• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Gerçekten tehlikelisiniz nasıl da bir anda böyle düşünceli oldunuz az önce dalga geçiyordunuz tiye alıyordunuz ne oldu şimdi mi aklınıza geldi gebe olduğumuz hassas dönemden geçtiğimiz konunun başından beri savunduğum şeyi de buydu zaten cici kızlar 🤗
Daha konuyu dogru anlamamissin
Hakka girme bence
Ama girebilirsisnde

Korktum bir anda yok avakado iyi değilmiş yok bu böyleymiş diye yazıyorum ya sürekli,
Çok konuşanın çok yanlışı olurmuş, insan bilemiyor ki kimin neyden etkileneceğini, hepimiz de hamileyiz, hem hormonlar, hem yaşadığımız sıkıntılar, belki hastalıklar..
Hepsi üst üste geliyor.
bazen de ben kendi adıma söylüyorum, çok düşünemiyorum. Bir şey araştırıp mesela bir meyve sebze, hareket ya da başka bir şey de olsa onun en ufak bir sıkıntısı olduğunu görünce korkup burada da paylaşıp, o bilgiden yararlanılsın istiyorum.
Ama bazen gerek üslup gerekse karşı tarafın yaşamış oldukları, evham yaptırıp onu korkutabilir, o yüzden de bunları okuyup telaş yapan da haklı.
Herkesin bir sıkıntısı, bir hastalığı var. Kimse kimseyle denk değil ki, bazısı mecburdur onu kullanmaya, onu kullanana kullanma zararlı desen olmaz zaten.
Çünkü kimse kendi isteği ile zevk olsun diye bir şeyler yapmıyor, nasıl iyi oluruz? Nasıl sağlıklı oluruz?
Herkes bunun derdinde.
Aslında kimse kimsenin de kötülüğünü istemiyordur, niyet önemli biraz da, Allah niyetlerimizi hayırlı ve doğru kılsın inşallah.
Öncelikle hepinizden özür dilerim, başta dediğim gibi çok konuşanın çok yanlışı olurmuş, yanlışım olduysa kusura bakmayın,

Hepimiz gebeyiz ve hepimiz istemeden de olsa birbirimizi kırabiliyoruz. Malum hormonlar, yaz sıcağı derken...
Üstteki mesajımı konuyu bilmeden, kendi üzerime alınarak acaba yanlış bir şey mi dedim diye düşünerek yazdım.
Çünkü benim de fikirlerim genel olarak çoğu insanın görüşüne uymaz,
Mesele görüşüne uyup uymaması da değil, orta yolu bulmaya çalışmak,
Normal demiyorum bu olanlara ama hepimiz hassas bir dönemdeyiz.
Absürt davranışları normalleştirelim demiyorum ama bir birimizi hoş görelim.

Ben yazdıklarımda bu dönemde bana göre normal olsa bile bir arkadaşıma göre belki olumsuz hissedeceği bir şey söylemişimdir diye düşündüm.
Kendi adıma özür diledim. Çünkü biliyorum baştan beri birbirimize destek olmak için buraya gelip yorum yaptık.

Şu anda benim hayatımda da o kadar farklı sıkıntılarım var ki, bu dünyada yaşamak istemeyecek kadar yorgunken, bir insanı daha bu dünyaya getirdiğimi, bununla nasıl başa çıkacağımı, küçücük çocuğumun vebalini aldığımı düşünüyordum.
Buraya gelip konuştukça, vakit geçirdikçe
sizleri burada kendime bir nimet, bir teselli gibi gördüm.
O Sıcaklığımızı kaybetmeden, yine aynı samimiyetle, birbirimizden şüphe etmeden, şüpheye sebep olduysak da telafi ederekten birbirimizin yanında duralım.

Hepimiz çok kıymetli çok imrenilesi bir amaç için buradayız 💕

Ek olarak genel baskasi da yaparsa diye ilaclar dedim
Ki tek prilamda bu yapilmadi daha oncede baska bir arkadasim antibiyotik icin demisti
Tamam ama bu onun doğrusu ona göre doğru olan bu. O konuda da tepki göstermiştiniz. Banada her görüş uymuyor ama inanın tek tek tepki göstermeye üşenirim. Birbirimizin doğrularına ne olursa olsun saygı göstermeliyiz.

Tamam ama bu onun doğrusu ona göre doğru olan bu. O konuda da tepki göstermiştiniz. Banada her görüş uymuyor ama inanın tek tek tepki göstermeye üşenirim. Birbirimizin doğrularına ne olursa olsun saygı göstermeliyiz.
Tepki ilaclar
Mecburiyetler
Bazen bazi konularda hasssas olmaliyiz
Hamileyiz
Sen bana enfeksiyonum var dedin
Bende ilac al dedim
Donupte ilac alma zararli etki eder diye dusunuyorum diye dememeliyim
Bu mecburiyet ve hassasiyet gedektiren bir konu
Ben kimsenin meyve sebze yeme demesine laf etmedim
O secenek
Ama ilac icmek mecburiyettir
Benim migrenim var minoset iciyorum
Bunu ben icmedim dersen ben ay cocuguma.kotuluk ettim der kafama takarim gunlerce

Tepki ilaclar
Mecburiyetler
Hamileyiz
Bende ilac al dedim
O secenek
Bunu ben icmedim dersen ben ay cocuguma.kotuluk ettim der kafama takarim gunlerce
He ama dersin ki prilam yerine sunu denesene daha dogal yolla dersen saygi duyarim

Tepki ilaclar
Mecburiyetler
Hamileyiz
Bende ilac al dedim
O secenek
İşte kafanıza takmamalısınız. Burada 35-40 kişiyiz yanlış hatırlamıyorsam her söyleneni kafamıza takacaksak ben şahsen uzak dururdum bu kadar etkileneceksem. Doktor değiliz bilir kişi değiliz belirtilen bir görüş bu kadar etkili olmamalı üzerinizde

İşte kafanıza takmamalısınız. Burada 35-40 kişiyiz yanlış hatırlamıyorsam her söyleneni kafamıza takacaksak ben şahsen uzak dururdum bu kadar etkileneceksem. Doktor değiliz bilir kişi değiliz belirtilen bir görüş bu kadar etkili olmamalı üzerinizde
Oluyor ve bu konuda hassasiyet istemek kadar insancil bisey yok ki
Diger arkadaslarimda ayni fikirdeler
Cok mu zor buna hassasiyet.gostermek

Oluyor ve bu konuda hassasiyet istemek kadar insancil bisey yok ki
Diger arkadaslarimda ayni fikirdeler
Cok mu zor buna hassasiyet.gostermek
Peki sizin fikriniz saygı duyuyorum. Sadece bu grupta çıkan gerginlikten ben ve bence birçok kişi artık sıkıldı. O yüzden biraz daha birbirimize karşı tahammül gösterebiliriz diye düşündüğümden böyle bir yorum yapma gereği duydum

Peki sizin fikriniz saygı duyuyorum. Sadece bu grupta çıkan gerginlikten ben ve bence birçok kişi artık sıkıldı. O yüzden biraz daha birbirimize karşı tahammül gösterebiliriz diye düşündüğümden böyle bir yorum yapma gereği duydum
Gerginlik nedeni pldugumu dusunmuyorum
Ama tarzinizla.bu sekilde ifade ettiginiz icin tesekkur ederim ayrica 🙏

Aklıma şey geldi eski anneler grubunda bir üye vardı. Biz işte önden bazı kıyafetleri eşyaları stok yapıyoruz diye bizi linçlemişti. Çünkü kendisi yatak yorgan almak yerine doğumu Amerikada yapmayı çocuğuna abd pasaportu almayı planlamıştı. Bize de vizyonsuz demişti :D :D yediğim en komil linç.

Back
X