Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lanetli Tavşan kitabından Kafa öyküsünü okudum şimdi. O neydi gıııızzz
Ben onu bir de tuvalette okudum

Yara İzleri’ni bitirmek üzereyim. Bugün ya da yarın Lanetli Tavşan’ı bitirip günlük Suç ve Ceza okumamı yaptıktan sonra Hizmetçi’ye başlamayı planlıyorum .

Aynı hataya ben de düştüm üstelik 10 kitapla
Hayatta artık bilmediğim yayınevinden kitap almam Eki Görüntüle 3363904
Böyle güzel duruyorlar, aklının nasıl çelindiğini anlayabiliyorum . Ben de o zamanlar anlamıyordum böyle şeylerden, kuzenime atmıştım, bunu aldım bunu okuyorum diye. O demişti yayınevi pek iyi değil diye . Ondan beri belli başlı yayın evleri dışında almamaya özen gösteriyorum artık.

Ben onu bir de tuvalette okudum

Yara İzleri’ni bitirmek üzereyim. Bugün ya da yarın Lanetli Tavşan’ı bitirip günlük Suç ve Ceza okumamı yaptıktan sonra Hizmetçi’ye başlamayı planlıyorum .
Tuvalette kitap okumak şehir efsanesi değil miymiş ya

Ben de yanılmıyorsam Siyah Lale’nin muhabbeti olmuştu okuyamadım demiştim C Calcifer sağolsun yayınevi ve çeviriden ötürü olabileceğini söylemişti burada öğrendim yayınevinin önemini açıkçası ki o süreçte klasikler gözümü korkutur olmuştu şimdi her ay en az 1-2 klasik okuyorum hatta güvenli liman gibi geliyor artık bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…