Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılmak istiyorum ama o kadar kitabım yok
E-kitaplar da çok işlevsel oluyor. Ben hiç okuyamam sanıyordum ama yolda, kitap açamayacağınız yerlerde çok kolay. Ücretsiz de birçoğu

Kizlar kitaplarınızı nereden alıyorsunuz? Ben internetten temin ediyorum. Kitapyurdundan genelde. Amazonda daha uygun kitaplar ama hiç almadım. Orijinal midir bilemiyorum.
Ben bir ara(okullar acıldığında)Nezih'te 4 al 3 öde vardı epey kitap almıştım hatta kızımın okuma kitaplarını da oradan tamamladım. Sonra Migrosta yüzde 40 indirim vardı oradan aldim. D&R da ikinci kitaba %50 indirim yakaladım oradan aldım. Böyle böyle eylulden beri bunu da alayim okurum,şunu da merak ediyordum okurum diyerek stok yapmış bulundum.
Benim sabit aldığım bir yer yok acıkçası. Kitapyurdundan da aldığım oluyor bulamazsam çevremde aradığım kitabı.
D&R kargom burada diye bir firma ile anlaşmış en son kargoda sorun yaşadım gidip kendim alayım desem şube yok. Tövbe ettim online alışverişe oradan.
Gezerek almayı daha çok seviyorum sanırım. Kitap kokusunu seviyorum zira ben.

E-kitaplar da çok işlevsel oluyor. Ben hiç okuyamam sanıyordum ama yolda, kitap açamayacağınız yerlerde çok kolay. Ücretsiz de birçoğu
Ben 11 sene önce kızım bebekken hep e kitap okurdum o uyurken ,başta keyif almam bundan demiştim ama sonra pratik geldi tabi bebek uyurken yanına yat oku.
Ama kitap kokusu alarak okumak bambaşka. Onu birşeye degişmem yine de.

Kizlar kitaplarınızı nereden alıyorsunuz? Ben internetten temin ediyorum. Kitapyurdundan genelde. Amazonda daha uygun kitaplar ama hiç almadım. Orijinal midir bilemiyorum.
Fidan kitap şans verilebilir. Deprem bölgesinde firma. Tek handikapı geç göndermesi

Ben de her ne kadar fiyatlarına üzülsem de satın almaya devam ediyorum. Kitaplarımı bağışlama gibi bi alışkanlığım yok, kütüphaneden de okumayı sevmiyorum. Yani okurum ama dönüşte kitapçıdan aynı kitabı tekrar alırım kitaplığa koyarım muhtemelen o yüzden hiç girmiyorum o işlere o an okuduğum kitabı yanımda götüremediğim durumda e-kitap halinden devam ediyorum bana o açıdan yaradı epey

Ben buraya ilk geldiğimde evimdeki 86 kitabın sadece 14 tanesini okudum diye ağlıyordum. Elimdekiler bitmeden kitap almayacağım diyordum.

Sonuç: Okumadığım kitaplardan oluşan 9 raf için, yayınevine göre ayırabileceğim 2. kitaplığı aldım . Topikte bir senede 30 kitap okudum . Şu anki okunmuş/okunmamış sayısı: 51/233. En azından oranım artmış önceden elimdekilerin %16’sını okumuşken şu an elimdekilerin yaklaşık %22’sini okumuşum .

Ben sevmediklerimi isteyene veriyorum ,sevdiklerimi muhafaza ediyorum, tekrar okumak isteyip okuduğum oluyor,bu çok iyiymiş kızım okumalı ilerde diyerek. Benimde e kitap olarak okuyup çok iyiydi ya kesinlikle bende olmalı diyerek aldığım çok kitap oldu senin gibi haliyle her halükarda alacaksam kitabı alıp en başında oradan okurum diyorum.
Yanımda götürme konusunda da ben okul çıkışına 2 kez gidiyorum, önce oğlumu sonra kızımı alıyorum farklı saatlerde tabi,park yeri bulabilmek için biraz erken çıkıyorum,arabada bir kitabım oluyor beklerken onu okuyorum, evde de 2.bir kitabım var onu okuyorum, getirdin ,getirmedin unuttun olmuyor bu sayede.
E kitap cok oldu okumadım ama pratik yani tabi ki.

İyi akşamlar

Bu seneki 50 kitap hedefimi tamamlayamadım ben o yüzden yine 50 hedefliyorum.

Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis ------------45
Sudem34 _____—-12
Minerva1988------ 36
Ordinary -----——-17
Tofy92 --—-———100
Sasifelek Çıkmazı--30
Sevayd————— 30
Tutunamayanlar —15
Tu me manques—-30
Atalanteda———-15
Benaslindayoum--------25
Teraryum1 -- 30
maryjane_94-----15
Huysuzsdo-- 30
Kukrim______30
Ozzybal------30
Less-is-More -------- 45
CipisS———- 20
Kasımpat———70
Choccywhoccydoodah----24
Suluköfte2000----80
Natsume———50

Bana yüksek fiyat veriyor, en iyisi ingilizce PDF bulmak.Acik öğretim kitaplarım da ingilizce zaten onlarla idare ederim

Orjinal çoğu, ben barkodla kutuphenem uygulamasina ekliyorum, buluyor barkodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…