Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn, ocağa kadar salacaktım ama çok boş kaldım gibi oldu, dün Gerçek Aşk kitabına başladım. Netflix'te dizisini de izlemiştim ama konu dışında hiçbirini hatırlamadığım için her şeyi yeni öğreniyorum gibi. Çok keyifli ilerliyor

Günaydın
Ruhlar Evi’ne devam ediyorum.
Günaydın
Kızlar iPhone için kitap okuyabileceğim uygulama falan var mı? Ben biraz baktım ama bulamadım
Ben de bulamadım içinde kitapları da olan okuma uygulaması
İndirdiğim pdf ve epub formatındaki kitapları telefonun kendi uygulaması olan “kitaplar” ya da apple books uygulaması ile okuyorum ama.

İcimdeki Müzik bitti. Çok güzeldi kitap.ikinci kitabını da okuyacağım yeni yılda.
Böylece 2023 ü 60 kitapla, hedefimi tamamlamış olarak bitiriyorum okuma anlamında güzel bir yıl geçirdim. Yeni yılda da daha verimli olmayı diliyorum

O şekilde yapamadım ama telegram üzerinden okunabiliyormuş onu deniycem.

iyi akşamlar bugün eski yıldan arınma temizliği yaptım , yeni yıla kirli sepeti bile dolu girmesin diye kendimce ritüel yaptım belim koptu
Madame bovary bitti yılın son kitabı olarak. Kitaplıktan seçtim bekleyenlerden birini ama her an uyuyabilirim bugün yarın okumayacağım 1 ocak ta başlarım artık

Eklentiler

• IMG_6305.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…