- 19 Kasım 2013
- 18.877
- 34.080
- 798
Dizi de epey iyi. Kitabı okurken gozumde Lila ile Lenu canlanacak. Oyuncular tam oturmuş role.Diziyi izlemedim ama kitaplar akıcı ve güzeldi.
Bende diziye öylesine başlamıştım ama epey sardı,inişli çıkışlı bir tarz vardı,o dönemdeki olayları da çok güzel yansıtmışlardı. Lilayı boğmak istedim bazen,bazen Pietroyu hatta bir sahnede Pascal'ı. Son kitap ve sezonda da Ninoyu boğmak isteyecekmişim geldi ama bilemedim. Okuyup göreceğim,4.sezonu da izlerim muhakkak. Sizde denk gelirseniz izleyin derim.Napoli serisini okuduk biz burada bir kaç arkadaş ile. Duygudan duyguya sürüklemişti beni. Bazen çok kızdım bazen çok üzüldüm. fazlaca empati yapabildiğim bir seri oldu.
Grange kitapları nı da severim. Şeytan Yemini ve Kurtlar Sofrası'nı okumuştum
Keyifli okumalar
Mantıklı bir bahaneBugün aldırabilirsin bence. Bu gece en uzun gece çünkü
Yapma calciBugün aldırabilirsin bence. Bu gece en uzun gece çünkü
Napoli Romanları güzele benziyor yeni gördüm hem kendisini hem dizisini. Sanırım hazirana kadar söz vermiştim kendime yeni kitap almamak için ama sepete ekledim, alırım bi ara
Yapma calcihaftaya yokum kargoda yetişmez ne yapacağım şimdi
Yaaa benim bebeklerim bunlar
Evet canım yeni yıl hedeflerimizi yazıyoruz. Aşağıda attığım listeyi kopyalayıp sonuna nickinle birlikte hedefini yazabilirsinHerkese merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazamadım buraya. Ruhlar Evi acayip sardı, okumayı düşünen varsa öneririm. Ben bu seneye ortasından başladığım için hedefimi gerçekleştiremedimyeni yıl hedefleri yazıldı mı bu arada?
Hoşgeldiniz.bende katılmak istiyorum
Branş ne öğretmenim?Herkese merhaba okuldan geldim yazılı kağıdı hazırlamam lazım ama tembellik yapıp kitap okuyacağımbu arada 2024 okuma listesinden 8 kitabı okumuşum daha önce. Onlar yerine o yazarların farklı kitabını okusak olur mu
2024 yılı için 20 hedef yazar mısınız bana bende katılacağım bu sene. Bir de bu liste için ben Ocak ayına okunacak olan kitabı okumuştum. Diğerlerini de temin edeceğim ortak okutmalara da katılmaya çalışacağımHepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar. Ufak bir bilgilendirme yapayım size.
-Yıl içerisinde aylık ortak okumalarımız oluyor buna katılmak zorunlu değil.
-Etiket listesinde olmak zorunda değilsiniz. Düzenli gelirseniz etiket listesine ekliyorum. Listede olmamanız demek topikte olmamanız anlamına gelmiyor. Etikette yokum diye gelmekten çekinmeyin.
- yılık hedef belirler iseniz ay sonu bildirim yapmanız gerekiyor ben de sizin tablonuzdan ay ay düşümleri yapıyorum
- her ay ilk üçü belirliyoruz. Bu da okunana sayfa sayısı ve kitap sayısı olarak ayrı ayrı belirleniyor.
- etikete girdiniz ama iki ay uğramadınız o zaman etiketten ve tablodan çıkarılıyorsunuz sadece topikten çıkarılmıyorsunuz. Bu noktada etiketten çıkarınca kendini kötü hisseden oluyor ve gelmeye çekiniyor.
- Mazeret bildirmeniz durumunda etikette ve tabloda kalırsınız
Bunun haricinde sormak istediğiniz soruları seve seve cevaplarım
2024 YILI ORTAK OKUMASI OCAK Suç Ve Ceza Lanetli Tavşan ŞUBAT Dorian Gray'ın Portresi Cam Çocuk MART Kamelyalı Kadın Sarı Odanın Esrarı NİSAN Kaplan Kaplan Dolaptan Temaşa MAYIS Ağrı Dağı Efsanesi Yıldız Gezgini HAZİRAN Tess Vatan Yahut Silistire TEMMUZ Kumarbaz Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat AĞUSTOS Babalar Ve Oğulları Leyla'nın Evi EYLÜL Hayvanlaşan İnsan Çocuk Yasası EKİM Güzel Dost Kanını Satan Adam KASIM Canan(Peyami Safa) Gönül (Natsume) ARALIK Büyük Umutlar Gulyabani
Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis ------------45
Sudem34 _____—-12
Minerva1988------ 36
Ordinary -----——-17
Tofy92 --—-———100
Sasifelek Çıkmazı--30
Sevayd————— 30
Tutunamayanlar —15
Tu me manques—-30
Atalanteda———-15
Benaslindayoum--------25
Teraryum1 -- 30
maryjane_94-----15
Huysuzsdo-- 30
Kukrim______30
Ozzybal------30
Less-is-More -------- 45
2024 yılı için 20 hedef yazar mısınız bana bende katılacağım bu sene. Bir de bu liste için ben Ocak ayına okunacak olan kitabı okumuştum. Diğerlerini de temin edeceğim ortak okutmalara da katılmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?