- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Bu kitabın gidişatını Pyotr belirleyecek gibi geliyor bana. 345. Sayfadayım ben de. 2 gündür pek okuma yapamadım, olayları merak ediyorum
Calci okusun diye tüm çabamVeya suç ortağı arıyorsundur
Evet. Dosto’nun esinlenerek yazdığı bir karakter. Dönemde aynı olaylar yaşanıyor Rusya’da, bu hareketin başını çeken kişiden esinlenmiş.Bu kitabın gidişatını Pyotr belirleyecek gibi geliyor bana. 345. Sayfadayım ben de. 2 gündür pek okuma yapamadım, olayları merak ediyorum
Çok geçmiş olsun canımIlk günkü gibi şişliği yok ama ağrısı başıma vuruyor çok rahatsiz ediyor. Gözümde kanal tıkanıklığı var, surekli aktığı icin siliyorum, enfeksiyon kapardi sık sık ama bu sefer ki bir başka oldu. Damla da kullanıyorum ama agrisi geçmedi bir türlü
O zaman kabulCalci okusun diye tüm çabam
Geçmiş olsun. Acile giderseniz orada gözünüze bir sıvı sıkıyorlar anında acıyı alıyor. Benimde gözlerim çok hassas. Bir kaç kere banada oldu iltihap kapmış diyip damla verip gönderiyorlardı. Göz doktorunada gidemiyordum bulunduğum yerde doktor yoktu. Ama acilde gözümü bir çeşit sıvıyla yıkadılar tazzikli su ya da ilaç o neydi bilmiyorum çok iyi geldiIlk günkü gibi şişliği yok ama ağrısı başıma vuruyor çok rahatsiz ediyor. Gözümde kanal tıkanıklığı var, surekli aktığı icin siliyorum, enfeksiyon kapardi sık sık ama bu sefer ki bir başka oldu. Damla da kullanıyorum ama agrisi geçmedi bir türlü
Peyami Safa çok severim. Tüm kitapları mükemmel. :))Oğlanı beklerken okuyorum,iyi akşamlar .Eki Görüntüle 3368790
Ben de üç tane eserini okudum sanırım şimdiye dek ,beğeniyorum .Tamamlamayı düşünüyorum tüm eserleriniPeyami Safa çok severim. Tüm kitapları mükemmel. :))
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Şuan başka bir damlaya basladım. O da fayda etmezse gideceğim doktora. Gözümden ameliyat olmam lazım erteliyorum çocuklardan dolayı. En yakın zamanda olup kurtulmak istiyorum artıkGeçmiş olsun. Acile giderseniz orada gözünüze bir sıvı sıkıyorlar anında acıyı alıyor. Benimde gözlerim çok hassas. Bir kaç kere banada oldu iltihap kapmış diyip damla verip gönderiyorlardı. Göz doktorunada gidemiyordum bulunduğum yerde doktor yoktu. Ama acilde gözümü bir çeşit sıvıyla yıkadılar tazzikli su ya da ilaç o neydi bilmiyorum çok iyi geldi
Bende de 2 3 tanesi hariç eserleri var. Onları bende almayı düşünüyorumBen de üç tane eserini okudum sanırım şimdiye dek ,beğeniyorum .Tamamlamayı düşünüyorum tüm eserlerini
Bende 3 eserini okudum. Hepsini almak istiyorum..cok begenerek okudum ucunudeBen de üç tane eserini okudum sanırım şimdiye dek ,beğeniyorum .Tamamlamayı düşünüyorum tüm eserlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?