• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Aklıma şey geldi eski anneler grubunda bir üye vardı. Biz işte önden bazı kıyafetleri eşyaları stok yapıyoruz diye bizi linçlemişti. Çünkü kendisi yatak yorgan almak yerine doğumu Amerikada yapmayı çocuğuna abd pasaportu almayı planlamıştı. Bize de vizyonsuz demişti :D :D yediğim en komil linç.
Bana da turnusol.denildi 😀😀

Aklıma şey geldi eski anneler grubunda bir üye vardı. Biz işte önden bazı kıyafetleri eşyaları stok yapıyoruz diye bizi linçlemişti. Çünkü kendisi yatak yorgan almak yerine doğumu Amerikada yapmayı çocuğuna abd pasaportu almayı planlamıştı. Bize de vizyonsuz demişti :D :D yediğim en komil linç.
Ablamın yeni doğanlarını almayı düşünen benin ortama girişi 😅😅😅

Az önce bahsettiğim şey buydu kimse konunun nereden fırladığını bile bilmiyor, ama bir kaç kişi görüşünü belirttiği için kendisini hedef zannediyor.
Burada görüş belirten de hassas, görüşü okuyanlar da hassas.
Ortada bir mevzu olduğundan değil de hassas olduğumuzdan dolayı böyle bir durumun içine düştük.

Biz aslında şu an çok küçük bir mesele üzerinden tartışıyoruz, geçenlerde tetanoz aşısı için fikir belirten bir anneye, o kadar zorbalık yapmışlar ki sırf istemiyor diye,
"Yok biz bebeğe acıyoruz, cahiller de anne oluyor." Falan
Biz daha bunları bile yaşamadık bu kaos hepimize fazla

Bende şimdiden ozel okula yazdirip yer ayirtacagim😅😅dermişim

Ay prenses geliyorrr ❤️Benimkini söylemedi ama bence kız. Yoksa belli olurdu yani. Bir de hep kız gördüm rüyamda. Bir de sizinle ultrason aynıydı bizim. Ortadaydı bebek. Kız olabilir demiştim. Kıza benzetmişti 11. hafta da doktor ama bence benim de kız zaten ❤️
Ben annenin gördüğü rüyaya inanıyorum ya iki kere kız bebek emzirdiğimi gördüm rüyamda öğrenmeden önce ve kızım oluyor gerçekten 😍

Ben annenin gördüğü rüyaya inanıyorum ya iki kere kız bebek emzirdiğimi gördüm rüyamda öğrenmeden önce ve kızım oluyor gerçekten 😍
Bende bir ara çok garip bir rüya görmüştüm. Anlatmak isterdim ama çok uzun🤣 özetle gönlümden geçen hep kızdı ama hissettiğim hep erkekti rüyamda da bana 2 tane bebek sunuyorlardi biri kız biri erkek ama kız çocuk erken doğum ve sağlıksız di ama çok güzeldi. Diğer yandan da erkek bebek çok sağlıklı ve çok haylazdi yeni doğmasına rağmen(ilgincc)😅Ben gönlüm kızda olmasına rağmen bana erkeği almalısın diye baskı kuruyorlardi. Geçen günde bebeğimin erkek olduğunu öğrendim

Ay prenses geliyorrr ❤️Benimkini söylemedi ama bence kız. Yoksa belli olurdu yani. Bir de hep kız gördüm rüyamda. Bir de sizinle ultrason aynıydı bizim. Ortadaydı bebek. Kız olabilir demiştim. Kıza benzetmişti 11. hafta da doktor ama bence benim de kız zaten ❤️

Bende bir ara çok garip bir rüya görmüştüm. Anlatmak isterdim ama çok uzun🤣 özetle gönlümden geçen hep kızdı ama hissettiğim hep erkekti rüyamda da bana 2 tane bebek sunuyorlardi biri kız biri erkek ama kız çocuk erken doğum ve sağlıksız di ama çok güzeldi. Diğer yandan da erkek bebek çok sağlıklı ve çok haylazdi yeni doğmasına rağmen(ilgincc)😅Ben gönlüm kızda olmasına rağmen bana erkeği almalısın diye baskı kuruyorlardi. Geçen günde bebeğimin erkek olduğunu öğrendim
Bende cinsiyeti öğreneceğim gün rüyamda doktor bir ultrason kağıdı verip kızın olacak demişti sonra uyanmıştım benim bütün belirtilerim erkekti doktorda erkek tahmininde bulundu hem de üç kere chatpt %80 erkek demişti ama sonuç kız bebeğim olacak inşallah😍🤭🤍

Yaa ben çok etkileniyorum böyle rüyalardan 🥹 sağlıkla gelsin küçük prens 💙

Bende cinsiyeti öğreneceğim gün rüyamda doktor bir ultrason kağıdı verip kızın olacak demişti sonra uyanmıştım benim bütün belirtilerim erkekti doktorda erkek tahmininde bulundu hem de üç kere chatpt %80 erkek demişti ama sonuç kız bebeğim olacak inşallah😍🤭🤍
[/QUOTE ]
Kız olduğunu hissediyor muydunuz. Genelde anneler hisseder çünkü ben kız olsun isterdim ama hissettiğim hep erkek ti. Ultrasonda önce elini salladı sonra pipisini🤣

Ya bir de ben 11. haftada doktora gittim. Tam kapıya girmeden kız çocuğu bana dokundu 💖 Ogün kıza benziyor demişti doktorum. Rüyamda kzı bebek kız çocuk görüyorum. Büyümüş halini bile gördüm. 😍

Back
X