E-kitaplar da çok işlevsel oluyor. Ben hiç okuyamam sanıyordum ama yolda, kitap açamayacağınız yerlerde çok kolay. Ücretsiz de birçoğuKatılmak istiyorum ama o kadar kitabım yok
Ben bir ara(okullar acıldığında)Nezih'te 4 al 3 öde vardı epey kitap almıştım hatta kızımın okuma kitaplarını da oradan tamamladım. Sonra Migrosta yüzde 40 indirim vardı oradan aldim. D&R da ikinci kitaba %50 indirim yakaladım oradan aldım. Böyle böyle eylulden beri bunu da alayim okurum,şunu da merak ediyordum okurum diyerek stok yapmış bulundum.Kizlar kitaplarınızı nereden alıyorsunuz? Ben internetten temin ediyorum. Kitapyurdundan genelde. Amazonda daha uygun kitaplar ama hiç almadım. Orijinal midir bilemiyorum.
Ben 11 sene önce kızım bebekken hep e kitap okurdum o uyurken ,başta keyif almam bundan demiştim ama sonra pratik geldi tabi bebek uyurken yanına yat oku.E-kitaplar da çok işlevsel oluyor. Ben hiç okuyamam sanıyordum ama yolda, kitap açamayacağınız yerlerde çok kolay. Ücretsiz de birçoğu
Fidan kitap şans verilebilir. Deprem bölgesinde firma. Tek handikapı geç göndermesiKizlar kitaplarınızı nereden alıyorsunuz? Ben internetten temin ediyorum. Kitapyurdundan genelde. Amazonda daha uygun kitaplar ama hiç almadım. Orijinal midir bilemiyorum.
Ben de her ne kadar fiyatlarına üzülsem de satın almaya devam ediyorum. Kitaplarımı bağışlama gibi bi alışkanlığım yok, kütüphaneden de okumayı sevmiyorum. Yani okurum ama dönüşte kitapçıdan aynı kitabı tekrar alırım kitaplığa koyarım muhtemelen o yüzden hiç girmiyorum o işlereBen 11 sene önce kızım bebekken hep e kitap okurdum o uyurken ,başta keyif almam bundan demiştim ama sonra pratik geldi tabi bebek uyurken yanına yat oku.
Ama kitap kokusu alarak okumak bambaşka. Onu birşeye degişmem yine de.
Kütüphaneden temin edebilirsiniz. Bazı kıtapların pdf ve e pubları var telefonunuza onları indirebilirsiniz. Kitap okuma uygulmaları var onları kullanabilirsinizKatılmak istiyorum ama o kadar kitabım yok
Ben buraya ilk geldiğimde evimdeki 86 kitabın sadece 14 tanesini okudum diye ağlıyordum. Elimdekiler bitmeden kitap almayacağım diyordum.Ben alışveriş sitelerinde indirim zamanlarında alıyorum çoğunlukla. En son aldığım 3 defası eşimle kavga edip evden gittiğimde markete girip kendime yolluk yeme içme alıp yanında ya anneme ya otele ya arabada kalırım düşüncesiyle ö.dilek marketten -umrumda mı sanki -hırsıyla iki üç kitap almamdıepey biriktirdim öyle hala bekliyor çoğu okuyayım diye
Ben buraya ilk geldiğimde evimdeki 86 kitabın sadece 14 tanesini okudum diye ağlıyordum. Elimdekiler bitmeden kitap almayacağım diyordum.
Sonuç: Okumadığım kitaplardan oluşan 9 raf için, yayınevine göre ayırabileceğim 2. kitaplığı aldım. Topikte bir senede 30 kitap okudum . Şu anki okunmuş/okunmamış sayısı: 51/233. En azından oranım artmış önceden elimdekilerin %16’sını okumuşken şu an elimdekilerin yaklaşık %22’sini okumuşum .
Tabii ki, buyurunmerhaba bu etkinlik devam ediyor mu yeni yılda katılmak isterim :)
“Biz burada kitap okumaya değil de kitap almaya motive ediyoruz daha çok” dediğinizde “yok canım o bana işlemez” diyen masum Delfi
Ben sevmediklerimi isteyene veriyorum ,sevdiklerimi muhafaza ediyorum, tekrar okumak isteyip okuduğum oluyor,bu çok iyiymiş kızım okumalı ilerde diyerek. Benimde e kitap olarak okuyup çok iyiydi ya kesinlikle bende olmalı diyerek aldığım çok kitap oldu senin gibi haliyle her halükarda alacaksam kitabı alıp en başında oradan okurum diyorum.Ben de her ne kadar fiyatlarına üzülsem de satın almaya devam ediyorum. Kitaplarımı bağışlama gibi bi alışkanlığım yok, kütüphaneden de okumayı sevmiyorum. Yani okurum ama dönüşte kitapçıdan aynı kitabı tekrar alırım kitaplığa koyarım muhtemelen o yüzden hiç girmiyorum o işlereo an okuduğum kitabı yanımda götüremediğim durumda e-kitap halinden devam ediyorum bana o açıdan yaradı epey
Bana yüksek fiyat veriyor, en iyisi ingilizce PDF bulmak.Acik öğretim kitaplarım da ingilizce zatenBen onu indirdim ücretsiz kullandım üye ol dedi sana özel indirim dedi vs vs en son 240 lira teklifle geldi yıllık kabul ettim
Eki Görüntüle 3356210
Allah kolaylık versin canım benim de seninkinin iki çocuklu versiyonu
Orjinal çoğu, ben barkodla kutuphenem uygulamasina ekliyorum, buluyor barkoduKizlar kitaplarınızı nereden alıyorsunuz? Ben internetten temin ediyorum. Kitapyurdundan genelde. Amazonda daha uygun kitaplar ama hiç almadım. Orijinal midir bilemiyorum.
Bir de okuyup bitirmeden almayacak mıydın“Biz burada kitap okumaya değil de kitap almaya motive ediyoruz daha çok” dediğinizde “yok canım o bana işlemez” diyen masum Delfi
Dua edin yoğundum, yoksa yine korsan etiket yapardimKulübümüz çok benimsendi
Sen yokken M MrsDelfino etikette yaptı. C Capanin Gururu Teyom ’a bırakmadı bizi
Bak eklerim@Disipline Girmis BirKadin C Capanin Gururu Teyom da eklesin birer kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?