- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
İnşallah tekrar bir araya gelme fırsatımiz olur canımBenim hediyelerim de sevgili C Capanin Gururu Teyom ’dan birkaç saatliğine de olsa karşılıklı muhabbet edebilme şansı bulduğum arkadaşımbu muhabbette bize eşlik eden kızımı da unutmamış ayrıca Sayende 2024 yılı ortak okumalarımın hepsi tamamlandı hatta Suç ve Ceza yerine okumayı düşündüğüm Savaş ve Barış’ı da unutmamışsın çok incesin çok teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız iyi ki bir aradayız Eki Görüntüle 3344957
Hani konsept yoktu
Hani konsept yoktu
Yüreğime su serptinArkaya yalandan bi görüntü açtım yea
Keyifle oku canımEki Görüntüle 3344983
hediyeleriyle kitaplığıma bir ışık daha tutanKukrim 'e çok ama çok teşekkür ederim. beni çok mutlu ettin
ve tabii ki başganımseneye aynı heyecanla hediyeleşme organizasyonumuzu bekliyorum C Calcifer
Asıl biz teşekkür ederiz canımİyi akşamlar Kitap Kurtları
Bugün topiğimizin kuluşunun 3. Yılı. Bu yolculukta beni yalnız bırakmayıp bu topluğu kurmada bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.
Topik sayesinde yeni yazarlar, yeni kitaplar tanıdım.
Ortak okumalarımızdan çok keyif aldım, yorumlama geceleri benim için harikaydı.
Bu topiğin bana kattığı arkadaşlıklar da cabası.
iyi ki varsınız
Gelenek haline getirdiğimiz kuruluş günü hediyeleşmemiz tamamşandı. Çok güzel kitaplar hediye edildi. Şimdi sıra bu kitapları paylaşmada
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
L LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Nowaybabe
@yosunlukek
Güzel günlerde oku arkadaşımEki Görüntüle 3344960 Eki Görüntüle 3344961 @yet07 arkadaşıma bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederimhepsini keyifle okuyacağım yet07
Güzel günlerde oku canımEki Görüntüle 3344968
Benim hediyelerimDisipline Girmis BirKadin ‘dan. Teşekkür ederim canım benim hepsi çok güzeller. Sosyalizm ve İnsan Ruhunu okudum bile
Kız ne güzel dua be oEki Görüntüle 3345011
Benim teşekkürüm de çook sevgili O Orangegreysky aKesene bereket canım benim. Seçimlerin harika oğlumu da düşünmen ayrıca mutlu etti. Kitap hediye edenlerin çoook olsun inşallah
Kitaplığımda başkalarından izler görmek beni ayrıca mutlu ediyor. Bir yenisini deKeira- ekledi. Bu güzellikler için çooook teşekkür ediyorum. Umarım bir gün bir yerlerde kitaplar üzerine konuşmak da nasip olur.
Eki Görüntüle 3344966
keyifle oku sen okudukça artsınlarEki Görüntüle 3345007
Benim hediyelerimbir civciv annesi nden Merak ettiğim, okumak istediğim kitaplardandı, 4 tanesini okumuşum bile Çok teşekkür ederim canım benim
C Calcifer emeklerin için çok teşekkürler başkanım, çok keyifli oluyor bu şeyler ama uğraşması da bi o kadar zordur eminim. Ellerine sağlık
Dümdüz çekmiş işteHani konsept yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?