Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım evet en son ben kaldım ama yine de okumak istedim.
İyi yaptın daha konuşmadık zaten çalci gelince konuşuruz ben de bu sayede isimleri sayayım blpratik yapayım.
Kemal sahinde Hilmi Selahattin bey muazzez Yusuf
Anne ile kız
Yeni vali adı neydi ya
Karakterler aklımda isimler uçmuş.,

Ben daha başındayım canım ☺ şahinde nin yusufa muazzezi bırakıp gezmelere gittiğini söylediği yerdeyim

Ben daha başındayım canım ☺ şahinde nin yusufa muazzezi bırakıp gezmelere gittiğini söylediği yerdeyim
Hadi bakalım inşallah ya çok.kitab okunuyor ya isimler tam kalmıyor akılda ama bahsedildikce gelir akla sanırım olay örgüsü aklımda mesela.. ama işimler tek tek mümkün. Değil kalmıyor

Hadi bakalım inşallah ya çok.kitab okunuyor ya isimler tam kalmıyor akılda ama bahsedildikce gelir akla sanırım olay örgüsü aklımda mesela.. ama işimler tek tek mümkün. Değil kalmıyor
Benim isimleri tek tek hatırlamam mümkün değil de seni bilemem

Kız kemal kimdi izzet değil mi yeni kaymakam

Kızlar selam nasılsınız kusura bakmayın bir kaç gün yoğun geçti o sebeple bildirim yapamadım ama kitabı okumaya devam ediyorum. Balzac tan ruha dokunan düşünceler kitabını okuyordum. 81.sayfadaym.kitapta balzac ın hayat hikayesi ve ona ait güzel sözlerden bahsediliyor. Bitirince beğendiğim bir kaç sözü sizlerle de paylaşacağım

İyiz canim sen nasılsın.. bekliyoruz paylaşımını iyi okumaların olsun

Ben de başlamıştım ve doğumdan sonra olduğu için bebek yüzünden devam edememiştim. Tefavinin ilk adımı istemek ve inanmayı barındırdığı için önce bunu sağlamaya çalışıyo. Şuan oğlum 15 aylık tekrar okuyacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…