İyi okumalar çoğumuz bitirdik onuDün gece kuyucaklı Yusuf a başladım. Anna babasının ölümü gözümde canlandıkça boğazım düğümlendi
Sağol canımİyi okumalar çoğumuz bitirdik onu
İyi yaptın daha konuşmadık zaten çalci gelince konuşuruz ben de bu sayede isimleri sayayım blpratik yapayım.Sağol canımevet en son ben kaldım ama yine de okumak istedim.
Ben daha başındayım canım ☺ şahinde nin yusufa muazzezi bırakıp gezmelere gittiğini söylediği yerdeyimİyi yaptın daha konuşmadık zaten çalci gelince konuşuruz ben de bu sayede isimleri sayayım blpratik yapayım.
Kemal sahinde Hilmi Selahattin bey muazzez Yusuf
Anne ile kız
Yeni valiadı neydi ya
Karakterler aklımda isimler uçmuş.,
Hadi bakalım inşallah ya çok.kitab okunuyor ya isimler tam kalmıyor akılda ama bahsedildikce gelir akla sanırım olay örgüsü aklımda mesela.. ama işimler tek tek mümkün. Değil kalmıyorBen daha başındayım canım ☺ şahinde nin yusufa muazzezi bırakıp gezmelere gittiğini söylediği yerdeyim
Benim isimleri tek tek hatırlamam mümkün değil de seni bilememHadi bakalım inşallah ya çok.kitab okunuyor ya isimler tam kalmıyor akılda ama bahsedildikce gelir akla sanırım olay örgüsü aklımda mesela.. ama işimler tek tek mümkün. Değil kalmıyor
İşte benm de bu kadar saydıklarım kalmışBenim isimleri tek tek hatırlamam mümkün değil de seni bilemem
Kız kemal kimdiİyi yaptın daha konuşmadık zaten çalci gelince konuşuruz ben de bu sayede isimleri sayayım blpratik yapayım.
Kemal sahinde Hilmi Selahattin bey muazzez Yusuf
Anne ile kız
Yeni valiadı neydi ya
Karakterler aklımda isimler uçmuş.,
Kemal vardı ya bitane kız ölen di sanırım hilminin oğlunun adı neydi?Kız kemal kimdiizzet değil mi yeni kaymakam
ŞakirKemal vardı ya bitane kız ölen di sanırım hilminin oğlunun adı neydi?
Haha inan bende birilerini karıştırdım sanırım neyse dağınık kalsın bı özet geçeriz yineŞakirhacı ethem kız benim aklım gitti çorba oldu herkes
Konuşurken hatırlarız zaten olaylar tamam isimler karıştıHaha inan bende birilerini karıştırdım sanırım neyse dağınık kalsın bı özet geçeriz yine
Annadaki isimlerin sadece 4 kişisi aklıma oturdu mesela oda sadece isimleri yani soyisimlere takma adlarla girmeyelimKonuşurken hatırlarız zaten olaylar tamam isimler karıştı
İsimlere girersek 3 gün çıkamayızAnnadaki isimlerin sadece 4 kişisi aklıma oturdu mesela oda sadece isimleri yani soyisimlere takma adlarla girmeyelim
İyiz canim sen nasılsın.. bekliyoruz paylaşımını iyi okumaların olsunKızlar selam nasılsınız kusura bakmayın bir kaç gün yoğun geçti o sebeple bildirim yapamadım ama kitabı okumaya devam ediyorum. Balzac tan ruha dokunan düşünceler kitabını okuyordum. 81.sayfadaym.kitapta balzac ın hayat hikayesi ve ona ait güzel sözlerden bahsediliyor. Bitirince beğendiğim bir kaç sözü sizlerle de paylaşacağım
Aşk dortgeni zaten mecbur akılda kalıyorİsimlere girersek 3 gün çıkamayızanna yı hatırlayalım yeter
Teşekkür ederim canım iyiyim bendeİyiz canim sen nasılsın.. bekliyoruz paylaşımını iyi okumaların olsun
Ben de başlamıştım ve doğumdan sonra olduğu için bebek yüzünden devam edememiştim. Tefavinin ilk adımı istemek ve inanmayı barındırdığı için önce bunu sağlamaya çalışıyo. Şuan oğlum 15 aylık tekrar okuyacağımGünaydın herkese. Gece uykum gelmedi. Bende İyi Hissetmek adlı kitaba başladım. 40 sayfa okudum. Giriş mevzusu 40 sayfa sürdü.Antidepresana eşdeğer bir kitap olduğunu giriş kısmında anlatıyor yapılan araştırmalarla destekleyerek. Bakalım gelişme sonuç nasıl olur. Doğum yapmadan okumuş olmayı isterdim. Anlatıldığı gibiyse ve bana iyi gelirse keşke diyebilirim.
Geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun canimTeşekkür ederim canım iyiyim bendehisteroskopi oldum bu arada Bülent hocada. Senin tedavi nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?