Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir Kimya Meselesi’ni Mrsay okuyordu. Ona sorabilirsin, 1000kitapta görmüştüm .

Bir Kimya Meselesi’ni Mrsay okuyordu. Ona sorabilirsin, 1000kitapta görmüştüm .
Evet şu anda okuduğum kitaplardan biri o. Gayet güzel gidiyor. Bilim insanı olarak kendini kabul ettirmeye çalışan bir kadının öyküsünü anlatıyor. Evlenince ortaya çıkan soyadı değiştirme zorunluluğu, evlilik dışı ilişkilerin erkekler için normal sayılıp kadınların ayıplanması gibi konuları ele alıyor. Seversin bence

bizim okulumuzun kütüphanesine gonderebilirisin köy okulu olduğu icin pttnin köy okulu kargo tarifesi 7tl ustelik :)
yaka sengul Mustafa karaca ilkogretim okuluna
Kütüphanecilik Kulübümüze haber saldım iş görür mü getireyim mi diye bir sonraki sefere inşallah
Her ikisi de güzel Bir Kimya Meselesi çok keyifli hiç sıkılmadım diyebilirim 1950ler Amerika’sından bahsediyor kadının te o zamanlar diye bahsettiği şeyleri günümüzde yaşıyor olmamız çok düşündürücü

Mükemmel iki kitap. Çok severek okumuştum. Eminim siz de çok seveceksiniz.

bizim okulumuzun kütüphanesine gonderebilirisin köy okulu olduğu icin pttnin köy okulu kargo tarifesi 7tl ustelik :)
yaka sengul Mustafa karaca ilkogretim okuluna
Sevgili hocam ınstagramda kitap yardımlaşma sayfası var köy okullarına kitap yardımı yapıyor. Bir bak istersen ben de kendi okuluma istemiştim göndermişlerdi :))

Seninkiler gibi olsaydı assla okula götürmezdim . Belki Kadınlar Ülkesi’ne yaptığım gibi dışını kaplayıp kendi kendime sansür uygularsam olur anca .
Hahaha ben de melek terörist fahişe kitabını okula götüremediğim için kindle a atıp onu götürmüştüm. Koca memeler ve geniş kalçalar ı da sadece ismi yüzünden alamadım neden öyle isimler koyarlar ki kitaplara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…