- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
maaşı ayıracağız bu gidişleAyy evet yaben de onu düşünüyorum. 2. kitap bize ne zaman gelir acaba . Seri tamamlanana kadar onları alacak paramız olur mu dersin? Şöyle bir her ay 1-2$ falan atsak mı kenara?
Fantastik şeyleri ben de severim beğenirim diye tahmin ediyorum ama beklentim arşa çıktıAyy ben devam kitapları olacağını bilmiyordum. İnsan unutuyor bide aman bi şey olmaz yaaa ne yapalım bekleriz. Nasılsa devam kitaplarında da ilk kitaptan hatırlatma yapıyorlar.
Ay beğenirsiniz inşallah ya
Ben bu tarz kitapları çok seviyorum. Fantastik macera romantizm her şey varinşallah sizlerde beğenirsiniz
Eyvah eyvahFantastik şeyleri ben de severim beğenirim diye tahmin ediyorum ama beklentim arşa çıktı
Gelsin bakacağım artık
herkese günaydınEki Görüntüle 3342995
Tillo Kalesi Ve Cam Seyir Terası - Siirt
Siirt’te Tillo Kaymakamlığı ile Tillo Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA)’nın ortaklaşa yürüttükleri çalışma sonucunda 11.7.2016 tarihinde TİLLO CAM SEYİR TERASI hizmete açılmıştır. Yapı olarak Safranbolu Kristal Teras ve Artvin Cam Teras ile benzerlikler göstermektedir.
Botan Vadisi’nin güzelliklerini ayaklar altına seren Cam Terasın vadiden yüksekliği 1.100 metre. Çelik konstrüksiyondan yapılan Terasın 7 metre uzunluğu ve 5 metre genişliği bulunmakta. Teras üzerinde bulunan korkulukların boyu ise 1.30 metre. Ziyaret esnasında Teras üzerine en fazla 30 kişinin çıkmasına izin verilmektedir.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
Günaydinherkese günaydın
istanbulda aşık olduğum hava var. fırtınaya, yağmura ve soğuğa bayılırım
hayır aksine kızım uyuyo şu an ben giyinip bahçeye indim.Günaydin
Cildirmis olmalisin
Ellerimi ,bacaklarimi hissetmiyordum dun sogukdan. Disarida olmadigin sure seviyorsun degil mi
GünaydınEki Görüntüle 3342995
Siirt’te Tillo Kaymakamlığı ile Tillo Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA)’nın ortaklaşa yürüttükleri çalışma sonucunda 11.7.2016 tarihinde TİLLO CAM SEYİR TERASI hizmete açılmıştır. Yapı olarak Safranbolu Kristal Teras ve Artvin Cam Teras ile benzerlikler göstermektedir.
Botan Vadisi’nin güzelliklerini ayaklar altına seren Cam Terasın vadiden yüksekliği 1.100 metre. Çelik konstrüksiyondan yapılan Terasın 7 metre uzunluğu ve 5 metre genişliği bulunmakta. Teras üzerinde bulunan korkulukların boyu ise 1.30 metre. Ziyaret esnasında Teras üzerine en fazla 30 kişinin çıkmasına izin verilmektedir.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
GünaydınEki Görüntüle 3342995
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
GunaydinEki Görüntüle 3342995
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
Ahahaha bakacağız artıkEyvah eyvahkitabı bitirmediğimi belirteyim daha ilk çeyreğini okudum sonuçta. Devamı kötü çıkarsa karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?