- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
çarpık aşkı okurken allah sabırlar versin kardeşim...
Kitap kılıfımı gördün müBu gördüklerim şaka mııığ
Okumayacağım, okumayacaağıııımmmm
Severseniz yorum yapar mısınız? Ben romantik kitaplara bu yaz alıştım. Şimdi hep okumak istiyorum
Eninde sonunda okuyacaksınOkumayacağım, okumayacaağıııımmmm
Kaçıncı sayfadasin canım
Tabii kiiSeverseniz yorum yapar mısınız? Ben romantik kitaplara bu yaz alıştım. Şimdi hep okumak istiyorumColleen Hoover ile alıştım
Bu kitapları okumadım listeme alıyorum. Teşekkür ederim.Tabii kiiColleen Hoover kitaplarını ben de seviyorum sonradan farklı türler denese de ben de ilk romantik kitabıyla tanımıştım kendisini. Ama bunlar dışında öneri isterseniz
Mara Dyer üçlemesi (Eksik Parça, Bıçak Sırtı, Akıl Çıkmazı)
Kırık Camlar Üzerinde Dans güzeldi
451Kaçıncı sayfadasin canım
Ih ıhhh. Belki kalın kitap okuma ayındaEninde sonunda okuyacaksın
Daha ben oralara gelemedim. 2 gündür hiç okuyamadım. Ama yorumundan yola çıkarak Pyotr için yılan demek geldi içimden
Tabiki okuyacaksınOkumayacağım, okumayacaağıııımmmm
Hangi çılgın bana okutacakmış şaşarımDaha ben oralara gelemedim. 2 gündür hiç okuyamadım. Ama yorumundan yola çıkarak Pyotr için yılan demek geldi içimden
Tabiki okuyacaksın
Ilk günkü gibi şişliği yok ama ağrısı başıma vuruyor çok rahatsiz ediyor. Gözümde kanal tıkanıklığı var, surekli aktığı icin siliyorum, enfeksiyon kapardi sık sık ama bu sefer ki bir başka oldu. Damla da kullanıyorum ama agrisi geçmedi bir türlüHayırlı cumalarGeçmiş olsun gözün nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?