- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Yıllık yüz küsür duyunca ürktümKorkulacak bir şey yok ya ben de çok okumuyorum. Benden daha çok okuyan arkadaşlarım varben sadece hızlı okuduğum için kitaplar çabuk bitiyor. Yoksa sürekli okumuyorum. Günde 1 saat bir de okulda boş derslerde falan. Bir de kitap iyiyse çabuk bitiyor
Selam herkese
Oblomov dermişim
Bendeee
Cesur yeni dünya
Kadınlar ülkesi
Kırmızı pazartesi
Bülbül
Dördüncü kanatdiyorum. Bunlar okuyup sevdiklerimden. Hepside okuması kolay kitaplardı bence
Debbie Macomber kitaplarını öneririm okumaya yeni başlayanlara,keyifli kitaplar,sıkmaz yormaz,oturur kahve eşliğinde okursun genelde umutlu,mutlu sonları vardır.
3 seri diye aklımda kalmış,alacaksanız seri seri devam edin zira önceki kitapla bağlantılı olabiliyor kitapları. Ben bir ara bulaşmıştim bu seriye hızlıca okudum hala duruyor müstehcenlik yok haliyle kızımda okuyabilir diye düşünerek kaldırmıştım.
Gerilim seviyorsanız Tess Gerritsen,Adam Fawer önerebilirim. Ikisininde çoğu kitabını okudum,severek okuyorum.
Buket Uzuner sevdiğim bir yazardır,ilk okuduğum kitabı (seneler evvel okumuştum) İki Yeşil Susamuru'da çok güzeldi tavsiye ederim. Elimde Uyumsuz Defne Kaman Maceraları' serisi de var ama henüz fırsat bulup okuyamadım.
İlk aklıma gelenler bunlar,umarım işinize yarar.
Merhaba arkadaşlar. Tekrar hoş geldiniz.
Düzenli katılım sağlarım buradayım diyen varsa günlük etiket listesine alacağım.
Yok ben etiket istemiyorum ay sonu sadece bildirim yaparım arada sırada uğrarım diyen varsa onları da bileyim. Listeleri düzenleyeceğim
@ahestebirbeste
@minerva1988
ordinary
@tofy92
@sasifelekcikmazi
@sevayd
@Tutunamayanlar777
@Benaslindayoum
T Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
@CipisS
@kasimpat
@choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
@Koylubiber
@Winnethepooh
@Marjolein
sessizyazar
@baheyyy
Seneler önce okumuştum ve ben de sizin gibi düşünüyorum. Hala acaba yanlış zamanda mı okudum , diyorum.Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabım bitti. Malesef pek sevemedim kitabı
Belki ölmüştürEski üyelerden. Bir gün çat diye gitti kız haber vermeden
Tutunamayanları okumak çok istiyorum.Tutunamayanları okuyabileceğimi sanmıyorumartık vazgeçtim
Muhtemelen öyle oldu. Zorlamayacağım, okuma performansımı ciddi derecede etkiledi. Yılın son kitabı diye bozmak istemedim ama olmadı.
Uygulamadan Mürebbiye’ye başladım. Yılı onunla kapatacağım artık
Benim için fark etmez.Düzenli gelince ben günaydın mesajına ekliyorum bu sadece. Bazıları etikette olmadığı için kırılıyor gidiyor ya da etikette adı yok diye gelmek istemiyor. aslında etiket bir nevi hatırlatma gibi
Ben de yarıda bırakmıştım üniversitedeyken. Sonra tekrar okumayı denemedimTutunamayanlar i almak istiyorum ama herkes zar zor bitirdi diye tekrar vazgeciyorum
Al 15 yıl sonra okursunTutunamayanlar i almak istiyorum ama herkes zar zor bitirdi diye tekrar vazgeciyorum
Nar agaci gibi olacak benim icin deseneAl 15 yıl sonra okursun
Bende boyleyim. Cocuklar yatinca YouTube da kitap okudugumda eslik Eden enstrumental video yu acip okuyabiliyorum geneldeBen geniş zaman ve sakinlik olmayınca kitap okuyamıyorum. Genellikle geceyi bekliyorum , sonra da yorgunluktan canım istemiyor. Bu huyumu kırmam lazım.
Burası hangi siteNar agaci gibi olacak benim icin desene
Eklenecek kitap kalmadi
Cengiz Aytmayov kitaplari kaldi eklemedigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?