Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabım bitti. Malesef pek sevemedim kitabı
Ama müzeyyen bu gerçekten derin bir tutku ay ben çok sevmiştim kitabını da sonra filmini de. Erdal beşikçioğlu çok iyi oynamıştı filmde. Çok argo kelimeler var ama ben o iç dünyanın anlatımını seviyorum sanırım.
Kİtabın hakkında kısmından:
Böyle olmasını istemezdim ama hep olurdu. Dünyanın bütün kızılderilileri yenilir, Spartaküs kaybeder, gün batarken sararır, kuşlar döner, Sadri Alışık denilen hergele, her filminde ağlardı. O ağladıkça ben de ağlardım. Nedenimi bilmez ağlardım. Ağladıkça Sadri'ye kıl kapar gıcık olurdum. Üçüncü şahıs olarak kalışına, hep gidici kadınları sevişine, bu gidiciliklerin bir mecburiyet gibi duruşuna, Sadri'nin bu mecburiyetlere, giden kişinin özgürlüğü olarak bakıp, ona ihanet etmemek için kendine ihanet edişine.

Günlük katılım sağlarım diye düşünüyorum.

Selam herkese

Arkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edin Bu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Oblomov dermişim
Bendeee
Cesur yeni dünya
Kadınlar ülkesi
Kırmızı pazartesi
Bülbül
Dördüncü kanat diyorum. Bunlar okuyup sevdiklerimden. Hepside okuması kolay kitaplardı bence

Selam herkese

Oblomov dermişim
Bendeee
Cesur yeni dünya
Kadınlar ülkesi
Kırmızı pazartesi
Bülbül
Dördüncü kanat diyorum. Bunlar okuyup sevdiklerimden. Hepside okuması kolay kitaplardı bence
Niye dermişim dedin ki canım oblomova benim gözümün çiçeği o ama başlangıç kitabı olmaz tabi

şimdi ben bildirim bölümüne bakıyordum.bi yadandan hesap yapıyorum bir kitap oku günde işte 10 sayfa ayda 300 sayfa diye şu yorumu gördüm.buuu nedir buuu.sanırım ben çekiliyorum

şimdi ben bildirim bölümüne bakıyordum.bi yadandan hesap yapıyorum bir kitap oku günde işte 10 sayfa ayda 300 sayfa diye şu yorumu gördüm.buuu nedir buuu.sanırım ben çekiliyorum
Çok detaylı incelememişsiniz sanırım daha fazla okuyanda oluyordu

Arkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edin Bu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Debbie Macomber kitaplarını öneririm okumaya yeni başlayanlara,keyifli kitaplar,sıkmaz yormaz,oturur kahve eşliğinde okursun genelde umutlu,mutlu sonları vardır.
3 seri diye aklımda kalmış,alacaksanız seri seri devam edin zira önceki kitapla bağlantılı olabiliyor kitapları. Ben bir ara bulaşmıştim bu seriye hızlıca okudum hala duruyor müstehcenlik yok haliyle kızımda okuyabilir diye düşünerek kaldırmıştım.
Gerilim seviyorsanız Tess Gerritsen,Adam Fawer önerebilirim. Ikisininde çoğu kitabını okudum,severek okuyorum.
Buket Uzuner sevdiğim bir yazardır,ilk okuduğum kitabı (seneler evvel okumuştum) İki Yeşil Susamuru'da çok güzeldi tavsiye ederim. Elimde Uyumsuz Defne Kaman Maceraları' serisi de var ama henüz fırsat bulup okuyamadım.
İlk aklıma gelenler bunlar,umarım işinize yarar.

Kitapla ilgili birkaç inceleme okudum şimdi. Bunları okuyunca kitapta yazılanları kafamda az da olsa bi yere yerlestirebildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…