- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
binanın ağırlık merkezi kaydıTopiğin bir etkisi de buben topiği açarken 120 tane kitabım vardı 30 tanesi okunmamıştı. Şu an 700e yakın var ve yarısı okunmamış
Doğrudur belki okuyacağim hedefim var diyerek ekstra aldırıyordur bana topik kitapTopiğin bir etkisi de buben topiği açarken 120 tane kitabım vardı 30 tanesi okunmamıştı. Şu an 700e yakın var ve yarısı okunmamış
Bir kitaplık vardı dört tane oldu hala sığmıyor kitaplarbinanın ağırlık merkezi kaydı
Ben 2021 ve 2022 yılında çok yüklendim kitap almaya çünkü fiyatların yükseleceğini biliyordum. Aslında o yüzden böyle bir anda iş çığrından çıktıDoğrudur belki okuyacağim hedefim var diyerek ekstra aldırıyordur bana topik kitap
Okunmamışlar biriktikçe strese giren de benim ama. Ne olacak böyle bilmiyorum.
Kitapçılardan uzak durmam gerek galiba.
Online de almayabiliyorum sepete ekleyip şimdi kalsın falan diyorum, ama görüp dokunup almamak olmuyor,bak dürttü beni o almadıklarım gittim aldım. Duramadım.Ayrıca alınmıs alınmıştır altın misali,döviz misali artıyor fiyatlar. Bu ay bütçemi aştım artık duruyorum, şubatta bakarız artık
Aklın hala alamadıklarında dimiBen 2021 ve 2022 yılında çok yüklendim kitap almaya çünkü fiyatların yükseleceğini biliyordum. Aslında o yüzden böyle bir anda iş çığrından çıktı
Pişman değilim
asla yetmez. yeni kitaplık aldım hem de evdekilerden daha büyük ama doldu çabucak. anlamadım niyeBir kitaplık vardı dört tane oldu hala sığmıyor kitaplar
çok geçmiş olsunSelam kızlarkandiliniz mübarek olsun. Sabah erken kalktım ama buraya anca uğrayabildim evimi temizledim, 3 aylara girerken kendime zaman ayırmak istedim o yuzden evi önden bi hallettim. Haftaya oglum okula gitmeyecek. Çocuklarla da zaman geçireceğiz biraz. Simdi de misafir bekliyorum kitabım da iyice meraka sardı beni. Inşallah akşama okuyacağım biraz, gözüm enfeksiyon kaptı cok ağrıyor nasıl okurum bilmiyorum gerçi
Ayyy çok yazdımgideyim de kalan işlerimi halledeyim
Evet evet yanılmıyorsam 12 kitapmış tam seri :)İşaret, İhanet, Seçilmiş, Vahşi, Av, Baştan Çıkarılmış, Yanmış, Uyanmış. Ben en son okuduğumda böyleydi. Sonradan çok kitabı çıkmış, geçenlerde gördüm.
C Capanin Gururu Teyom duymasınAklın hala alamadıklarında dimi
Artık almayacakmışız oda boydan boya kitaplık olmuş . Yakında odadan atarsın beni dedi. Burası eşimin çalıma odasıydıasla yetmez. yeni kitaplık aldım hem de evdekilerden daha büyük ama doldu çabucak. anlamadım niye
çok geçmiş olsun
Okunan okunmayan hepsi bizim bebeklerimizDoğrudur belki okuyacağim hedefim var diyerek ekstra aldırıyordur bana topik kitap
Okunmamışlar biriktikçe strese giren de benim ama. Ne olacak böyle bilmiyorum.
Kitapçılardan uzak durmam gerek galiba.
Online de almayabiliyorum sepete ekleyip şimdi kalsın falan diyorum, ama görüp dokunup almamak olmuyor,bak dürttü beni o almadıklarım gittim aldım. Duramadım.Ayrıca alınmıs alınmıştır altın misali,döviz misali artıyor fiyatlar. Bu ay bütçemi aştım artık duruyorum, şubatta bakarız artık
Keyifle okuyun.Yeni yıl hediyelerimi sizinle paylaşmak istedimUzun süre kitap almak istemiyorum elimde baya kitabım var okunacak Eki Görüntüle 3367921
Çok geçmiş olsunSelam kızlarkandiliniz mübarek olsun. Sabah erken kalktım ama buraya anca uğrayabildim evimi temizledim, 3 aylara girerken kendime zaman ayırmak istedim o yuzden evi önden bi hallettim. Haftaya oglum okula gitmeyecek. Çocuklarla da zaman geçireceğiz biraz. Simdi de misafir bekliyorum kitabım da iyice meraka sardı beni. Inşallah akşama okuyacağım biraz, gözüm enfeksiyon kaptı cok ağrıyor nasıl okurum bilmiyorum gerçi
Keyifle okuyunYeni yıl hediyelerimi sizinle paylaşmak istedimUzun süre kitap almak istemiyorum elimde baya kitabım var okunacak Eki Görüntüle 3367921
ev kütüphane gibi olana kadar durmak yok yola devamArtık almayacakmışız oda boydan boya kitaplık olmuş . Yakında odadan atarsın beni dedi. Burası eşimin çalıma odasıydı
linkBir de kendime bir ajanda sipariş ettim. Bugün eve bir kargo gelmiş umarım budur :) Size de fikir olsun sevenler varsa diye içeriğini göstermek istiyorum çok fazlakitap ajandası var ben bunu beğendim :)
Eki Görüntüle 3367915 Eki Görüntüle 3367916 Eki Görüntüle 3367917 Eki Görüntüle 3367918
Geçmiş olsunSelam kızlarkandiliniz mübarek olsun. Sabah erken kalktım ama buraya anca uğrayabildim evimi temizledim, 3 aylara girerken kendime zaman ayırmak istedim o yuzden evi önden bi hallettim. Haftaya oglum okula gitmeyecek. Çocuklarla da zaman geçireceğiz biraz. Simdi de misafir bekliyorum kitabım da iyice meraka sardı beni. Inşallah akşama okuyacağım biraz, gözüm enfeksiyon kaptı cok ağrıyor nasıl okurum bilmiyorum gerçi
Keyifle okuyunYeni yıl hediyelerimi sizinle paylaşmak istedimUzun süre kitap almak istemiyorum elimde baya kitabım var okunacak Eki Görüntüle 3367921
Keyifle okuyun.
Keyifle okuyun
Geçmiş olsun
Keyifle okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?