Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kitabın gidişatını Pyotr belirleyecek gibi geliyor bana. 345. Sayfadayım ben de. 2 gündür pek okuma yapamadım, olayları merak ediyorum
Evet. Dosto’nun esinlenerek yazdığı bir karakter. Dönemde aynı olaylar yaşanıyor Rusya’da, bu hareketin başını çeken kişiden esinlenmiş.

Çok geçmiş olsun canım

Ocakta yemeğin pişmesini bekleyen,öksüz doyuran bardağındaki çayıyla kendi kendini tedavi etmeye çalışan zavallı kadın, bir yandan üzerindeki üç günlük kıyafetiyle pişmiş soğan koktuğunu düşünürken diğer yandan herkesinki gibi anlayışlı bir kocasının olmamasını yüreğinde kınıyor tanrı tarafından lanetlendiğini düşünüyor fakat yine de haline şükrediyordu.tam o esnada resim çekip, fazla kitap okuyup kitapların dünyası ve gerçek sığ dünyasını birbirine karıştırmaması gerektiği bir kez daha kafasına dank etti

Eklentiler

• IMG_6420.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 41
Geçmiş olsun. Acile giderseniz orada gözünüze bir sıvı sıkıyorlar anında acıyı alıyor. Benimde gözlerim çok hassas. Bir kaç kere banada oldu iltihap kapmış diyip damla verip gönderiyorlardı. Göz doktorunada gidemiyordum bulunduğum yerde doktor yoktu. Ama acilde gözümü bir çeşit sıvıyla yıkadılar tazzikli su ya da ilaç o neydi bilmiyorum çok iyi geldi

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Şuan başka bir damlaya basladım. O da fayda etmezse gideceğim doktora. Gözümden ameliyat olmam lazım erteliyorum çocuklardan dolayı. En yakın zamanda olup kurtulmak istiyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…