Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Wulf Dorn - Psikiyatrist
Hic sklmadan okudum. Konusu kisaca Psikiyatrist olan Ellen in calistigi klinige hem meslektasi hemde sevgilisi olan Chris ,yeni bir hastayi ona emanet ediyor tatili oncesi.
Hastanin ismini ogrenemiyor fakat hasta pesinde Kara Adam dan ölesiye korkuyor. Ondan korumasini istiyor. Ellen de doktor olarak bu sosu ona veriyor.
Ellen kadını tekrar görmek istediğinde ortadan kaybolur . Isimsiz kadini ararken kendini Kara Adam ile tehlikeli bir oyun icinde bulur.

Lanetli Tavşan bitti. Başlangıçta ne okuyorum falan olsa da hımm aslında fena değilmiş, şu hikaye de güzelmiş şeklinde devam etti. İlginç bir okuma deneyimi oldu benim için. Bazı hikayeler özellikle Kapan çok etkileyiciydi. Kanım dondu deyimi yanlış olmaz sanırım.
Bu arada Nazlı Eray'in hikayelerini de okuyorum. İki yazarda da konuların ele alınışı açısından ya da absürtlük açısından benzerlikler var. Mesela kandil simidi paketinden çıkan bir koca hikayesi var ki absürtlük bakımında -olumsuz anlamda söylemiyorum- Lanetli Tavşan hikâyelerinden aşağı kalır yanı yok

Bende var bu kitap, okudum mu okumadım mı hatırlayamamıştım ama sen özetini yazınca hatırladım okumuşum. Teşekkürler çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…