Bu arada ben İnce Memed Serisini aldım Lanetli Tavşan’ın son iki hikayesi kaldı bitince hemen başlıyorumniye bu kadar heyecanlıyım ben de bilmiyorum
Yabancı yazar kitaplarını alırken çevirmene bakamk lazım, edeviyat kökenli çevirmenlerinkiler daha iyi oluyor. Ben bi ara bir kaç kitabı arka arkaya farklı çevirmenlerden okudum gerçekten çok farkediyor. Mesela muhteşem Gatsby i can yücel resmen yeniden yazmış okuma lezzeti çok farkediyordu.Aynı hataya ben de düştümüstelik 10 kitapla
Hayatta artık bilmediğim yayınevinden kitap almamEki Görüntüle 3363904
Hoşgeldin canımÖğlen oldu ama klasik bir başlangıç yapayım.
Günaydın
Muhteşem Gatsby’ i birkaç ay önce okudum yanlış hatırlamıyorsam İmkansızın Şarkısı kitabındaki karakterin en sevdiği kitaptı oradaki karakterin ve kitabın önsözünde Hamdi Koç’un bahsettiği kadar büyük beklentimi karşılamadı kitaba Can Yücel çevirisiyle bir daha şans vereceğim teşekkür ederimYabancı yazar kitaplarını alırken çevirmene bakamk lazım, edeviyat kökenli çevirmenlerinkiler daha iyi oluyor. Ben bi ara bir kaç kitabı arka arkaya farklı çevirmenlerden okudum gerçekten çok farkediyor. Mesela muhteşem Gatsby i can yücel resmen yeniden yazmış okuma lezzeti çok farkediyordu.
Yapı kredi mi iş kültür mü?Tünaydın arkadaşlar. Ben klasikleri ya yapı krediden ya da can yayınlarından alıyorum. Çünkü o iki yayın evi iyi oluyor. Diğerlerinin çevirileri sıkıntılı. Hafta sonuna girdik bu hafta güzel kitap okuyup 2 sinide bitirmek istiyorum
Yeni haftaya yeni kitapla gireyim
Katılıyorum kesinlikle. Bence Jack London kitapları da Levent Cinemre çevirisiyle okunmalıYabancı yazar kitaplarını alırken çevirmene bakamk lazım, edeviyat kökenli çevirmenlerinkiler daha iyi oluyor. Ben bi ara bir kaç kitabı arka arkaya farklı çevirmenlerden okudum gerçekten çok farkediyor. Mesela muhteşem Gatsby i can yücel resmen yeniden yazmış okuma lezzeti çok farkediyordu.
Aynen devam ettirdiğim birkaç seri var her ay birer tane ilerliyorum Swanların Tarafı’nı Kasımdan beri okuyorum orası ayrıİnce Memed serisi çok güzel ama peşpeşe okuma her ay bir tane şeklinde ilerle yoksa çok sıkılırsın
İkisinden de alıyorum. Dünya klasiklerini genelde iş kültürden alıp okudum. Zaten o 3 ü iyi gerisi genelde iyi olmuyor.Yapı kredi mi iş kültür mü?
bizim okulumuzun kütüphanesine gonderebilirisinKütüphaneye bağışlamak geliyor içimden ama başkalarının okumasına ket vurur diye korkuyorum ne yapacağım ben bunları bilmiyorum 6-7 senedir öylece duruyorlar
hangi bölümdesin başganım
Kız kardeşinin müstakbel nişanlısı ile tanışmasındayımhangi bölümdesin başganım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?