Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy güzeldi. Chaolla olanlara çok üzüldüm ya keşke böyle olmasaydı ben çok yakıştırmıştım ikisini Kitap da geçiş kitabı gibiydi. Asıl olaylar şimdi başlayacak ama ona rağmen güzeldi. Ben seviyorum bu tarz kitapları ya şimdi başlangıcı anlatan kitabı okuyacağım inşallah

C Calcifer Kasım ayında bildirim yapmamıştım, hedeften düşelim yeter. Kitap ve sayfa sayısını Aralık ayına katmayalım haksızlık olmasın.

offf chaol gönlümde bir yara ama asıl erkek karakter de yaniiii nası anlatsam neler desem

Eki Görüntüle 3360861
Günaydın
Bir kaç sayfa okuyayım demiştim ama kızım benden önce davrandı. O okuyacakmış. Kaçıyor sürekli elinden alamıyorum
yaaa maşaAllah kaç yaşında benimki de öyle “o senin kitabın mı bende bakabilir miyim bn okucamm sna ben okucamm “ diyo

Eki Görüntüle 3360861

yaaa maşaAllah kaç yaşında benimki de öyle “o senin kitabın mı bende bakabilir miyim bn okucamm sna ben okucamm “ diyo
1.5 yaşında ya ne güzel en azından iletişim var aranızda. Ben istediğimde kıyamet kopuyor. Oyun oynadığını falan sanıyor kaçıyor gülerek yakalayınca ağlıyor eskiden yırtıyordu şükür artık sadece merak edip sayfalarına kitap kapağına bakıyor. Tavşan merakı var biraz kapak dikkatini çekti sanırım. Sürekli alıp kapağı gösterip havuç yer gibi yapıyor

Ahh seni minik tavşann

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…