- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Ayy güzeldi. Chaolla olanlara çok üzüldüm ya keşke böyle olmasaydı ben çok yakıştırmıştım ikisininasıldı ama
C Calcifer Kasım ayında bildirim yapmamıştım, hedeften düşelim yeter. Kitap ve sayfa sayısını Aralık ayına katmayalım haksızlık olmasın.Kasım
1- Dune - Frank Herbert / 688 syf.
2- İkinci hayatın tek bir hayatın olduğunu anladığında başlar- Raphaélle Giordano / 237 syf.
Toplam: 925 syf.
Aralık
1- Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı / 975 syf.
2- 30 günde 10 yıl - Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu / 170 syf.
3- Define - Mehmet Rauf/ 91 syf.
4- Bir Noel şarkısı - Charles Dickens / 88 syf.
4,5- Nasıl ölünür - Emile Zola / 38 syf.
5- Kadının Fendi - Erlend Loe / 132 syf.
6- Taş meclisi - Grange / 365 syf.
Toplam: 6 kitap 1859 syf.
Seviyorum tiyatroyu. Bu yıl da iyi oyunlar vardıyaşıyosun bu hayatı başganım
offf chaol gönlümde bir yara ama asıl erkek karakter de yaniiii nası anlatsam neler desemAyy güzeldi. Chaolla olanlara çok üzüldüm ya keşke böyle olmasaydı ben çok yakıştırmıştım ikisiniKitap da geçiş kitabı gibiydi. Asıl olaylar şimdi başlayacak ama ona rağmen güzeldi. Ben seviyorum bu tarz kitapları ya şimdi başlangıcı anlatan kitabı okuyacağım inşallah
3. Kitapta mı geliyor asıl erkek karakterofff chaol gönlümde bir yara ama asıl erkek karakter de yaniiii nası anlatsam neler desem
evet. adam çağ açıp çağ kapatacak yaşta3. Kitapta mı geliyor asıl erkek karakteray çok heyecanlı
yaaaGünaydın
Bir kaç sayfa okuyayım demiştim ama kızım benden önce davrandı. O okuyacakmış. Kaçıyor sürekli elinden alamıyorum
1.5 yaşındaEki Görüntüle 3360861
yaaamaşaAllah kaç yaşında benimki de öyle “o senin kitabın mı bende bakabilir miyim bn okucamm sna ben okucamm “ diyo
Ahh seni minik tavşann1.5 yaşındaya ne güzel en azından iletişim var aranızda. Ben istediğimde kıyamet kopuyor. Oyun oynadığını falan sanıyor kaçıyor gülerek yakalayınca ağlıyor eskiden yırtıyordu şükür artık sadece merak edip sayfalarına kitap kapağına bakıyor. Tavşan merakı var biraz kapak dikkatini çekti sanırım. Sürekli alıp kapağı gösterip havuç yer gibi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?