- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Baktimda soyle bir ne okudum diye. Pekde birsey okumamisim.O zaman Top 5 fotoğraf paylaşalım. 2023 yılında okuduklarımız da liste halinde paylaşalım
ben kesinlikle varım.Ocakta sizinle basliyorum suc ve cezaya diye surekli yazmadim.Yarindan itibaren burdayimMerhaba arkadaşlar. Tekrar hoş geldiniz.
Düzenli katılım sağlarım buradayım diyen varsa günlük etiket listesine alacağım.
Yok ben etiket istemiyorum ay sonu sadece bildirim yaparım arada sırada uğrarım diyen varsa onları da bileyim. Listeleri düzenleyeceğim
@ahestebirbeste
@minerva1988
@ordinary
@tofy92
@sasifelekcikmazi
@sevayd
@Tutunamayanlar777
@Benaslindayoum
@Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
@CipisS
@kasimpat
@choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
Koylubiber
@Winnethepooh
@Marjolein
@sessizyazar
@baheyyy
Şeyy ben bi 35 dayfa okumuş bile olabilirim
Ayy ben de başlamak istiyorum ama yarın mı başlasam dedimŞeyy ben bi 35 dayfa okumuş bile olabilirim
Yeni yılı bekliyordum ben de görsel atmak için
Bu kitap bence belli bir yaş ve okuma olgunluğu istiyorsuç ve cezayı bitirdim ocak gelmeden sgsjsgss
hem iyi ki bu yaşımda okumuşum diyorum hem de bu kadar geç okudum diye kızıyorum. muhteşem bir romandı gerçekten. açıkçası birçok duyguyu bir arada yaşamayı hiç beklemiyordum. ünlü bir klasik olmasının yanı sıra bence çok başarılı bir gerilim romanı aynı zamanda. yorumlama gecesini iple çekiyorum
Görseli değil canım adlarını paylaşacağız. Sadece en çok beğendiğin kitapların görselini paylaşıyoruz
yaaa heyecanlandim bunu okuyuncasuç ve cezayı bitirdim ocak gelmeden sgsjsgss
hem iyi ki bu yaşımda okumuşum diyorum hem de bu kadar geç okudum diye kızıyorum. muhteşem bir romandı gerçekten. açıkçası birçok duyguyu bir arada yaşamayı hiç beklemiyordum. ünlü bir klasik olmasının yanı sıra bence çok başarılı bir gerilim romanı aynı zamanda. yorumlama gecesini iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?