Ben de iyiyim çok şükür canımİyiyim başganum sen nasılsın
Ortak okuma kitap listesi yayınlandı mı acaba bayağı uzak kaldım
Hanimin çiftliği serisini beğendiniz mi 3 kitap halinde değil mi. Ben 5-6 kitabini okudum orhan kemal in ama nedendir bilmiyorum çok tekrara düşüyorum gibi geliyor her bir kitabına başlayınca
Okumadım kiHanimin çiftliği serisini beğendiniz mi 3 kitap halinde değil mi. Ben 5-6 kitabini okudum orhan kemal in ama nedendir bilmiyorum çok tekrara düşüyorum gibi geliyor her bir kitabına başlayınca
Dizi izler gibi okursunuz kitaplarını. Diğer gün ne olacağını merak edersiniz çok akıcıdır ama tekrara düsersiniz okurken. Bunu orhan kemalin önemli not kitabında da okumuştum. Çünkü genelde toplumun hep ayni kesiminden bahseder. Hanimin çiftliğini çok merak ediyorum ama nasip olursa alayım setini.Okumadım ki
Yaşar Kemal'de öyle. Aslında tekrara düşmek değil de belirli kesim insanları ele aldığı için tekrar gibi geliyor bize.Dizi izler gibi okursunuz kitaplarını. Diğer gün ne olacağını merak edersiniz çok akıcıdır ama tekrara düsersiniz okurken. Bunu orhan kemalin önemli not kitabında da okumuştum. Çünkü genelde toplumun hep ayni kesiminden bahseder. Hanimin çiftliğini çok merak ediyorum ama nasip olursa alayım setini.
Lanetli o kitap ya.İyi akşamlar kitapkurtları,
Ocak ayının kitabını aldım ama 1 Ocak 2024 00.00'ı bekliyorum
Nalet tavşanı bulamadım. Buluciim onu da inşallah.
Tutunamayanlar'dan 50 sayfa kadar eksikmiş Suç ve Ceza. Sıkıcı kitapmış da. Bunu 2 haftada bitirirsem Tutunamayanlar'a başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?