Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fantastik şeyleri ben de severim beğenirim diye tahmin ediyorum ama beklentim arşa çıktı
Gelsin bakacağım artık

Fantastik şeyleri ben de severim beğenirim diye tahmin ediyorum ama beklentim arşa çıktı
Gelsin bakacağım artık
Eyvah eyvah kitabı bitirmediğimi belirteyim daha ilk çeyreğini okudum sonuçta. Devamı kötü çıkarsa karışmam

Tillo Kalesi Ve Cam Seyir Terası - Siirt​

Siirt’te Tillo Kaymakamlığı ile Tillo Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA)’nın ortaklaşa yürüttükleri çalışma sonucunda 11.7.2016 tarihinde TİLLO CAM SEYİR TERASI hizmete açılmıştır. Yapı olarak Safranbolu Kristal Teras ve Artvin Cam Teras ile benzerlikler göstermektedir.
Botan Vadisi’nin güzelliklerini ayaklar altına seren Cam Terasın vadiden yüksekliği 1.100 metre. Çelik konstrüksiyondan yapılan Terasın 7 metre uzunluğu ve 5 metre genişliği bulunmakta. Teras üzerinde bulunan korkulukların boyu ise 1.30 metre. Ziyaret esnasında Teras üzerine en fazla 30 kişinin çıkmasına izin verilmektedir.

Günaydınlar Kitap Kurtları

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe

herkese günaydın

istanbulda aşık olduğum hava var. fırtınaya, yağmura ve soğuğa bayılırım

Günaydın

Günaydın

Gunaydin

Eyvah eyvah kitabı bitirmediğimi belirteyim daha ilk çeyreğini okudum sonuçta. Devamı kötü çıkarsa karışmam
Ahahaha bakacağız artık
Sonuçtan ziyade süreç odaklıyımdır genelini seversem sonu hoşuma gitmese de bir şey değiştirmez

Vee

Günaydın arkadaşlar

Beylikdüzü tarafında oturan varsa bende 3 tane tiyatro bileti var kızlar. Birinize vermek isterim. 17 Aralık Saat 15.00 seansı. Oyun bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…