Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kac gündür hic dokunmadim varya.

O yuzden bugun Ernest Hemingway - Yasli adam ve deniz e basladim.
Basit dili,sakin sakin gidiyor bakalim

Son düzenleme:
Guya bugun 300. Sayfada olmam gerekiyordu suc ve ceza da. Daha 70deyim

Begenmedim de degil. Ceviride sorun yok. Acaba hazir mi degilim
Ben de 350lerdeyim, zor geldim. Bazı konuşmalar inanılmaz sıkıyor. Bir süre geçince kimle kimin konuştuğunu bile zor hatırlıyorum .

Salgın muzdariplerinden biri de bendim . Anlamsız bir boğaz ağrısı ve geniz tıkanıklığı devam ediyor azıcık da sesim garip ama daha iyiyim. Karne zamanları bizim evrak açısından en yoğun dönemimiz oluyor. Sınav kağıtları, sınav analizleri, dilekçeler falan derken çok okuyamadım bu ara. Bugün tüm evraklarını, not girişlerini halletmiş bir öğretmen olarak artık rahatça okuyabilirim .
Ben de ikiside yok. Amazona gidiyorum mutlu musunuz
Ben de şimdi çarşıda kırtasiye ürünleri + kitap alışverişine çıkıyorum yeni yılın ilk kitap alışverişi olacak .

İyi günler Ben de salgına yakalandım günlerdir hastaydım, yeni iyileşebildim. Kitao okurken midem de bulandığı için hiç okuyamadım :/ Bugün kitabıma devam edicem
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun delfi
Aldıklarını paylaş akşam. Kırtasiye ürünleri en sevdiğim onları da paylaş lütfen
Olduğum yer'i nasıl buldun?
Daha yarılamadım. Çok sıradan aslında konu da yok ama akıcı. Biraz şişirilmiş gibi geldi bitince tekrar yazayım. Belki fikrim değişir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…