Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hanımlar hepiniz süpersiniz,canım kitap çekti resmen

peki bir şey soracağım,ben genelde,aslında hemen her zaman gerilim ve polisiye okurum. sorun olur mu ?

(yani kurallar arasında birkaç türden okunmalıdır diye bir madde var mı? ay iyice ilkokul çocuğu moduna girdim kusura bakmayın)

Yine bkm batığına düştüm
sormayın,bir de kargo bedava kampanyası yapmışlar,kalbimin tam orta yerinden vurdular beni resmen (kargo ücreti zaafımdır)

kitaplığım okumadığım bir sürü kitapla doldu onlar yüzünden,ama yine de birkaç tane gözüme kestirdiğim kitap var alacağım onları da bugün

bireysel tercih diye biliyorum canım. Herkes neye ilgi duyuyorsa onu okuyor.

Kendi tercihin tabi ki
ama ortak okumalarda çok zevkli oluyor

Selamm nasılsınız
İyiz canim sen nasılsın
Aynen belli kategori yok ilgi alanın neyi cezbediyorsa onu okuyabiliriz.

Kendi tercihin tabi ki
ama ortak okumalarda çok zevkli oluyor
klasiklere bir türlü ısınamadım... çok büyük eksik olarak görüyorum bunu, severek okuduğum yalnızca birkaç tane klasik vardır,onları da hemen herkes gibi ta çocukken okuyup bitirmiştim zevkle zaten...

ancak diğerleri,inanılmaz sıkılıyorum,bilemiyorum alışamadım...

eğer sayenizde bu tarz eserleri okumayı başarırsam var ya, kırk sene duacınız olurum herhalde

ortak okumalar çok teşvik ediyor burada, hiç okuyamam dediğimiz kitabı çabucak okuyoruz.
ince sıkmayan kitaplarla başlarsanız bence okunur, yada tavsiyeyle sıkmayacak kitaplar ile başlayabilirsiniz bence.
bir kere severseniz bir daha bırakamazsınız

zaten Veronika ölmek istiyor - Paulo Coelho başladım
Üniversiteside okumuştum çok akıcı bir kitap
Selamm nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın
Okunmamış kitaplarım dolu benimde ama hala alasım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…