Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Marmeladova ile olan bölümleri diyorsunuz. Ben kitaplarda çeşitlilik sdeverim. ağır betimlemeler hariç kitaplar sıkmaz beni. Tabi ki bakış açısı da önemli

Marmeladova ile olan bölümleri diyorsunuz. Ben kitaplarda çeşitlilik sdeverim. ağır betimlemeler hariç kitaplar sıkmaz beni. Tabi ki bakış açısı da önemli
evet o.
kitap nefis akıp gidiyor.uzun zamandır kitaplara ara vermiştim.ondan kaynaklıda olabilir .

herkese günaydın

Günaydın
Bu mübarek gece hürmetine Allah'tan kişisel hırslarımızdan arinmamizi sağlayacak, adatletli ve sevgi dolu yaklaşımlarizi artıracak, doğruyu yanlıştan haklıyı haksizdan ayırabilecek gücü, basireti bize vermesini; şu zalim dünyada mazlumun yanında olabilme cesareti vererek sadece kendimiz için değil her yerde herkes için adaleti isteyebilecek kalp güzelliği vermesini; Filistin'deki zulmün bir an önce bitmesini ve özellikle çocuklara her türlü şiddet, istismar ve işkence yapanların en ağır cezalarla cezalandırılmasıni diliyorum.
Kandiliniz mübarek olsun

Gunaydin :)

Selam arkadaşlar,
Bu iki kitabı aldım dün,geçen gün aldıklarıma bakarken elime alıp bırakmıştım,bugün aldım ama Dağ Gölgesi,Shantaram'ın devam kitabı haliyle şimdi onu da almam gerek (aldığım yerde yoktu) listeme alınacak 1 kitap daha eklemiş oldum,okurum diyerek kitap alıp o kitabı okumak için bir kitap daha alması gereken chooccy ben,bundan sonra beni böyle anın.
Girdik bir kısırdöngüye yine bakalım hayırlısı.
Kitabımı da bitirmek üzereyim ,sanırım yarın vaktim olur tamamlarım.

Kopyalamayı beceremedim. Adımı araya sıkıştırdım

Aynalar Ülkesi bitti, beğenen de vardı hiç beğenmeyen de ama ben beğenen taraftayım. Aşırı bi ters köşe yaptı mı, hayır ama okuması keyifliydi, yine de şaşırttı.

Leopar kitabına başlayacağım birazdan

Topiğin bir etkisi de bu ben topiği açarken 120 tane kitabım vardı 30 tanesi okunmamıştı. Şu an 700e yakın var ve yarısı okunmamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…