ismimi yazması lazım Calci gelince bu öneriyi sunayım kendisine
Sabaha kadar topikte takıl yasak sana annaMesajları okurken şapşal şapşal gülüşümü saklamak için banyoya saklanıp yazıyorum bu mesajı
Alıntıladuğım mesajları da yanlışlıkla sildim, siz çok yaşayın
300 sayfam kaldı benim, Anna’da evdeki bütün işlerimi hallettim, eşim gececi çalışacak o yüzden bu akşam dizi film de izlemeyeceğim. Zabaha kadar Anna
Kargo olayına bende tav oluyorum. Kitapyurdunda sepeti doldurdum. 8 küsür kargo çıktı. Bende aynı kitapları idefixden aldım 100 tele üstü kargo bedava. Ohh mis. O 8 TL ile birsormayın,bir de kargo bedava kampanyası yapmışlar,kalbimin tam orta yerinden vurdular beni resmen (kargo ücreti zaafımdır)
kitaplığım okumadığım bir sürü kitapla doldu onlar yüzünden,ama yine de birkaç tane gözüme kestirdiğim kitap var alacağım onları da bugün
Rabbim feraha çıkarsın canım. Kendine ne iyi geliyorsa onu yapman daha güzelKızlar, hepinize merhaba. Şubat ayı kitabı Anna Karenina'ya başlayamadım. Müthiş Psikoloji adlı kitabı okumaya çalışıyorum. Ama o da nafile. Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak bitmiş durumdayım. Biraz daha zamana ihtiyacım var, sizlerle olmayı çok özledim. Kendime döndüğüm gün yine yanınızda olma umudu içindeyim.
Canım kendini ne zaman hazır hissedersen biz burdayız. İstediğin zaman dön aramızaKızlar, hepinize merhaba. Şubat ayı kitabı Anna Karenina'ya başlayamadım. Müthiş Psikoloji adlı kitabı okumaya çalışıyorum. Ama o da nafile. Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak bitmiş durumdayım. Biraz daha zamana ihtiyacım var, sizlerle olmayı çok özledim. Kendime döndüğüm gün yine yanınızda olma umudu içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?