- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Amazonda define adası satıcısı farklı istikamet iş kültürArka arkaya oku gitsin zaten kısalar
Evet
Ohhh en sevdiğimAmazonda define adası satıcısı farklı istikamet iş kültür
Yani kac gündür hic dokunmadim varya.Benimde elime alıp alıp bıraktıklarımdandır kendisi.
Bence hazır değilsiniz araya başka kitap alip uygun bir zamanda tekrar deneyin.
Ben böyle tıkandıgımda genelde bırakıyorum zorla gitmiyor zira,sonra başlıyorum kendimce uygun gördüğüm,hazır hissettiğim zamanlarda.
Gazap Üzümleri'nden çok etkilendim mesela,Sefiller'den de ama ikisini de ilk başladığımda bitiremedim,sonradan okudum hatta 2.ye bile okudum tekrar. Hala etkisindeyim zaman zaman aklıma gelir özellikle Gazap Üzümleri içimi acıtır. Tekrar okuyabilirmiyim sanmıyorum zira artık zorlanıyorum haberler,çevremizde yaşananlar,duyduklarımız,gördüklerimiz bu kadar korkunç ve çirkin yüzümüze her koldan vururken bu kadar mutsuz ederken kendi kendimi biraz daha acıtmak istemiyorum.
Günaydın
Ben yılın 4.kitabı Jane Doe'ye devam ediyorum son 100 küsür sayfa kaldı. Güzel ilerliyor.
Sakin sakin de ilerliyor, sakin sakin de bitiyorYani kac gündür hic dokunmadim varya.
O yuzden bugun Ernest Hemingway - Yasli adam ve deniz e basladim.
Basit dilim, sakin sakin gidiyor bakalim
Tam benlikSakin sakin de ilerliyor, sakin sakin de bitiyor
Bazen oluyor öyle.Yani kac gündür hic dokunmadim varya.
O yuzden bugun Ernest Hemingway - Yasli adam ve deniz e basladim.
Basit dili,sakin sakin gidiyor bakalim
Çok geçmiş olsunİyi günlerBen de salgına yakalandım günlerdir hastaydım, yeni iyileşebildim. Kitao okurken midem de bulandığı için hiç okuyamadım :/ Bugün kitabıma devam edicem
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Ben de 350lerdeyim, zor geldim. Bazı konuşmalar inanılmaz sıkıyor. Bir süre geçince kimle kimin konuştuğunu bile zor hatırlıyorumGuya bugun 300. Sayfada olmam gerekiyordu suc ve ceza da. Daha 70deyim
Begenmedim de degil. Ceviride sorun yok. Acaba hazir mi degilim
Geçmiş olsunİyi günlerBen de salgına yakalandım günlerdir hastaydım, yeni iyileşebildim. Kitao okurken midem de bulandığı için hiç okuyamadım :/ Bugün kitabıma devam edicem
Ben de şimdi çarşıda kırtasiye ürünleri + kitap alışverişine çıkıyorumBen de ikiside yok. Amazona gidiyorum mutlu musunuz
Olduğum yer'i nasıl buldun?Günaydın
Ecinniler ve Olduğum Yer okuyorum
Çok geçmiş olsunİyi günlerBen de salgına yakalandım günlerdir hastaydım, yeni iyileşebildim. Kitao okurken midem de bulandığı için hiç okuyamadım :/ Bugün kitabıma devam edicem
Geçmiş olsun delfiSalgın muzdariplerinden biri de bendim. Anlamsız bir boğaz ağrısı ve geniz tıkanıklığı devam ediyor azıcık da sesim garip ama daha iyiyim. Karne zamanları bizim evrak açısından en yoğun dönemimiz oluyor. Sınav kağıtları, sınav analizleri, dilekçeler falan derken çok okuyamadım bu ara. Bugün tüm evraklarını, not girişlerini halletmiş bir öğretmen olarak artık rahatça okuyabilirim .
Ben de şimdi çarşıda kırtasiye ürünleri + kitap alışverişine çıkıyorumyeni yılın ilk kitap alışverişi olacak .
Daha yarılamadım. Çok sıradan aslında konu da yok ama akıcı. Biraz şişirilmiş gibi geldi bitince tekrar yazayım. Belki fikrim değişirOlduğum yer'i nasıl buldun?
Geçmiş olsunİyi günlerBen de salgına yakalandım günlerdir hastaydım, yeni iyileşebildim. Kitao okurken midem de bulandığı için hiç okuyamadım :/ Bugün kitabıma devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?