Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnde katılmak istiyorum nasıl yapicaz arkadaslar
Hoşgeldiniz.
Bir sayfa geride bir liste vardı ona nickiniz ve yıllık kac kitap hedefiniz olduğunu yazabilirsiniz kopyalayıp yeni yapacağınız yorumunuza.
Şart değil tabi bu ama yıllık hedef yazarsanız listeye dahil olursunuz.
Ben sadece arada gelir giderim diyorsanız listeye dahil olmadan da her zaman gelebilirsiniz,okuduğunuz kitapla ilgili paylaşım yapabilirsiniz.
Ilk sayfada detayli yazılmış aslında oradan size uyan şekilde dahil olabilirsiniz,umarım kısaca anlatabilmisimdir.

Canım ücretsiz üyelikte okuma yapılıyor mu ewada, ben yapamadım sanki
Ben onu indirdim ücretsiz kullandım üye ol dedi sana özel indirim dedi vs vs en son 240 lira teklifle geldi yıllık kabul ettim

Hoşbuldum canımm yorgunum
Okula devam ediyorum, oğlan aşırı hareketli sağ olsun… okul ve ev arasında mekik dokuyarak geçiyor günlerim. Akşamları da asla bitmeyen ev işleri sen nasılsın?
Allah kolaylık versin canım benim de seninkinin iki çocuklu versiyonu

Kızlar 1000k diye kitap uygulaması var. Okuduklarımi,okuyacaklarimi ekliyorum. Liste yapıyorum. Analizler falan var çok güzel.
Çoğumuz kullanıyoruz orayı evet, güzel oluyor takip etmek için. Yoksa bazılarımız aynı kitabı 2 kere alıyor aldığını, okuduğunu unutup

Kitap yorumları var. Yıllık okuma hedefi vs
Bakayım o zaman ben de .. Benim bir tane ajandam var öyle yaptığım, okuduğum kitapları yazdığım bakkal defteri havasında yıllardır yazıyorum hem de . Bir ara özenip yorum da yazayım falan demiştim ilerde çocuğuma bırakırım falan diye ama yorum kısmına üşendim sonra sadece yazar ve kitap ismi ile devam ettim ama hala yazıyorum çok seviyorum gördükçe baktıkça keyif alıyorum resmen kimse bilmez böyle bişey tuttuğumu ilk defa burda söylüyorum

Çok iyi yapmışsınız bence. Ben okuduğum çoğu kitabı hatırlamıyorum. Her şeyi dijitallestirdik, tembellesiyoruz. Ben de en azından okumak istediklerimi unutmayım, okuduklarimin sayısını bileyim diye kayıt oldum. Bir de yakın arkadaşımla takiplesiyoruz. Birbirimizi motivasyon ediyoruz iyi oluyor.

Buradaki üyelerin birçoğu kullanıyor gerçekten güzel bir uygulama ben de 2020de üyelik almışım birkaç aydır aktif kullanıyorum
Evet ben de seviyorum. Forumda bildirim gelmesine de çok sevindim. Şu an gerçekten çok istekli ve heyecanlıyım. Umarım istediğimiz gibi okuduğumuz bir yıl olur.

:)) hele benim hafızam epey zayıf çok nadir okuduklarımı hatırlarım. Yükledim şimdi sosyal medya gibiymiş . Bu yıldan itibaren orayı da doldururum artık:)

Kizlar kitaplarınızı nereden alıyorsunuz? Ben internetten temin ediyorum. Kitapyurdundan genelde. Amazonda daha uygun kitaplar ama hiç almadım. Orijinal midir bilemiyorum.
Çoğumuzun en çok kullandığı site amazon. Aldıklarımız hep orijinaldi bir sorun yaşamadık. Teslimatta hızlı. Tedarik süresi bekleme gibi bir sorun da. Güvenle alabilirsiniz.
Burda indirimde olan siteleri ve kitapları da haber veriyoruz birbirimize.

Tamam teşekkür ederim.

Kizlar kitaplarınızı nereden alıyorsunuz? Ben internetten temin ediyorum. Kitapyurdundan genelde. Amazonda daha uygun kitaplar ama hiç almadım. Orijinal midir bilemiyorum
Ben alışveriş sitelerinde indirim zamanlarında alıyorum çoğunlukla. En son aldığım 3 defası eşimle kavga edip evden gittiğimde markete girip kendime yolluk yeme içme alıp yanında ya anneme ya otele ya arabada kalırım düşüncesiyle ö.dilek marketten -umrumda mı sanki -hırsıyla iki üç kitap almamdıepey biriktirdim öyle hala bekliyor çoğu okuyayım diye

Ne kadar da hepimiz Bizde sürekli birbirimizi gazlayıp kitap aldığımız için okunması gereken kitaplarımız hiç bitmiyor

Kizlar kitaplarınızı nereden alıyorsunuz? Ben internetten temin ediyorum. Kitapyurdundan genelde. Amazonda daha uygun kitaplar ama hiç almadım. Orijinal midir bilemiyorum.
Amazon artık bizi banladı. O kadar çok alıyoruz ki bize satıcı muamelesi yapmaya başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…