Saç ÖrgüsüIyi akşamlar herkese
Bir Kimya Meselesi'ni bir arkadaşım çok sevecegine eminim dediği için aldim. Saç Örgüsü'nü de burdaki arkadaşlar geçen yıl okuyup beğendiği için aldim. Hangisinden başlasam bilemedim
Eki Görüntüle 3364461
+1Saç Örgüsü
Bak senin okuyup beğendiğini hatırlıyorum, teşekkürler önerin içinSaç Örgüsü
Başlıyorum o zaman
Bir Kimya Meselesi’niIyi akşamlar herkese
Bir Kimya Meselesi'ni bir arkadaşım çok sevecegine eminim dediği için aldim. Saç Örgüsü'nü de burdaki arkadaşlar geçen yıl okuyup beğendiği için aldim. Hangisinden başlasam bilemedim
Eki Görüntüle 3364461
Çapraz okumada tehlikeli sulardasın yine civcivcim
Ben de “Saç Örgüsü "diyorumIyi akşamlar herkese
Eki Görüntüle 3364461
valla benim bi suçum yok hep kapak tasarımcısının suçuÇapraz okumada tehlikeli sulardasın yine civcivcim
Iyi akşamlar herkese
Eki Görüntüle 3364461
Evet şu anda okuduğum kitaplardan biri o. Gayet güzel gidiyor. Bilim insanı olarak kendini kabul ettirmeye çalışan bir kadının öyküsünü anlatıyor. Evlenince ortaya çıkan soyadı değiştirme zorunluluğu, evlilik dışı ilişkilerin erkekler için normal sayılıp kadınların ayıplanması gibi konuları ele alıyor. Seversin bence
Kütüphanecilik Kulübümüze haber saldım iş görür mü getireyim mi diye bir sonraki sefere inşallahbizim okulumuzun kütüphanesine gonderebilirisinköy okulu olduğu icin pttnin köy okulu kargo tarifesi 7tl ustelik :)
yaka sengul Mustafa karaca ilkogretim okuluna
Her ikisi de güzelIyi akşamlar herkese
Eki Görüntüle 3364461
heh bak mis gibi eli yüzü düzgün
Mükemmel iki kitap. Çok severek okumuştum. Eminim siz de çok seveceksiniz.Iyi akşamlar herkese
Eki Görüntüle 3364461
Bu kitap benimde sepetimde nasıl gidiyor acaba :))İyi akşamlar ben erken atayım fotoğrafımı
Bu bittikten sonra başlarım artık Suç ve Ceza ya .Yıllar önce okumuştum ama tekrar okumak için yine heyecanlıyımEki Görüntüle 3364415
Sevgili hocam ınstagramda kitap yardımlaşma sayfası var köy okullarına kitap yardımı yapıyor. Bir bak istersen ben de kendi okuluma istemiştim göndermişlerdi :))bizim okulumuzun kütüphanesine gonderebilirisinköy okulu olduğu icin pttnin köy okulu kargo tarifesi 7tl ustelik :)
yaka sengul Mustafa karaca ilkogretim okuluna
Seninkiler gibi olsaydı assla okula götürmezdimheh bak mis gibi eli yüzü düzgün
Hahaha ben de melek terörist fahişe kitabını okula götüremediğim için kindle a atıp onu götürmüştüm. Koca memeler ve geniş kalçalar ı da sadece ismi yüzünden alamadımSeninkiler gibi olsaydı assla okula götürmezdim. Belki Kadınlar Ülkesi’ne yaptığım gibi dışını kaplayıp kendi kendime sansür uygularsam olur anca .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?