- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Ben onu bir de tuvalette okudumLanetli Tavşan kitabından Kafa öyküsünü okudum şimdi. O neydi gıııızzz
Böyle güzel duruyorlar, aklının nasıl çelindiğini anlayabiliyorumAynı hataya ben de düştümüstelik 10 kitapla
Hayatta artık bilmediğim yayınevinden kitap almamEki Görüntüle 3363904
Hoş geldiinnÖğlen oldu ama klasik bir başlangıç yapayım.
Günaydın
İlk etapta biraz zorluyor ama açılıyor sonra. Umarım böyle devam ederBende hafta sonu başlarım büyük ihtimak. Nasıl akıcı mı?
Hoş geldinÖğlen oldu ama klasik bir başlangıç yapayım.
Günaydın
hiç gözünü korkutmasın. inanılmaz akıcı ve merak uyandırıcıSuc ve ceza ne kadar da kalin bir kitapmis
Suc ve ceza ne kadar da kalin bir kitapmis
Kargoya verilmesini bekliyorum hala. Yetisir umarim
hiç gözünü korkutmasın. inanılmaz akıcı ve merak uyandırıcı
Icim rahatladiiki günde 200 sayfayı geçtim
Tuvalette kitap okumak şehir efsanesi değil miymiş yaBen onu bir de tuvalette okudum
Yara İzleri’ni bitirmek üzereyim. Bugün ya da yarın Lanetli Tavşan’ı bitirip günlük Suç ve Ceza okumamı yaptıktan sonra Hizmetçi’ye başlamayı planlıyorum.
O gün biraz rahatsızdımTuvalette kitap okumak şehir efsanesi değil miymiş ya
benim elimdeki 388 sayfa.orta kalınlıkta timaşa ait.fotograftakı 750 küsürlük bir kitap gibi.Suc ve ceza ne kadar da kalin bir kitapmis
Kargoya verilmesini bekliyorum hala. Yetisir umarim
Ben de yanılmıyorsam Siyah Lale’nin muhabbeti olmuştu okuyamadım demiştim C Calcifer sağolsun yayınevi ve çeviriden ötürü olabileceğini söylemişti burada öğrendim yayınevinin önemini açıkçası ki o süreçte klasikler gözümü korkutur olmuştu şimdi her ay en az 1-2 klasik okuyorum hatta güvenli liman gibi geliyor artık banaBöyle güzel duruyorlar, aklının nasıl çelindiğini anlayabiliyorum. Ben de o zamanlar anlamıyordum böyle şeylerden, kuzenime atmıştım, bunu aldım bunu okuyorum diye. O demişti yayınevi pek iyi değil diye . Ondan beri belli başlı yayın evleri dışında almamaya özen gösteriyorum artık.
Bir ilkokul kütüphanesine versen olmaz mı?
Aslında kendi okulumun kütüphanesinde klasikler hiç yok gibi oraya bırakayım haklısınızBazıları kısaltılmış metin gibi duruyor. Halk kütüphanesi değilde okul kütüphanesine verilebilir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?