Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topiğin bir etkisi de bu ben topiği açarken 120 tane kitabım vardı 30 tanesi okunmamıştı. Şu an 700e yakın var ve yarısı okunmamış
Doğrudur belki okuyacağim hedefim var diyerek ekstra aldırıyordur bana topik kitap
Okunmamışlar biriktikçe strese giren de benim ama. Ne olacak böyle bilmiyorum.
Kitapçılardan uzak durmam gerek galiba.
Online de almayabiliyorum sepete ekleyip şimdi kalsın falan diyorum, ama görüp dokunup almamak olmuyor,bak dürttü beni o almadıklarım gittim aldım. Duramadım. Ayrıca alınmıs alınmıştır altın misali,döviz misali artıyor fiyatlar. Bu ay bütçemi aştım artık duruyorum, şubatta bakarız artık

Ben 2021 ve 2022 yılında çok yüklendim kitap almaya çünkü fiyatların yükseleceğini biliyordum. Aslında o yüzden böyle bir anda iş çığrından çıktı
Pişman değilim

Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun. Sabah erken kalktım ama buraya anca uğrayabildim evimi temizledim, 3 aylara girerken kendime zaman ayırmak istedim o yuzden evi önden bi hallettim. Haftaya oglum okula gitmeyecek. Çocuklarla da zaman geçireceğiz biraz. Simdi de misafir bekliyorum kitabım da iyice meraka sardı beni. Inşallah akşama okuyacağım biraz, gözüm enfeksiyon kaptı cok ağrıyor nasıl okurum bilmiyorum gerçi
Ayyy çok yazdım gideyim de kalan işlerimi halledeyim

Bir kitaplık vardı dört tane oldu hala sığmıyor kitaplar
asla yetmez. yeni kitaplık aldım hem de evdekilerden daha büyük ama doldu çabucak. anlamadım niye
çok geçmiş olsun

İşaret, İhanet, Seçilmiş, Vahşi, Av, Baştan Çıkarılmış, Yanmış, Uyanmış. Ben en son okuduğumda böyleydi . Sonradan çok kitabı çıkmış, geçenlerde gördüm.
Evet evet yanılmıyorsam 12 kitapmış tam seri :)

asla yetmez. yeni kitaplık aldım hem de evdekilerden daha büyük ama doldu çabucak. anlamadım niye

çok geçmiş olsun
Artık almayacakmışız oda boydan boya kitaplık olmuş . Yakında odadan atarsın beni dedi. Burası eşimin çalıma odasıydı

Okunan okunmayan hepsi bizim bebeklerimiz evet aklımız hala alamadıklarımızda.

Çok geçmiş olsun

Artık almayacakmışız oda boydan boya kitaplık olmuş . Yakında odadan atarsın beni dedi. Burası eşimin çalıma odasıydı
ev kütüphane gibi olana kadar durmak yok yola devam
link

Geçmiş olsun
Yeni yıl hediyelerimi sizinle paylaşmak istedim Uzun süre kitap almak istemiyorum elimde baya kitabım var okunacak Eki Görüntüle 3367921
Keyifle okuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…