Bizden de ona selamlar
Sende selam söyle canım
Ben annaya gidiyorum olmayacak böyle anladımBizden de ona selamlar
iki güne bitirir kitabı
git git kurtar kendiniBen annaya gidiyorum olmayacak böyle anladım
Been dedim size bitirmeye gitti diye
Martta başlıcaktık türk klasiklerinegit git kurtar kendini
bende gideyim de okuyacak Türk klasiği bir şeyler bulayım Anna'nın yanına başka bir şey gitmez
zaten Veronika ölmek istiyor - Paulo Coelho başladımMartta başlıcaktık türk klasiklerine
StorytellHangi uygulamayı kullanıyorsun canım ?
sormayın,bir de kargo bedava kampanyası yapmışlar,kalbimin tam orta yerinden vurdular beni resmen (kargo ücreti zaafımdır)Yine bkm batığına düştüm
Aleykum selam. Sen de selam söyle. Gidip de olaylara karışıp banlanayım en iyisi. Belki bitiririm ben de
bireysel tercih diye biliyorum canım. Herkes neye ilgi duyuyorsa onu okuyor.hanımlar hepiniz süpersiniz,canım kitap çekti resmen
peki bir şey soracağım,ben genelde,aslında hemen her zaman gerilim ve polisiye okurum. sorun olur mu ?
(yani kurallar arasında birkaç türden okunmalıdır diye bir madde var mı? ay iyice ilkokul çocuğu moduna girdim kusura bakmayın)
Kendi tercihin tabi kihanımlar hepiniz süpersiniz,canım kitap çekti resmen
peki bir şey soracağım,ben genelde,aslında hemen her zaman gerilim ve polisiye okurum. sorun olur mu ?
(yani kurallar arasında birkaç türden okunmalıdır diye bir madde var mı? ay iyice ilkokul çocuğu moduna girdim kusura bakmayın)
İyiz canim sen nasılsınSelamm nasılsınız
Aynen belli kategori yok ilgi alanın neyi cezbediyorsa onu okuyabiliriz.hanımlar hepiniz süpersiniz,canım kitap çekti resmen
klasiklere bir türlü ısınamadım... çok büyük eksik olarak görüyorum bunu, severek okuduğum yalnızca birkaç tane klasik vardır,onları da hemen herkes gibi ta çocukken okuyup bitirmiştim zevkle zaten...Kendi tercihin tabi ki
ama ortak okumalarda çok zevkli oluyor
ortak okumalar çok teşvik ediyor burada, hiç okuyamam dediğimiz kitabı çabucak okuyoruz.klasiklere bir türlü ısınamadım... çok büyük eksik olarak görüyorum bunu, severek okuduğum yalnızca birkaç tane klasik vardır,onları da hemen herkes gibi ta çocukken okuyup bitirmiştim zevkle zaten...
ancak diğerleri,inanılmaz sıkılıyorum,bilemiyorum alışamadım...
eğer sayenizde bu tarz eserleri okumayı başarırsam var ya, kırk sene duacınız olurum herhalde
Üniversiteside okumuştum çok akıcı bir kitapzaten Veronika ölmek istiyor - Paulo Coelho başladım
İyiyiz canım sen nasılsınSelamm nasılsınız
Okunmamış kitaplarım dolu benimde ama hala alasım varsormayın,bir de kargo bedava kampanyası yapmışlar,kalbimin tam orta yerinden vurdular beni resmen (kargo ücreti zaafımdır)
kitaplığım okumadığım bir sürü kitapla doldu onlar yüzünden,ama yine de birkaç tane gözüme kestirdiğim kitap var alacağım onları da bugün
Şu an ihtiyacım olan tamda bu çok akıcı kitaplarÜniversiteside okumuştum çok akıcı bir kitap
İyiyiz canım sen nasılsın
Okunmamış kitaplarım dolu benimde ama hala alasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?