Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıllık yüz küsür duyunca ürktüm Maşallah diyeyim, nazar etmeyeyim

Selam herkese

Oblomov dermişim
Bendeee
Cesur yeni dünya
Kadınlar ülkesi
Kırmızı pazartesi
Bülbül
Dördüncü kanat diyorum. Bunlar okuyup sevdiklerimden. Hepside okuması kolay kitaplardı bence

Favorime aldım kızlar aklımda olsun kitaplar çok teşekkür ederim

Merhaba, çok teşekkür ederim. Bebişten dolayı bazı günler aklımdan çıkıyor buralara bakmak. Ocak ayı itibariyle günlük listeye alsanız inşallah daha aktif olurum. Ayrıca, günlük okuma durumumuzu mu bildireceğiz.

Eski üyelerden. Bir gün çat diye gitti kız haber vermeden
Belki ölmüştür
Tutunamayanları okumak çok istiyorum.

Her gün bildirim gelince napmamız gerekiyor C Calcifer

Düzenli gelince ben günaydın mesajına ekliyorum bu sadece. Bazıları etikette olmadığı için kırılıyor gidiyor ya da etikette adı yok diye gelmek istemiyor. aslında etiket bir nevi hatırlatma gibi

Düzenli gelince ben günaydın mesajına ekliyorum bu sadece. Bazıları etikette olmadığı için kırılıyor gidiyor ya da etikette adı yok diye gelmek istemiyor. aslında etiket bir nevi hatırlatma gibi
Benim için fark etmez.

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-26-18-54-39-282_com.android.chrome.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2023-12-26-18-54-29-655_com.android.chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2023-12-26-18-54-22-824_com.android.chrome.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-12-26-18-54-14-364_com.android.chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 41
Ben geniş zaman ve sakinlik olmayınca kitap okuyamıyorum. Genellikle geceyi bekliyorum , sonra da yorgunluktan canım istemiyor. Bu huyumu kırmam lazım.
Bende boyleyim. Cocuklar yatinca YouTube da kitap okudugumda eslik Eden enstrumental video yu acip okuyabiliyorum genelde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…