Tabi kredi kartı limitlerinizi de cogaltin
Bütün kartlar seninE benim kartım yok
Ama müzeyyen bu gerçekten derin bir tutkuFakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabım bitti. Malesef pek sevemedim kitabı
enişte ne diyo calci?E benim kartım yok
Ben sana alırım diyor fşgfklenişte ne diyo calci?
Günlük katılım sağlarım diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar. Tekrar hoş geldiniz.
Düzenli katılım sağlarım buradayım diyen varsa günlük etiket listesine alacağım.
Yok ben etiket istemiyorum ay sonu sadece bildirim yaparım arada sırada uğrarım diyen varsa onları da bileyim. Listeleri düzenleyeceğim
@ahestebirbeste
@minerva1988
@ordinary
@tofy92
@sasifelekcikmazi
sevayd
T Tutunamayanlar777
@Benaslindayoum
@Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
@CipisS
@kasimpat
choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
@Koylubiber
@Winnethepooh
M Marjolein
@sessizyazar
@baheyyy
Oblomov dermişimArkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edinBu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Niye dermişim dedin ki canım oblomovaSelam herkese
Oblomov dermişim
Bendeee
Cesur yeni dünya
Kadınlar ülkesi
Kırmızı pazartesi
Bülbül
Dördüncü kanatdiyorum. Bunlar okuyup sevdiklerimden. Hepside okuması kolay kitaplardı bence
şimdi ben bildirim bölümüne bakıyordum.bi yadandan hesap yapıyorum bir kitap oku günde işte 10 sayfa ayda 300 sayfa diye şu yorumu gördüm.buuu nedir buuu.sanırım ben çekiliyorum
Çok detaylı incelememişsiniz sanırım daha fazla okuyanda oluyorduşimdi ben bildirim bölümüne bakıyordum.bi yadandan hesap yapıyorum bir kitap oku günde işte 10 sayfa ayda 300 sayfa diye şu yorumu gördüm.buuu nedir buuu.sanırım ben çekiliyorum
Çok detaylı incelememişsiniz sanırım daha fazla okuyanda oluyordu
Debbie Macomber kitaplarını öneririm okumaya yeni başlayanlara,keyifli kitaplar,sıkmaz yormaz,oturur kahve eşliğinde okursun genelde umutlu,mutlu sonları vardır.Arkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edinBu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Kitapla ilgili birkaç inceleme okudum şimdi. Bunları okuyunca kitapta yazılanları kafamda az da olsa bi yere yerlestirebildimAma müzeyyen bu gerçekten derin bir tutkuay ben çok sevmiştim kitabını da sonra filmini de. Erdal beşikçioğlu çok iyi oynamıştı filmde. Çok argo kelimeler var ama ben o iç dünyanın anlatımını seviyorum sanırım.
Kİtabın hakkında kısmından:
Böyle olmasını istemezdim ama hep olurdu. Dünyanın bütün kızılderilileri yenilir, Spartaküs kaybeder, gün batarken sararır, kuşlar döner, Sadri Alışık denilen hergele, her filminde ağlardı. O ağladıkça ben de ağlardım. Nedenimi bilmez ağlardım. Ağladıkça Sadri'ye kıl kapar gıcık olurdum. Üçüncü şahıs olarak kalışına, hep gidici kadınları sevişine, bu gidiciliklerin bir mecburiyet gibi duruşuna, Sadri'nin bu mecburiyetlere, giden kişinin özgürlüğü olarak bakıp, ona ihanet etmemek için kendine ihanet edişine.
muhtemelen vardır.kabaca inceledim.okunan kitaplara vs bakayım dedim
500 tane de alsam gözüm almadıklarımda kalırKitap alma isteği bitmez asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?