Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun
Aldıklarıni şimdiden merak ettim.

Selam herkese,
Bugün Jane-Doe /Victoria Helen Stone kitabını bitirdim.
Bir kadın ,adı Jane sigorta şirketinde geçici ve basit bir işe girdi,müdürü ile yakınlaşmaktı amacı,çok daha nitelikli ve donanımlı biri olmasina rağmen yeni kimliğiyle bambaşka biri gibi davranıyordu. Korunmaya muhtaç,fakir, zavallı,epey saf ve masum. Ama gerçek bambaşkaydı.
Bu kadar anlatabiliyorum zira biraz daha fazlası spolier vermek olur.
Yılın 4.kitabı da bu oldu,bir bakayım ne okumak istiyorum karar veremedim daha,evde kitaplarım var ama benim kitap alasım da var.

Ben o kitaba başladım ama bir türlü devam ettiremiyorum. Psikolojim kaldırmıyor sanırım. Sakın bir zamanda tekrar deneyeceğim.

Selamlar. Ben de Jane Eyre, Ülkenin Sonuna ve Lanetli Tavşan'ı okuyorum. Elimdekiler bitince bir süre kalın kitap görmek istemiyorum
ülkenin sonunda nasıl gidiyor? merak ettiğim kitaplardan.
Umarim aramizda kitaplarina boyle iskence uygulayanlar yoktur

kitaplarına çile çektirenleri anlamayacağım sanırım. hele de not defteri gibi davrananları

Umarim aramizda kitaplarina boyle iskence uygulayanlar yoktur

Değişik geldi bana da. Ben çok ilgimi çekerse altını çizerim cümlenin. Bazen ok çıkarıp müsait yere bir iki cümle yazarım bende uyandırdığı hissi. Ama her kitapta olmuyor bu.

Okula Jhumpa Lahiri'nin Olduğum Yer kitabını götürmüştüm. Hem kısa hem de çok çabuk okunan bir kitap. Hemencecik bitti. Benim açımdan olmasa da olur bir kitap açıkçası. Gündelik olaylar, günlük bir dil. Beğendiğim ifadeler olsa da herkesin okuması için tavsiye edeceğim bir kitap değil. Kolay okunsun, çok yormasin, ağır kitaplar arasında çerez olsun diye okunur

E Etkili Eleman

ülkenin sonunda nasıl gidiyor? merak ettiğim kitaplardan.

kitaplarına çile çektirenleri anlamayacağım sanırım. hele de not defteri gibi davrananları
Güzel gidiyor ben seviyorum bu tarz kitapları. Oğlu asker olan bir anne kötü haberinin gelmesinden korktuğu için evden uzaklaşmaya karar veriyor ve bir yolculuğa çıkıyor. 240lardayım, çok fazla olay yok daha çok ilişkiler, annenin ağzından duyguları falan anlatılıyor.

Ben altını çizmekten bile hoşlanmam bu nedir ya?
Kitaplarda aşko kuşko'luktan mı desem,pembik geberik gelinlikten mi desem, nasibini almış

Değişik geldi bana da. Ben çok ilgimi çekerse altını çizerim cümlenin. Bazen ok çıkarıp müsait yere bir iki cümle yazarım bende uyandırdığı hissi. Ama her kitapta olmuyor bu.

Eki Görüntüle 3370961

Bu hesap gibiyse sanat kabul edebilirim ama sizin gönderdiğiniz olmamış
Obur postlarida berbat

Yapmayin guzum

Suc ve ceza ya devam

İyi geceler Bavula Sığmayan’ı okuyorum.

Geçmiş olsun delfi
Aldıklarını paylaş akşam. Kırtasiye ürünleri en sevdiğim onları da paylaş lütfen
Teşekkür ederim .

Çıkamadım umarım bugün çıkarım. Poşet dosya, sunum dosyası falan alacağım, öyle çok cicili bicili şeyler değil .

Geçen şunları almıştım, üstteki pembe ve mor, pastel bir setin parçası, bunlar varmış yanımda sadece. En alttaki de gri aslında ama burada yeşil gibi çıkmış. Altındaki de meşhur kitap günlüğüm .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…