Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence biraz okuduğun zamanla da ilgili 3-4 sene önce bana da hiç bişey ifade etmiyordu şimdi pişmanım daha önce okumam lazım diye düşünüyorum. Ortak okumalara katılırsan zevkli oluyor bir de herkes okuduğu için gaza gelip okuyorsun

çok teşekkür ederim hanımlar,gerçekten süper bir ekipsiniz,samimiyetiniz gerçek anlamda hissediliyor :)

son bir şey daha soracağım,kusura bakmayın mız mızlandım bayağı

işim gereği yoğun mesailerim oluyor,nöbetler de olunca bazen hiçbir şey yapamıyorum...

zamanında bitirmezsem gruptan atılır mıyım??

Ne desem bilemedim daha atılan görmedim ben

Arkadaşlar C Calcifer den selam getirdim. 580. Sayfadaymis

Canim anna karaninayla basla klasiklere. Onu okursan hepsini okursun saka bi yana klasikleri okumak icin belli bi yaşı almak gerekiyo. Ben de bu sene basladim ve keyifle okuyorum. Heleki anna yi. Kalın bi kitap ama merakla okuyorum

Seni buralarda görmek ne güzel Önemli olan düzenli olarak bildirim yapmak diye biliyorum ben. Şu an bu kitabı okuyorum, şu kitabı bitirdim vs gibi

Ne desem bilemedim daha atılan görmedim ben
ayyyy ben genelde pek bahtsızımdır ilk ben olmam inşallah
Canim anna karaninayla basla klasiklere. Onu okursan hepsini okursun saka bi yana klasikleri okumak icin belli bi yaşı almak gerekiyo. Ben de bu sene basladim ve keyifle okuyorum. Heleki anna yi. Kalın bi kitap ama merakla okuyorum
çok çok teşekkür ederim,hemen sipariş vereyim hazır bkm de kargo bedaymış
Seni buralarda görmek ne güzel Önemli olan düzenli olarak bildirim yapmak diye biliyorum ben. Şu an bu kitabı okuyorum, şu kitabı bitirdim vs gibi
canım Mary (en başta tanıyamadım isim değiştirmişsin hayırlı olsun prenses )

tamam ben de şu an Alein Kentigerna 'dan Tanrı'nın Psikopat Çocukları'na başladım , ilk bildirimimi yapmış olayım

bir de düzenliden kasıt nedir? kaç günde bir bildirmeliyim? her gün mü? :)

Teşekkür ederim Otreram Düzenliden kastım şu, her okuduğun kitabı bildirmelisin. Belli bir kıstası yok, yeter ki araya uzuuun zamanlar girmesin :) Okuduğun kitabı bitirdiğinde bizimle düşüncelerini de paylaşabilirsin. Boş vakitlerinde olabildiğince aktif olursun zaten

Öyle bi kural yok ilk sayfayı okuyabilirsiniz . Bir ay boyunca aktif olursanız da listeye giriyosunuz

Mesajları okurken şapşal şapşal gülüşümü saklamak için banyoya saklanıp yazıyorum bu mesajı
Alıntıladuğım mesajları da yanlışlıkla sildim, siz çok yaşayın
300 sayfam kaldı benim, Anna’da evdeki bütün işlerimi hallettim, eşim gececi çalışacak o yüzden bu akşam dizi film de izlemeyeceğim. Zabaha kadar Anna

Sabaha kadar topikte takıl yasak sana anna

Kargo olayına bende tav oluyorum. Kitapyurdunda sepeti doldurdum. 8 küsür kargo çıktı. Bende aynı kitapları idefixden aldım 100 tele üstü kargo bedava. Ohh mis. O 8 TL ile bir
Kitap daha aldım. yani bu önemli kargoda neymiş.

Kızlar, hepinize merhaba. Şubat ayı kitabı Anna Karenina'ya başlayamadım. Müthiş Psikoloji adlı kitabı okumaya çalışıyorum. Ama o da nafile. Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak bitmiş durumdayım. Biraz daha zamana ihtiyacım var, sizlerle olmayı çok özledim. Kendime döndüğüm gün yine yanınızda olma umudu içindeyim.

Rabbim feraha çıkarsın canım. Kendine ne iyi geliyorsa onu yapman daha güzel

Canım kendini ne zaman hazır hissedersen biz burdayız. İstediğin zaman dön aramıza en kısa zamanda iyi ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…