- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Bibliyofil kitap ajandası yazınca çıkıyorev kütüphane gibi olana kadar durmak yok yola devam
link
Çok geçmiş olsunSelam kızlarkandiliniz mübarek olsun. Sabah erken kalktım ama buraya anca uğrayabildim evimi temizledim, 3 aylara girerken kendime zaman ayırmak istedim o yuzden evi önden bi hallettim. Haftaya oglum okula gitmeyecek. Çocuklarla da zaman geçireceğiz biraz. Simdi de misafir bekliyorum kitabım da iyice meraka sardı beni. Inşallah akşama okuyacağım biraz, gözüm enfeksiyon kaptı cok ağrıyor nasıl okurum bilmiyorum gerçi
Ayyy çok yazdımgideyim de kalan işlerimi halledeyim
Geçmiş olsunSelam kızlarkandiliniz mübarek olsun. Sabah erken kalktım ama buraya anca uğrayabildim evimi temizledim, 3 aylara girerken kendime zaman ayırmak istedim o yuzden evi önden bi hallettim. Haftaya oglum okula gitmeyecek. Çocuklarla da zaman geçireceğiz biraz. Simdi de misafir bekliyorum kitabım da iyice meraka sardı beni. Inşallah akşama okuyacağım biraz, gözüm enfeksiyon kaptı cok ağrıyor nasıl okurum bilmiyorum gerçi
Ayyy çok yazdımgideyim de kalan işlerimi halledeyim
Bitti. Güzeldi ama filozofun yaşadığı yıllar ve bazı görüşleri bana çok da hitap etmediYılın ilk kitabına basliyorum.
Kierkegaard'dan Hayat Dersleri
Robert Ferguson
Bu matematikle ayı 20 kitap civarında kapatacaksınız2024 ün 8. Kitabına başlıyorum kızlarr :)) Herkese hayırlı kandiller
Dualarımızın kabul olduğu bir gece olsun inşallah. Bana da dua edin lütfen tüp bebek sürecine göreceğiz
2 günde bir kitap mı okuyorsunuz bu durumda, hızlı okuma tekniği mi kullanıyorsunuz, yoksa kitapların hacimleri mi düşük.Normal şartlarda çok mümkün değil gibi2024 ün 8. Kitabına başlıyorum kızlarr :)) Herkese hayırlı kandiller
Dualarımızın kabul olduğu bir gece olsun inşallah. Bana da dua edin lütfen tüp bebek sürecine göreceğiz
Toplam 2500 sayfa. Hızlı okuma kursuna gittim 2 kere. Çapraz okuma yapıyorum. Okulda sınav haftasıydı o yüzden bol bol okudum. Kar tatili oldu yine evdeydim o günde full okudum. 2 saatte 250 300 sayfa okuyabiliyorum. Okudugum kitaplarda yorucu değildi. 250 350 sayfa arasıydı geneli. :))2 günde bir kitap mı okuyorsunuz bu durumda, hızlı okuma tekniği mi kullanıyorsunuz, yoksa kitapların hacimleri mi düşük.Normal şartlarda çok mümkün değil gibi
C Capanin Gururu Teyom işinin başına geçer misinToplam 2500 sayfa. Hızlı okuma kursuna gittim 2 kere. Çapraz okuma yapıyorum. Okulda sınav haftasıydı o yüzden bol bol okudum. Kar tatili oldu yine evdeydim o günde full okudum. 2 saatte 250 300 sayfa okuyabiliyorum. Okudugum kitaplarda yorucu değildi. 250 350 sayfa arasıydı geneli. :))
Akhilleus un Şarkısı
Son sürat
Her şeyiyle son sürat 2
Kitap kurtları
Gözünü aç dani Brown
Canım aliye ruhum filiz
Kazanan yalnızdır
Daha önce de burada konuşuldu ama sanırım bu kursa giden yoktu ya da ben hatırlamıyorum o yüzden soramamıştım, size sorayım :)Toplam 2500 sayfa. Hızlı okuma kursuna gittim 2 kere. Çapraz okuma yapıyorum. Okulda sınav haftasıydı o yüzden bol bol okudum. Kar tatili oldu yine evdeydim o günde full okudum. 2 saatte 250 300 sayfa okuyabiliyorum. Okudugum kitaplarda yorucu değildi. 250 350 sayfa arasıydı geneli. :))
Akhilleus un Şarkısı
Son sürat
Her şeyiyle son sürat 2
Kitap kurtları
Gözünü aç dani Brown
Canım aliye ruhum filiz
Kazanan yalnızdır
Ben kelime atlayarak okumuyorum gözle takip ederek okuyorumDaha önce de burada konuşuldu ama sanırım bu kursa giden yoktu ya da ben hatırlamıyorum o yüzden soramamıştım, size sorayım :)
Hızlı okuma kursunda gerçekten anlayabiliyor musunuz kitabı? Çok uzağım bu konuya hatam varsa düzeltin lütfen, hep gördüğüm taktikler kelime atlaya atlaya okuma üzerineydi o yüzden ben beceremezmişim, kafam karışırmış gibi geliyor. Öyle bi şey yaşıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?